Koodi-puhelin
Erotiikka kolmistaan m+m+n
Pari ja poika

Meillä on mieheni kanssa ollut tapana vuokrata paikallisesta seksiliikkeestä eroottisia filmejä terästääksemme täten seksielämäämme. Kerran taas mieheni haki vuokraamosta muutaman filmin, joiden joukossa oli myös Bi-filmi. Filmi oli erittäin eroottinen ja mieleenpainuva. Erityisesti minua sävytti miesten välinen seksi, jossa mukana oli myös nainen. Filmi pani veremme kiertämään ja rakastelimme erittäin intohimoisesti koko illan.

Illan kuluessa minulla heräsi kiinnostus kahden miehen ja yhden naisen väliseen seksiin ja ehdotin sitä puolileikkisästi miehelleni. Mieheni torjui aluksi ajatuksen, mutta katsottuamme filmin parhaita pätkiä yhä uudelleen ja uudelleen, hän lopulta aikoi suostua harkitsemaan asiaan. Kuiskuttelin mieheni korvaan mieheni kalua hiljaa hyväillen, että kuinka hyvää hänelle mahtaisi tehdäkään, jos saisimme nuoren Bi-pojan leikkeihimme mukaan. Lisäksi sanoin, että haluaisin suunnattomasti nähdä kuinka mieheni panisi jotain kivaa hoikkaa poikaa pyllyyn.

Niinpä ryhdyimme tuumasta toimeen ja laadimme deittiin mielestämme kiihottavan ilmoituksen. Vastausten paljous yllätti meidät aika lailla määrän suhteen. Muutama ilmoitus oli erittäin aistikkaasti laadittu ja niistä paistoi läpi, että kaveri olisi ihan tosissaan tulossa mukaan leikkeihimme. Lopulta päädyimme erääseen meitä 20 vuotta nuorempaan miehenalkuun, joka oli erityisen kiinnostunut nimenomaan btm-roolista.

Sovimme tapaamisen erääksi illaksi yhteen keskustan baariin, jonne menimme sitten hyvissä ajoin odottamaan, mitä tulena pitäisi. Hieman ennen määräaikaa baariin ilmestyi sovitut tuntomerkit omaava nuori mies, joka oli todella tyylikkään rennosti pukeutunut. Vinkkasimme hänet pöytäämme istumaan ja totesimme, että kysymys on oikeasta henkilöstä.

Juttelimme aluksi meitä kumpiakin kiinnostavista yleisistä asioita. Poika oli mielestämme ihan hyvä keskustelija ja hänen käytöksensä oli miellyttävä. Lopulta nyökkäsin miehelleni myöntymisen merkiksi ja mieheni ehdotti, että siirtyisimme meille jatkoille. Poika vaikutti myös innokkaalta, selvästikin aistimme, että hän oli myös hyväksynyt meidät.

Ajoimme meille, siirryimme rentouttavasti istumaan olohuoneeseemme ja minä menin hakemaan meille lasilliset viiniä rentoutuaksemme. Kun tulin keittiöstä takaisin olohuoneeseemme, huomasin, että poika oli siirtynyt mieheni viereen sohvalle istumaan ja että miehet hyväilivät jo toisiaan vaatteiden läpi. Hämmästyin ensiksi hieman, mutta sitten ajattelin asiaa toisin, olinhan itse viekoitellutkin mieheni tähän tilanteeseen. Vein viinilasit miehille, jolloin he keskeyttivät hyväilyn. Pilke silmäkulmassa sanoin, että tehän nyt nopeita olette.

Ehdotin, että jospa joisimme lasit viiniä ja siirtyisimme sitten makuuhuoneen puolelle. Makuuhuoneessa suutelimme ensiksi kaikki kolme toisiamme seisaaltamme. Sitten miehet alkoivat suudella toisiaan kiihkeästi, jolloin minä menin polvilleni ja aloin riisua miesten housuja ja paitoja. Selvästi näin, että miesten kalut jo pullottivat housuista. Kun sain mieheni housut jalasta, niin hänen muutenkin aika iso kalunsa oli selvästikin mahtavassa seisokissa. Poika siirsi kätensä suutelun lomassa mieheni kalulle alkaen tottuneesti runkata sitä. Seuraavaksi riisuin pojan housut pois ja vapautin hänenkin kalunsa vapaaksi.

Lopulta miehet olivat alasti ja he siirtyivät sängylle. Mieheni asettui aluksi makaamaan sängyssä selällään kalu valtavassa seisokissa ja poika siirtyessä imemään hänen kaluaan. Kalun imemisen tekniikasta huomasi selvästi, että se ei tainnut ensimmäinen kerta kun poika imi ja hyväili miehen kalua, niin taitavasti se mielestäni käytti.

Riisuin itsenikin vaatteista, olin sekä hämmentynyt, että erittäin kovassa kiimassa näkemästäni. Pojan imiessä mieheni kalua, hän oli kontallaan sängyllä. Siirryin pojan taakse istumaan, jolloin minulla oli mitä parhain näkymä pojan pyllyyn ja kiveksiin. Hyväilin pyllyä sormillani, lisäksi hivelin pojan kiveksiä ja lopulta kaluakin. Mieheni ilmoitti haluavansa pikku hiljaa siirtyä seuraavaan vaiheeseen, ettei vaan laukeaisi liian aikaisin.

Poika siirtyi keskelle sänkyä kontalleen, jolloin minä otin esille voidepurkin ja aloin rasvaamaan pojan pyllyä. Kohta mieheni siirtyikin pojan taakse rullaten kondomin vapisevin käsin kalulleen. Siten mieheni kohottautui hiukan, jolloin sain hänen kalustaan paremman otteen ja ohjasin mieheni valtavan suureksi paisuneen kalun pojan rasvatulle pyllylle. Katsoin kiihottavasti tilannetta kun mieheni kalu alkoi upota vastustamattomasti pojan kireäsi venyneeseen pyllyyn. Lopulta pylly antoi periksi, jolloin mieheni pääsi työntämään kalunsa juurta myöten pojan pyllyyn. Poika voihki kiimaisen kiihottuneesti mieheni alkaessa pumpata isoa kaluaan pojanpyllyssä. Näky oli todella kiihottava, suorastaan vapisin kun seurasin ennen näkemätöntä tilannetta livenä suoraan aitiopaikalta.

Sitten poika halusi siirtyä lähetyssaarnaaja-asentoon. Siinä asennossa hän sanoi itse saavansa parhaan orgasmin. Mieheni irrottautui pojan pyllystä, pyllyn jäädessä aluksi kiihottavasti auki. Laitoin pojalle tyynyn pyllyn alle ja nostin hänen jalkansa täysin pystyyn ja auki, jolloin miehelläni oli helppo tulla taas hänen pyllyynsä. Mieheni alkoi lopulta naida poikaa tosi kiihottavan rajusti ja eipä aikaakaan kun hän laukesi pojan pyllyyn mahtavasti murahtaen. Poika sai samalla oman huippunsa ja laukesi ruiskuttaen siemennesteensä vatsalleen. Näky oli niin mahtava, että minun ei tarvinnut kuin koskettaa klitoristani, niin laukesin itseni voimakkaasti täristen.

Meistä kolmesta tuli oikein hyvät ystävät ja poika vieraili luonamme aika usein. Mieheni oli tyytyväinen siitä, että hän pääsi nauttimaan pyllyseksin ihanuudesta aina silloin tällöin ja ennen kaikkea nuoren pojan pyllystä. Itse olen myös tyytyväinen tilanteeseen, sillä poika on myös aika kestävä rakastelemaan, vaikka hänen kalunsa ei olekaan niin suuri kuin miehelläni on. Rakastelemme nykyisin aika usein junassa eli poika nai minua ja mieheni nai samaan aikaan pojan pyllyä.

Tämä kirjoitukseni ei ole fantasiaa, vaan ihan totisinta totta. Kehotan toki muitakin pareja kokeilemaan Bi-seksiä miehen kanssa, ainakin meidän liittoomme se on tuonut sellaista uutta drivea, jota en voinut aikaisemmin kuvitellakaan. Kommentoidakin saa.....

Terv. Nykyisin kiihkeä Bi-pari.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute