Koodi-puhelin
Pojulle kyrpää...
JaniBTM

Soitan ovikelloasi sovittuun aikaan ja tulet avaamaan. Esittelet itsesi, kättelet ja ohjaat minut sisään. Heität minulle pyyhkeen ja käsket käymään suihkussa. Tulen ulos suihkusta pelkästään pyyhe ympärilläni ja huomaan että sinäkin olet keventänyt vaatetustasi. Istut sohvalla pelkästään bokserit jalassasi ja edessäsi pöydällä on kaksi avattua kaljapulloa sekä neljä esinettä jotka saavat puoli jäykän kaluni hypähtelemään. Pöydällä edessäsi on siistissä rivissä tuubi liukuvoidetta, paketti kondomeja, keskikokoinen aidon näköinen dildo sekä buttplugi. Televisiossa edessäsi pyörii video jossa vanhemmat miehet viettelevät ja naivat nuoria kiimaisia poikia.

Pyydät minut istumaan viereesi, tarjoat oluen ja sanot että katsotaan hieman tätä videota jonka löysit. Katselemme hetken kuinka vanhempi mies imettää ensiksi kyrpäänsä nuorella hyvän näköisellä miehellä ja tämän jälkeen nai tältä aivot pihalle. Huomaan että videolla alkaa olla vaikutusta sinuun. Boksereihisi alkaa ilmestyä lupaava kohouma. Siirrän käteni varovasti sivelemään tuota kohoumaa ja seuraan kalusi ääriviivoja kankaan läpi yrittäen selvittää sen mittoja. Oma kaluni seisoo tässä vaiheessa jo kohti taivasta, mutta sinä et tee elettäkään sitä kohti.

Liu'un varovasti lattialle polvilleni jalkojesi väliin ja alan hiljaa suudella tuota kokoumaa housujesi lävitse. Lopulta vapautat kalusi housujesi puristuksesta ja heität bokserisi nurkkaan. Edessäni komeilee nyt puolijäykkä kalusi jonka näen nyt ensimmäistä kertaa. Jatkat oluesi juomista ja katselet vuoroin minua joka suutelee kalusi päätä, vartta ja kiveksiäsi ja vuoroin tv-ruutua jossa jälleen joku nuori poika saa suurta kalua tiukkaan reikäänsä.

Otan varovasti kalusi pään huulteni väliin ja liu'utan sen niin syvälle kuin vain mahdollista. Pyörittelen kieltäni terskasi ympärillä ja huomaan että sinäkin alat nauttia tästä. Kalusi on nyt kivi kova ja tuntuu taivaalliselta suussani. Jatkettuani imemistä jonkin aikaan, otat minua päästä kiinni ja alat määrätä tahtia. Aloitat naimaan suutani kiihtyvällä tahdilla ja tiedän että laukeamisesi ei voi olla kaukana. Yhtäkkiä työnnät kalusi puoliksi suuhuni ja tunnen kuinka jotain lämmintä ja suolaista suihkuaa kurkkuuni. Nielen kaiken minkä kerkeän, mutta joitakin tippoja karkaa leualleni ja siitä rinnuksilleni. Puhdistan kalusi viimeisistäkin sperma tipoista ja katson sinua ja tuota raukeata tyytyväistä ilmettä kasvoillasi.

Jatkan kalusi kanssa leikittelyä välillä sitä nuollen välillä suudellen. Hetken kerättyä voimiasi, käsket minut polvilleen sohvalle ja painat pääni sohvatyynyyn niin, että perseeni nousee pystyyn kuin tarjottimelle. Aloitat hellästi hivelemään persettäni ja kurotat pöydältä rasva tuubin. Työnnät tuubin suun kireään reikääni ja purista runsaan määrän kylmää liukastetta sinne. Tämän jälkeen levität vielä runsaan määrän liukastetta persevakooni ja aloitat etusormellasi levittää sitä ympäriinsä. Tunnen kuinka etusormesi työntyy reikääni ja aloitat levittämään rasvaa myös sisälläni. Aloitat liikuttamaan sormeasi sisään, ulos, sisään ja ulos rytmikkäästi saadaksesi perseeni hieman rentoutumaan. Hetken kuluttua lisäät keskisormen etusormen seuraksi ja jatkat nussimista nyt kahdella sormella. Jatkat tätä kunnes olen sinun mielestä valmis saamaan pöydällä olevan herkullisen näköisen dildon sisääni.

Kurottaudut ottaaksesi dildon pöydältä ja samalla vedät molemmat sormesi ulos perseestäni. Tunnen kuinka dildon pää painautuu vasten reikääni ja kuinka se alkaa hitaasti liukua sisääni. Työnnät sitä hieman sisään, vedät ulos ja työnnät jälleen sisään, tällä kertaa hieman syvemmälle, kunnes se on kokonaan perseessäni. Aloitat jälleen rytmikkään työnnön ja saat minut värisemään kiimasta ja nautinnosta. Jatkat dildolla naimista 5, 10, 15 min, en pysty sanomaan koska menetän kaiken ajan tajuni. Kunnes yhtäkkiä tunne kuinka vedät dildon ulos ja minusta tuntuu niin tyhjältä. Tyhjyys kuitenkin väistyy nopeasti kun asetat buttplugin paikalleen ja käsket minun kääntyä.

Perseeni käsittely on saanut kullisi jälleen heräilemään ja työnnätkin sen suoraan suuhuni ja käsket imemään sen juhlakuntoon jotta voit naida sillä tiukkaa pojan persettäni. Teen työtä käskettyä ja hetken kuluttua kalusi seisoo jälleen tanakasti pystyssä. Käännät minut jälleen ympäri, kontilleen perse pystyssä. Vedät butplugin pois ja jälleen tuo sama tyhjyyden tunne valtaa minut. Reikäni ei sulkeudu kokonaan, ja kuulen kuinka avaat kondomipakkauksen ja rullaat kondomin kalusi päälle. Sitten tunne vihdoinkin kalusi reikäni suulla.

Aloitat työntymään sisääni hellästi, mutta määrätietoisesti. Työnnyt hitaasti kerralla pohjaan saakka, ja annat sen levätä hetken siinä. Aloitat hitaat vedot välillä vetäen melkein koko kalusi ulos ja työntäen sen tämän jälkeen taas kokonaan sisään. Jatkat tätä ihanaa takaapäin naimista ikuisuudelta tuntuvan ajan, kunnes vedät itsesi ulos ja käsket minun kääntyä selälleni ja nostamaan jalkani olkapäillesi. Työnnyt uudelleen sisääni ja aloitat naimaan minua hieman nopeampaan tahtiin. Huomaan ilmeestäsi että alat olla lähellä, kun vedät itsesi ulos, riuhtaiset kondomin pois ja tulet hajareisin rintapäälle ja työnnä kalusi suuhuni ja käsket imeä. En ehdi imaista kuin muutaman kerran kun tunne jälleen tuon ihanan suolaisen maun ja tunnen kuinka suihku toisensa jälkeen osuu kitalakeeni. Puhdistan jälleen kalusi viimeisistäkin sperma pisaroista, katsot minuun virnistät ja kysyt että josko nyt siirryttäisiin tuonne makuuhuoneen puolelle harrastamaan seksiä. En voi muuta kuin hymyllä ja vastata myöntävästi...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute