Koodi-puhelin
Näinkin voi käydä
peppufriikki

Oli keväinen aamupäivä ja nojailin firman oveen ja nautin auringosta. Toisella puolella pihaa naapurifirman komea, partainen äijä puuhaili kuorma-auton parissa. Olin ennenkin häntä katsellut. Yhtäkkiä jäin kiinni, hän rupesi tuijottamaan takaisin. Hän viittasi luokseen. Kävelin sinnepäin. Saatanan homo, mitä minua tuijotat, olen pannut katseesi merkille jo pitemmän aikaa, haluatko, että kantelen esimiehellesi, hän sanoi raivoissaan. Yritin tyynnytellä ja pyydellä, että emmekö voisi sopia asiasta ja että en enää tuijota. Sovimme kyllä hän sanoi, tule perässäni tänne talliin. Peloissani kävelin sinne, luulin saavani turpaan häneltä, mutta toisin kävi.

Hän veti oven lukkoon perässään ja istui tuolille. Taidat tosissaan himota minua kun aina tuijotat, siitä on tultava loppu. Tarvitset pienen opetuksen, hän sanoi. Samalla kiskaisi sepaluksen auki ja kaivoi ison paljaspäisen kyrvän esiin. Tule tänne ja ime sitä, oli vaatimus. Oli pakko, kun en hankaluuksia halunnut ja tilanne toisaalta oli kiihottava. Polvistuin siihen eteen ja upotin kyrvän suuhuni. Ei ollut ihan puhtain kyrpä, mutta aloin imemään sitä, upotin aseen syvälle suuhuni ja välillä kielenkärkeä ympäri terskaa ja imin voimakkaasti. Yllättäen hän nousi seisomaan. Mitä nyt tapahtuu, ajattelin. Hän kiskoi housut kokonaan alas ja kääntyi seisaallaan ympäri, tarttui kädellään päästäni ja painoi väkisin pääni persettään vasten.

Ei auttanut muu kuin nuolla persettä, sitä ei ollut ihan hetkeen pesty, mutta nuolin sitä kuin koira lipoisi ja sitten työnsin kielenkärkeni hänen karvaiseen reikäänsä. Se oli hänelle liikaa. Karjaisten hän ruiski paksun spermalastin tiiliseinään. Sitten jo rauhoittuneena nosti minut jaloilleen ja sanoi, että turpa kiinni asiasta, äläkä enää ikinä tuijota minua pitkään. Muuten lyön sinua turpaan. Tallista ulos päästyä oli pakko mennä firman vessaan heti runkkaamaan, tilanne oli kiihottava, vaikkakin pelottava. En ole enää uskaltanut tuijottaa tuota miestä, hän oli vähän sen oloinen. Vaikka ehkä hän oli joskus ennenkin miesten kanssa touhunnut. Ainakin tiesi, miten imettää kyrpää ja nuolettaa persettä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute