Koodi-puhelin
Eka kertaa
Miksa

Käveleskelin paikallisen homobaarin kulmilla lämpimänä kesäyönä sen jälkeen kun ravintolat olivat menneet kiinni miettien josko uskaltaisin kokeilla miehen kanssa. Olin haaveillut ja miettinyt miltä se tuntuisi.

Vastaan käveli noin ikäiseni ehkä vähän vanhempi n. 25-vuotias kaveri ja pysähtyi kohdalleni juttelemaan ja pyysi savuja tupakastani. Huomasin heti mitä miehellä oli mielessä ja sanoin suoraan: "voisin ottaa sulta suihin jos tiedät paikan missä voidaan olla rauhassa".

Siinä sitten juteltiin mihin voitaisiin mennä, oltiin molemmat samalta suunnalta mutta kummankaan kämpille ei voitu mennä koska kumpikaan ei asunut yksin. Hypättiin linja-autoon ja mentiin lähemmäs asuntojamme josta löytyi rauhallinen paikka luonnosta, muutamien asuntojen ikkunoista oli suora näkyvyys paikalle ja se kiihotti minua lisää. Olin jo valmiiksi aivan kiimassa tähän kaveriin jonka nimeä en missään vaiheessa kysynyt, en halunnut tietää ja omatunto kolkutti että mitähän tässä olen tekemässä.

Mies istahti kivelle ja avasi housunsa paljastaen ison kalunsa, se oli muutaman sentin pitempi kuin omani n. 18 cm ja paksu, täydessä seisokissa. Hän hyväili reittäni bussissa ja minulla seisoi tästä hyvästä myös.

Sen enempää empimättä otin kullin huulieni väliin, ensin suukotin terskan päätä ja sitten otin sen syvälle suuhuni, imin ja nuolin miehen kyrpää ensimmäistä kertaa, runkkasin sitä samalla kun otin suihin. Nousin hieman ja katsoin häntä silmiin, tyytyväinen ilme oli kasvoilla ja hän veti minut lähelleen ja suuteli suulle, työnsi kielensä suuhuni ja pyöritti sitä siellä, tämä tuntui hieman vastenmieliseltä mutta samalla mielettömän kiihottavalta. Laskeuduin uudestaan imemään kyrpää mutta nyt nuolin miehen palleja ja runkkasin samalla mahtavaa kalua, Jätkä sanoi "noin sitä pitää" nautinnollinen ilme kasvoilla. Vielä muutaman kerran käytin kullia syvällä suussani sitten oli hänen vuoronsa, "anna mä otan nyt sulta suihin".

Menin istualleen toiselle kivellä ja otin housut nilkkoihin asti, kaveri tarttui halukkaasti kyrpääni ja kehui sitä, se oli paisunut äärimmilleen, en ollut koskaan ollut näin kiihottunut. Mies otti varmoin ottein suihin ja katsoi välillä minua silmiin, tuntui ihanalta kun tämä nuoli ja imi kyrpääni. Ajatuksissani oli saada hänen mahtava kullinsa perseeseeni, joskus olin työnnellet sormiani pyllyyni ja se tuntui ihan mukavalta. Sanoin "työnnä sormi perseeseen" häntä ei kahdesti tarvinnut kehottaa vaan heti hän alkoi työnnellä sormea, paria peppuuni samalla imien kaluani.

Kaveri oli aivan kiimassa ja vain totesi minulta kysymättä "mä nussin sua perseeseen".

Siinä vaiheessa minua pelotti ja sydän pamppaili ja samalla olin aivan kiimassa. Sanoin "ota hellästi, sinne ei oo koskaan ennen nussittu". Mies kysyi hieman yllättyneenä "ihan tosi?" johon vastasin että "tosi on". Hän virnuili hieman ja näytti tyytyväiseltä laittaessaan kondomia kyrvän päälle, sitten hän otti taskustaan pienen vaseliini tuubin jolla liukasti kalun. Menin kontalleni housut nilkoissa ja annoin perseeni tarjolle. "Mahtava perse" tuumi mies ja työnsi terskan sisälle suoleeni, se meni yllättävän helposti sisään eikä sattunut lainkaan.

Hän liikutteli jonkun aikaa vain terskaa sisään ja ulos, lämmitteli reikääni. Se tuntui mukavalta ja paloin halusta saada tuo mahtava kyrpä kokonaan sisääni, työnsin persettäni taaksepäin kiimassa koettaen saada sen syvemmälle ja silloin hän survaisi kerralla kalunsa kokonaan perseeseeni, ulvahdin tuskasta ja sanoin "älä, älä niin lujasti". Hän veti kalunsa ulos ja heti takaisin sisään ja alkoi nussia minua mennen joka työnnöllä syvemmälle ja välillä käytti kyrpänsä kokonaan ulkona, katseli persettäni ja työnsi taas kivikovan kyrpänsä perseeseeni. Tämä tuntui aivan ihanalta ja huohotin työntöjen tahdissa, hän sanoi "jätkähän tykkää ku nussitaan perseeseen" vastasin "niin tykkään, sulla on mahtava kyrpä". Nyt hän nussi pohjaan asti, suuri kyrpä ulos ja sisään, se tuntui ihanalta vaikka sattuikin vähän, vastasin työntöihin ja puskin persettäni vastaan hänen lantiotaan, mietin vain että nyt mua nussitaan perseeseen ja kunnolla. Kovin pitkään mies ei kestänyt kiimaista persettäni vaan veti kalun pois ja sanoi "mä heitän mällit sun naamalle".

Nousin polvilleni ja mies istahti taas kivelle runkaten kyrpäänsä, oli jo heittänyt kondomin pois. Sanoin "en halua sellasta sotkua, mä nielen kaikki".

Otin kiinni hänen kalustaan ja aloin runkata, ensimmäinen ruiskaus tuli äkkiä enkä ehtinyt ottaa sitä suuhuni vaan lensi poskelleni, loppu lastin sain suuhuni pieni noro spermaa valui poskelta leualleni. Nielin spermaa ja se maistui hyvältä ja kiihottavalta, puristin viimeiset pisarat hänen kyrvästään ja nuolin kullin vielä kokonaan.

"Nyt sun vuoro", runkkasin omaa kyrpääni, ja kun olin lähellä tulemista hän otti kullini suuhunsa ja imi, laukesin hänen suuhunsa ja hänkin nieli kaiken. tämän jälkeen vedimme housut jalkaan hän suuteli vielä minua suulle, maistoin oman spermani hänen suussaan ja kielemme koskettivat toisiaan.

Vielä ennen kuin lähdimme eri suuntiin hän kysyi "oliko se juttu neitsytpepusta ihan tosi?" vastasin että "oli, voit muistella sitä sit ku runkkailet", hän hymyili ja lähdin kävelemään kotiini, onnellisena, nussittuna.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute