Koodi-puhelin
Kesärenki
Kesärenki

Oli taas kesäkuu ja kesäloma oli alkanut, olin vielä lukiossa ja seuraavana talvena alkaisi lukion viimeinen vuosi. Koska asuin maalla, niin ei siellä kauheasti ollut tekemistä, varsinkin kun kaikki kaverit asuivat kaupungilla. Asuin isän ja äidin kanssa muutaman vuoden vanhassa omakotitalossa, vanhemmat kävivät töissä kaupungissa ja ajattelin, että tänä kesänä voisi itsekin tehdä jotain hommia, ainakin osan kesää. Pieni maalaiskaupunki tarjosi kuitenkin kovin niukasti kesätyöpaikkoja nuorille ja vaikka soittelin aktiivisesti useisiin paikkoihin, jäin ilman töitä. Pari viikkoa menikin sitten pyöritellessä peukaloita ja ihmetellessä.

Eräänä lauantaina olin isän apuna maalaamassa autotallia, kun naapurin isäntämies ajoi pihaan farmari-mersullaan. Autosta astui esiin naapurin Martti, meillä päin naapureita olivat kaikki viiden kilometrin lähistöllä asuvat, niin tämä isäntäkin asui kahden kilometrin päässä meistä, mutta kuitenkin saman sivutien varrella. Martti oli komea ilmestys, lähemmäs viisikymppinen tukevahko mies, jolla oli komea lyhyehkö musta parta, mutta päälaki oli alkanut jo kaljuuntua. Juuri sellainen kunnon junttimies. Martti asteli autostaan ja eihän maalla turhaan vaatteilla koreilla ja Martillakin oli päällään siniset navettahaalarit, vihreä t-paita, mersun lippis ja kontiot, jotka aika selvästi olivat olleet jalassa navettatöissä, varret olivat lehmänpaskaiset.

Martti asteli luoksemme ja tokaisi: "Huomenta päivää, ei Mikolla (isäni nimi) olisi lainata kulmahiomakonetta, kun oma pukkasi sinisen savun pihalle äsken, kun olin leikkaamassa teräspalkkia kun pitäisi AIV-rehukärriä hieman vahvistaa, kun on parista kohdasta alkanut kärri pettää. Ettei sitten tarvitsisi rehunajon aikaan ruveta sitä hitsailemaan." Isä siihen, että toki löytyy, vaikkakin joku kiinalainen halpa-leluhan se on, mutta toivottavasti kestää sen aikaa. Isä kävi hakemassa kulmahiomakoneen Martille, kun minä jatkoin maalaamista. En voinut olla vilkuilematta välillä Martin suuntaan, sen verran komea ilmestys hän oli. Siinä hän myös tuijotteli minua, kun maalailin, joten aina vilkaisin sinne päin ja sitten käänsi pään muualle, kun huomasin hänen tuijottavan minua. Minulla ei ollut päällä kuin shortsit. Minä olen aika tukeva kaveri ja en mielellään liiku ilman paitaa julkisesti, mutta kotioloissa sitten enemmänkin, varsinkin kun nyt oli lämmin kesäkuun alun päivä. Marttia tukevat muotoni ei tuntuneet haittaavan, vaan hän tuijotteli minua kun maalasin seinää.

Lopulta isä palasi kulmahiomakoneen kanssa ja antoi sen Martille. No he jäivät juttelemaan siihen niitä näitä, kunnes yhdessä välissä Martti tokaisi, että perhana kun ei tänä kesänä ole apuria löytynyt rehunteon ajaksi. Sellaista joka osaisi ajaa traktorilla rehukuormia ja osaisi hoitaa eläinten ruokkimisen, kun itse on pellolla. Silloin isä tokaisi, että tuo meidän Taneli on etsinyt kesähommia, muttei ole löytänyt, tokkopa maahommat kiinnostaisi poikaa, mutta voihan sitä kysyä. Isä tuli sitten luokseni kysymään asiaa ja ensiksi olin vähän epäröivä, mutta sitten siinä yhdessä juteltiin, että tulisin nyt heti maanantaina hommiin, että katsotaan sujuisiko hommat ja jos ei, niin Martti ehtisi etsiä uuden kaverin apuriksi. Oikeastaan odotin innolla maanantaita, että saisin seurata tuota miehekästä miestä työn touhussa.

Maanantai koitti ja aikainen herätys, Martti sanoi, että kunhan olet siellä ennen kuutta aamulla. Laitoin päälleni verkkarit ja t-paidan, Martti sanoi, että työkamppeet tulisivat talon puolesta, kysyi vielä kengännumeron. Hyppäsin isän minulle 18-vuotis synttärilahjaksi ostamaan ikivanhaan Corollaan, mutta joka oli toimiva peli ikäisekseen. Ajoin parin kilometrin matkan Martin tilalle. Juuri kun saavuin pihaan, Martti oli astelemassa navetalle aamulypsylle. Ajoin autoni Martin mersun viereen ja nousin autosta. Martti huikkasi minulle, että tule perässä. Menin Martin perässä navetan eteiseen. Siellä Martti sanoi: "Tuossa seinällä roikkuu haalarit, ostin ihan kunnon kokoa, kun olet sen verran tuhti kaveri ja tuossa laatikossa on 42 numeron kontiot." Kun olet saanut puettua ne, niin tule sitten tuonne navetan puolelle. Haalarit olivat siniset, kiiltäväkankaiset ja ne oli aika kiihottava pukea päälle, sitten vielä vedin jalkaan kumisaappaat. Hieman meinasi alkaa kyrpä seisomaan, mutta äkkiä se seisokki sitten hävisi. Menin navetan puolelle ja tunkkainen, mutta jotenkin kiihottava tuoksu tulvi äkkiä sieraimiini. Martti kertoi minulle mitä täällä tehdään ja miten tehdään. Sitten aloitettiin hommat, minä tein ja Martti seurasi ja neuvoi vierestä. Lypsämisestä Martti sanoi, että siinä hän olisi aina mukana, mutta ruokkimiset ja paskojen lakaisun saisin hoitaa sitten kiireisenä rehuntekoaikana yksin.

Lypsyn jälkeen Martti sanoi, että käydään välillä kahvilla. Mentiin sisälle ja huomasin eteisessä, että Martilla oli paljon työvaatteita. Erilaisia kumisaappaita, paljon haalareita ja sadevaatteita. Enpä niitä sen kummemmin ihmetellyt, kun maalla oltiin. Omista, yhden kerran nyt käytössä olleista varusteista huomasi, että äkkiä ne likaantuvat, kontioissa oli lehmänpaskaroiskeita muuten kiiltävässä varressa ja haalareihinkin oli tarttunut navetan tuoksu. Martti pisti kahvit tulemaan ja sanoi, että istu vaan pöytään. Samalla hän laittoi ruisleipää, voita ja muuta lisuketta pöytään. Siinä sitten juteltiin eläintenhoitoon liittyviä juttuja, pian kahvi olikin sitten tippunut. Siinä kun hörppäilin kahvia, niin Martti kysyi, että onkos pojalla jo emäntää. Siinä vähän aikaa mietin, mutta annoin vakiovastauksen, että eipä ole kohdalle mitään tullut. Martti naurahti, että eipä tuota hänelläkään, mutta eipä ole kaivannutkaan. No itsekin miehiinpäin kääntyneenä naurahdin mukana. Lopeteltiin kahvittelu siinä, niin Martti sanoi, että tuleppa sitten iltapäivällä jotain 2 jälkeen ja aloittele hommat ihan itseksesi, että hänellä menee jonkin aikaa asioilla iltapäivästä ja voi olla ettei ehdi kotia ennen kolmea. Lähdin sitten siitä kotiin nukkumaan.

Tulin iltapäiväksi takaisin tilalle heti kahden jälkeen. Martin mersu oli poissa, joten hän oli varmaan asioillaan. Menin navetan eteiseen ja aloin pukea haalareita ja saappaita. Niihin oli jo tarttunut aamusta kiihottava haju. Huomasin kun istuin siinä eteisen penkillä, niin Martin 45 numeroa olevat turvasaappaat olivat siinä nurkassa. Päähän tuli ajatus kokeilla miltä ne tuntuisivat jalassa. Ajattelin, että jos Martti tulisi, niin kuulisin auton äänen eteiseen. Kyrpä innostui heti ajatuksesta, ensiksi otin toisen saappaan käteeni ja haistelin sitä, tuoksu oli lehmänpaskan ja kumin kiihottava sekoitus. Samalla huomasin saappaan varressa valumatahroja, mitäpä pesuainetta lieneekään. No otin toisesta jalasta kontion pois ja laitoin Nokia Land -merkkisen turvasaappaan tilalle, väljähän se oli, mutta tuntui jotenkin kiihottavalta pitää isännän saapasta jalassa, saman tien otin toisenkin saappaan pois ja vaihdoin turvasaappaan tilalle. Katselin itseäni ja kulli seisoi kivuliaan kovana. Aloin hieromaan sitä haalarin läpi, kun samassa eteisen ovi kävi selkäni takana. Voi perkele, ajattelin, mitä minä nyt selittäisin Martille, että mieli oli tehnyt kokeilla näitä saappaita. No käännyin ovelle päin ja Martti seisoi siinä ja katseli minua.

Aloin änkyttämään jotain, mutta Martti katkaisi lauseeni ja kysyi: "Taidat pitää kumisaappaistani?". Minä siihen änkytin: "Ei kun ajattelin vaan kokeilla". Martti käveli luokseni ja hieraisi haarojeni väliä: "No tämä ainakin tuntuu pitävän". Naurahti siinä ja istui penkille ja taputti penkkiä vierellään. Se oli selvästi kehotus istua viereen. Istuin siihen ja Martti laski käteni säärelleni ja kysyi: "Onko tämä sinusta epämukavaa?". Minä siihen: "Ei ollenkaan". Martti jatkoi sääreni hieromista ja kyrpäni alkoi seisoa yhä villimmin kun tajusin mikä on homman nimi. Ei ihmekään, ettei Martti ole kaipaillut naisia. Martti kysyi: "Oletko kosketellut miehen kanssa koskaan tällä tavoin". Vastasin, etten. Sitten Martti tokaisi: "Kumisaappaat taitaa kiihottaa sinua?" Mumisin siihen: "Joo ja kyllähän nämä muutkin varusteet kiihottaa."

Martin silmät kirkastuivat, sitten hän sanoi: "Haluaisitkos sinä tehdä näissä varusteissa jotain isännän kanssa, vaikka olenkin tällainen vanha ruma äijä." Siihen: "Et ole minusta ollenkaan ruma, vaan minusta sinä olet kiihottava mies" Martti jatkoi: "Hyvä, olen ajattelutkin sinua siitä lähtien kun näin sinut maalaamassa sitä seinää ilman paitaa, sinäkin kiihotat minua." Martti kouri jo haarojeni väliä ja näin kuinka kyrpä pullotti Martin haarojen välissä. Olin aivan kiimassa, kun Martti nousi seisomaan ja otti minua kädestä kiinni ja johdatti navetan puolelle. "Haittaako sinua jos rakastellaan täällä?" Vastasin, ettei ollenkaan, vaan että se olisi vielä kiihottavampaa. Sitten Martti sanoi, että laitappas omat saappaasi takaisin jalkaan ja anna hän pitää noita turvasaappaita, ne ovat kuulemma hänen astumissaappaansa. Vaihdoin saappaat ja Marttikin oli vaihtanut kontionsa turvasaappaisiin. Martti meni navetan nurkassa olevalle kaapille ja laittoi siellä taskuunsa jotakin ja sitten hän otti hyllyltä ison mustan peitteen. Kun hän tuli lähemmäksi, huomasin että se oli kuminen lakana. Martti käski kasaamaan heinäpaaleja sitten että niistä tulisi tasainen peti, johon levittää lakana. Oli hankala keskittyä kasaamaan paaleja, kun haaravälissä jyskytti.

Lopulta paalit olivat kasassa ja Martti levitti kumisen lakanan niiden päälle. Käski minun menemään siihen pitkälleen. Sitten hän kävi hakemassa vielä yhdeltä pöydältä tummelipurkin. Arvasin kyllä mitä Martilla varmaan oli mielessä. Lopulta hän kävi viereeni ja aloimme suudella ja hyväillä toisiamme haalareiden läpi. Martti tuoksui ihanalle lehmänpaskan ja hien sekoitukselle. Saappaamme natisivat kun ne koskettivat toisiaan. Martin haalareissa oli napit, joten hän avasi sepaluksestaan pari nappia ja kaivoi kyrpänsä esille. Luoja miten iso, ainakin verrattuna omaani. Varmasti melkein 20-senttinen ja paksukin se oli. Martti sanoi: "Koske rohkeasti vaan, ei se pure". Otin Martin kyrvän käteeni ja runkkailin sitä pari kertaa. Martti sanoi: "Ota se suuhun". Tilanne oli uusi minulle, mutta rohkeasti laitoin sepaluksen välistä tulevan kyrvän suuhuni. Maku oli hieman suolainen, muttei paha. Vähän aikaa imettyäni Martti avasi haalarini vetoketjun ja kaivoi minun kullini esille. Hieroi sitä pari kertaa ja alkoi imeä, olin aivan sekaisin kiimasta. Martti kuitenkin lopetti pian ja sanoi, ettei sinun vielä pidä laueta.

Martti nousi pystyyn ja sanoi, mitäs sanoisit jos naisin sinua. Kiimassani en edes epäröinyt sanoa ei tuolle miehelle, jolla valui hikinoro likaisella naamalla. Martti käski riisua haalarit pois, mutta laittaa saappaat takaisin jalkaan. Tein työtä käskettyä. Martti katsoi tiukasti minua ja samalla runkkaili kyrpäänsä kun otin haalareita pois jalasta. Laitoin saappaat takaisin jalkaan, jolloin minulla ei ollut muuta päällä. Martti käski vielä tulemaan eteensä nuolemaan saappaitaan, joita olin ihaillut. Nuolin paskaisia saappaita antaumuksella jonkin aikaa, kunnes Martti sanoi: "Meneppäs selällesi siihen pedille ja nosta jalat minun olkapäille kun tulen eteesi, sitten hän otti tummelipurkin ja kaivoi sieltä ison määrän rasvaa. Sitten hän laittoi rasvaisen kätensä persevaolleni ja levitti rasvan sinne. Seuraavaksi hän alkoi työntää rasvaisia sormiaan peräaukkooni, rasvaten aukkoni huolellisesti.

Piani hän kaivoi haalarinsa taskusta kortsun, pyysi minua avaamaan sen ja laittamaan hän kullinsa päälle, kun kädet ovat niin rasvassa. Avasin kortsun ja Martti työnsi itseään eteenpäin että sain rullattua kumin Martin kyrvän päälle, vaikka olin selälläni siinä pedillä. Kyrpä oli sen verran iso, että kumi tuntui hieman puristavan, mutta sain sen lopulta paikalleen. Kun kumi oli paikoillaan, Martti veteli vielä sitä taaksepäin rasvaisellä kädellään ja sanoi: "No niin nostappas ne jalat ilmaan." Martti asettui paikalleen ja vei kyrpänsä peräaukkoni suulle. Heti kun hän oli saanut kyrpäänsä sisälleni, aloin voihkimaan kivusta. Martti huomasi ja antoi olla paikoillaan, kunnes ilmeeni kertoi että olin tottunut Martin isoon kyrpään. Hän käski laittamaan jalkani olkapäillään. Siinä hän sitten suuteli ja nuoleskeli saappaitani. Sitten hän alkoi naida, kipu oli valtava, mutta muutaman työnnön jälkeen se ei enää tuntunutkaan pahalle, vaan aloin nauttia täysin rinnoin. Martti hyväili välillä saappaitani, välillä hän otti rinnoistani kiinni ja kouri niitä. Näki että Martti nautti täysin siemauksin.

Pian Martti alkoi mylviä ja nytkähteli muutaman kerran ja teki vielä pari työntöä. Lopuksi hän tuli päälleni ja suuteli minua. Suutelimme toisiamme jonkin aikaa, kunnes hän nousi päältäni ja sanoi, että nousepas seisomaan. Nousin ja hän meni polvilleen eteeni ja otti kyrpäni suuhunsa ja alkoi imemään. Pian olikin laukeamispisteessä ja vaikeroin, että kohta tulee. Martti otti kullin pois suustaan ja nousi seisomaan ja runkkasi minua pari kertaa. Äkkiä mällit alkoikin lentää, mutta Martti ohjasi lastin saappaidensa varsille. Siitäkö ne tahrat, ajattelin mielessäni. Lysähdin istumaan pedille ja Martti otti kumin pois kyrvästään sillä aikaa ja tuli viereeni. Suutelimme pari kertaa ja sitten Martti sanoi: "Pitäisi aloittaa lehmien hoito, mutta meillähän on koko kesä aikaa ja sinulle paljon opetettavaa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute