Koodi-puhelin
FF
btm -boy

Eilisen jälkeen pelkkä ajatuskin tulevasta pelotti.. Silti halusin sitä niin kovasti lisää..

Olin tavannut chatissa jo kuukausia sitten 31v 190-senttisen vaalean bodari top kundin ketä heti ilmoitti että pelkästään hänen nautinnollaan on väliä.. Hän tulisi, käyttäisi, laukeaisi ja lähtisi.. Muulla ei väliä.. Hänen kanssaan siis olin pelkästään kuuma ja kiimainen reikä mitä hän käytti.. Kuten aina, minun piti olla karvaton reikä puhtaana kontallaan häntä vastassa.. Näin kävi myös eilen..

Päästin hänet summerilla sisään, jätin oven raolleen ja asetuin kontalleni olohuoneen lattialle häntä odottamaan.. Ainoa valo huoneeseen tuli taustalla pyörivästä pornoleffasta.. Näin oli sovittu ja tästä kaikki aina alkoi.. Kuulin miten ovi avautui, painoin pääni lähemmäs lattialle ja nostin pyllyäni korkeammalle.. Kuulin miten ovi sulkeutui ja hän tuli sisään.. Kesti hetken ennen kuin hän sai riisuttua. Tunsin miten hän saapui taakseni ja alkoi hieroa pyllyäni.. Ote tuntui nyt erilaiselta.. Hän tiesi että nahka kiihottaa meitä molempia joten hän oli laittanut nahkaiset hanskat käsiinsä.. Hän löi pakaroille muutaman kerran ja kouri pyllyäni rajummin.. Kuulin miten liukuvoide tuubi aukesi ja tunsin kylmän rasvan valuvan reiälleni.. Seuraavaksi tunsin miten verhotut sormet levittivät rasvaa reiälleni ja miten sormi työntyi sisääni.. Mielihyvään sekoittuva kipu valtasi minut kun ajattelin mitä hän teki.. Rajusti hän työnsi myös toisen sormen sisään ja aloitti rajun nainnin niillä.. Tätä ei kestänyt pitkään vaan hän veti ne ulos..

Tämä mies on kaikkea mitä voi vaan toivoa.. Kokoa, näköä ja voimaa löytyy, sekä irstas ja kiimainen mielikuvitus.. Kaiken lisäksi varustus on myös isoa.. 19-senttinen ja lähes 6 paksu kyrpä seisoi aina kovaa ja laukeaminen jäi joskus kokonaan tulematta.. Hän jaksoi naida pitkään, syvälle ja kovaa.. Vetää kyrpä kokonaan ulos reiästä ja survaista se voimalla takaisin. Itse paljon pienempänä kundina hänen allaan en voinut vastustella vaan jouduin ottamaan mitä hän antoi..

Kun hän oli saanut siis sormensa reiästäni pois, kuulin hänen sanovan että nyt huora saat sitä mitä haluat ja samalla tunsin miten tuo julmettu kyrpä työntyi reikääni ehkä kovemmin kuin koskaan aikaisemmin.. Parahdin kovaa ja aloin vastustella, mutta voimakkaat kädet pitivät minut paikoillaan ja hän vain tyydytti itseään.. Naintia ei kestänyt pitkään ja hän myös tyytyi laukeamaan suoraan suoleeni.. Yleensä hänelle oli ollut tärkeä että hänen spermansa niellään.. Olin hieman pettynyt "nopeasta" panosta, mutta jäin paikoilleni ja kuulin miten hän teki lähtöään pois.. Ennen kuin hän lähti, kertoi vaan halunneensa pikaisesti tyydyttää itsensä, valitti kiireitään ja sanoi: Huomenna saat lisää ja jotain ihan uutta myös, sekä sen että aikaa on vaikka koko yö.. Olin yllättynyt tästä, koska aikaisemmin emme olleet naineet peräkkäin vain päivä välissä.. Reikä on yleensä jäänyt niin kipeäksi ettei ole edes tehnyt mieli.. Nyt mieltä jäi askarruttamaan mitä hän sillä tarkoitti..

Tämä asia mietitytti koko seuraavan päivän ja peruin illan suunnitelmat koska halusin tietää mitä tulisin saamaan..

Sain illalla viestin kännykkään missä sain ohjeet iltaa varten.. Sama tilanne piti toistaa mitä aina, eli odottaa häntä valmiina.. Nyt hän käski tyhjentämään paikat kunnolla ja syvältä mikä vähän ihmetytti.. Tein toki sen ja ajoin karvatkin vielä uudelleen pois.. Viestissä oli vielä että nyt tulet saamaan enemmän kuin koskaan.. Myöskin nyt piti odottaa reikä rasvattuna ja dildo sisällä.. Olimme heti alusta asti käyttäneet myös dildoja.. Se tietysti kiihotti ja sai mielikuvituksen liitämään.. Kello läheni sovittua aikaa ja olin jo valmiina.. Hätkähdin kun kuulin ovisummerin soivan.. Päästin hänet alhaalta sisälle, avoin oven, sammutin valot ja menin kontalleni lattialle makaamaan.. Olin siis pylly pystyssä ja aina siten että hän näkee sen heti kun tulee sisälle, ei kasvoja.. Kiima oli ihan järjetön kun kuulin hänen tulevan sisälle.. Se kuulosti jotenkin erilaiselta ja kesti hetken ennen kuin tajusin mistä oli kyse.. Hän ei tullut YKSIN !!

jatkuu..

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute