Koodi-puhelin
18wbtm
otso

Tämä on tosi tarina tosi elämästä.

Olen 18w poika.

Oli perjantai alku ilta ja päätin kotona ollessa mennä koodi.netin chattii etsimään seuraa.

Tykkään vanhoista ukoista ja varsinkin vanhoista pervoista=). Alkuu ei kukaan kiinnostunut oikeasti kunnes nimellä etsin kimppaan nuorta hki.

Päätin kokeilla ja tärppäsi. 42w ja 45w mies etsivät nuorta huoraa ja kiinnostuin heti. He pyysivät minua tulemaan keskustaan ja minä suostuin. Teimme treffit läheiselle metro asemalle ja menin paikalle. Odotin hetken kunnes paikalle saapui 45w mies ja kysyi olenko btm85 ja vastasin kyllä olen.. Mies ei sitten mitään muuta sanonut vain lähti kävelemään ja minä perässä saavuimme talon rapun kohdalle ja mies sanoi tässä tämä(talo).

Astuimme rappuun ja mies avasi hissin oven menin ensin mies otti minua pakaroista kiinni ja sanoin tulee mukavat oltavat näille kahdelle nauraen.. Menimme asuntoon sisään ja heti eteisessä tuli tämä toinen kaveri (todella iso komea) ja sanoi sähän namun hait. Miehet tarjosi juotavaa ja istuimme sohvalla jutellen niitä näitä kunnes toinen sanoi katotaanko filmiä vastasin myöntävästi. Mies laittoi koneeseen pornoa jotain ryhmä seksiä(ihanaa) viisi miestä nussi kahta pojua.. Toinen mies tokaisi tekeekö mieli vastasin myöntävästi ja samassa mies tuli viereeni istumaan ja alkoi hieroa reisiäni, mulla seiso kovasti.

Mies otti hiuksistani kiinni ja alkoi suudella minua ja huomasin toisen miehistä hierovan mun reisiä ja sanoi ota housut pois. Revin farkut pois ja avasin suutelevan miehen vetoketjun, sieltä pomppasi todella kova ja tanakka kulli. Runkkasin sitä kädellä varovasti ja huomasin kun mun pikkarit lähti jalasta. Rupesin ottamaan toiselta miehestä suihin ja toinen mies käski mut lattialle nelin kontin. Menin maahan nelinkontin ja tämä toinen kaveri otti mua kovaa hiuksista kiinni ja rupesi nussimaan mua kovaa suuhun ja samassa tunsin kun tämä toinen kaveri nuolaisi mun reikää ja aloitti sormi nussimisen aaah tuntui niin hyvältä. Yritin ähistä kulli suussa... Jos haluat kuulla lisää niin lähetä sähköpostia??

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute