Koodi-puhelin
Hotellihuoneen saunassa
Myyntitykki

Työreissullani olin ollut koko päivän liikenteessä pohjanmaan alueella. Aikamoinen pakkanen ja viimainen talvikeli saivat meikäläisen varsin viluisen oloiseksi, kun iltasella vihdosta viimein saavuin hotelliin Seinäjoelle. Useampi asiakas oli tullut rampattua läpi päivän aikana, ettei ollut ehtinyt edes kunnolla syömäänkään. Silloin sitä osaa arvostaa sitäkin suuremmalla syyllä lämmintä hotellia, kunnon ruokaa, hotellin saunaa ja mukavan pehmeää hotellin sänkyä. Niinpä siitä hotellin pihalta pukkasin itseni respaan, josta olisin jo iltapäivällä varannut itselleni huoneen. Eipä näyttänyt ihmeempää tungosta olevan ja respan mukavan näköinen tyttö oli ystävällisen puheliaalla tuulella. Enkä minäkään mikään hiljainen poika ole, tulen juttuun ihmisen, kuin ihmisen kanssa. Siinä meidän tarinoidessa ovesta näytti tulevan seuraava hotelliin tuleva asukas, joten respan tyttö siirtyi luonnollisesti asian puolelle ja alkoi katsella vapaata huonetta päätteeltään. Jäin silmäilemään tulijaa hetkeksi. Siihen respan tiskin tuntumaan tullut kaveri oli rennon miehekkäästi pukeutunut kaveri, raamikas ja karheankomeat kasvonpiirteet, lyhyet tummat hiukset, pulisongit. Lihaksikkaat reidet piirtyivät nätisti farkkujen alta. Urheilukassi rennosti heitettynä olkapäälle. Kaveri oli suoraan kuin jostakin postimyyntikuvaston sivulta oleva mallityyppi. Ehkä hieman alta kolmekymppinen, minusta muutaman vuoden nuorempi. Samaa kokoluokkaa kanssani, yhtälailla raamikas ja pitkä.

Silmäilyni keskeytti respan tytön iloinen ääni, joka tiedusteli huonevaihtoehtoa. Meillä olisi vielä yksi saunallinen huone vapaana, laitetaanko se, vai tavallinen huone? Joo, laitetaan se saunallinen huone, jos samaan hintaan sen tarjoat, vastasin. Kuuluuhan siihen saunottajakin? Jatkoin small talkia. Ei nyt sentään! vastasi tyttö. Aina teillä on mielessä.. ja kuittasi takaisin. No sitten pitää mennä vaan poikien kanssa saunaan, vastasin, sen enempää ajattelematta ja tarkoittamatta mitään erityistä.

Kun sain huoneavaimen ja aterialipukkeen ym. respasta ja nappasin laukun ja lähdin kohti hissiä, tuli sellainen olo, että.. Tämä viimeinen komea tulokas katsoi minua jotenkin pitkään ja viipyvällä katseella. Pieni hymyn virne ja pilkahdus silmäpielessä. Olikohan mielikuvituksen tuotetta tällaiselle bi-kaverilla ajattelin. En edes ollut ajatellut mitään seksiseuraa pongailla tällä reissulla. Ruoka oli ensimmäisenä kyllä mielessä, sillä vatsa kurni ja valitti siihen tyyliin. Joten takaisin kohti ravintolaan, kunhan sai ensin hieman siistittyä itseään ja helpotettuaan rakkoaan.

Hetken päästä tämä "komistus" tuli myös syömään. nälkä näytti olevan miehellä yhtälailla. Ei voinut muuta kuin ihailla kaverin sulavaa menoa ja lihaksikasta kroppaa, joka nyt näkyi kunnolla paidan alta, kun talvitakki oli poissa päältä. Siinä salaattipöydän äärellä tuli joku sana vaihdettua kunnon nälästä, kun ei näkynyt juuri muitakaan ja sali oli melkein kuoleman hiljainen muutoin. Ruuan jälkeen siirryin aulabaariin ottamaan vielä yhden oluen ja jäin seuraamaan iltauutisia telkkarista. Ei aikaakaan, kun tämä kaveri yhtälailla tuli seuraamaan uutisia ja yhdelle terävälle.

Meillä alkoi juttua luistaa niistä ja näistä asioista. Kaveri oli yhtälailla myyntialan töissä. Olimme monessa asiassa samalla aaltopituudella. Siinä jutuilla ja kysymyksillä peilailimme toisiamme. Ilmassa oli jotenkin eroottinen lataus, ettei suorastaan käsin kosketeltava. Vaikka meillä molemmilla oli sormukset kädessä ja olimme naiselle varattuja kavereita, niin väistämättä nuolimme toisiamme katseella.

Pitäisiköhän lähteä vielä saunaan tähän aikaan illasta, kun kerran saunallinen huone löytyi, totesin. Täytyy varmaan itsekin lähteä yläkertaan tästä, totesi kaveri. Samalla hissillä menimme ylös. Hississä sain kerättyä rohkeuteni ja sanoin kaverille, lähde saunaan kaveriksi, jollei muuta tekemistä ole. Hetken päästä kaveri koputti huoneeni ovelle ja mukanaan minibaarista kylmää olutta, pyyhettä ym. Vasta silloin esittelimme toisillemme itsemme.

Eikä aikaakaan, kun olin Jarin (nimi muutettu) kanssa hotellihuoneen pienessä saunassa vierekkäin istumassa. Molemmilla olutpullot kädessä siinä sitten skoolattiin ja naurettiin saunan pienuutta. Kaksi harteikasta miestä istui reidet kiinni toisissaan ja hartiat seinissä kiinni. Olo alkoi todella kiimainen, tuntui kuin kieli liimaantuisi kitalakeen, eikä tahtonut saada sanotuksi mitään. Ilmeisesti Jarilla oli samanlainen olo, sillä kalu alkoi hiljalleen nytkähdellä koholleen.. Taidat käydä punttisalilla aktiivisesti, kun näyttää reisissä sen verran olevan pattia, sain sanottua. Ei nämä sinunkaan reidet ihan hennot ole, totesi Jari ja nappasi kunnon kouraotteen reidestäni. Sen jälkeen pieni sauna oli täynnä toinen toisiaan kourivia käsiä. Molempien kalut kasvoivat täyteen mittaansa, niitä runkkailtiin. Katseella mittailtiin toinen toisiaan ja naurettiin. puristeltiin rintalihaksia, koetettiin vatsalihaksia. Miehekkäästi otettiin toisiamme niskasta kiinni. Se oli molemmille yhtä nautintoa, puristella, runkkailla ja tuntea toinen lihaksikas kaveri otteissaan.

Pieni sauna alkoi tuntua ahdistavalta ja tukalalta, joten vilvoittelu ja suihku oli paikallaan. Hetken päästä homma jatkui sängyllä. Saunapuhtaat miehet alkoivat hillittömän imemisen runkkailun ja nuolemisen. Tuntui taivaalliselle ottaa syvälle kurkkuun Jarin kookas kalu, joka oli sellainen täydellinen kalu. Samalla puristella tiukaksi treenatttuja pakaroita. Siinä imimme toistemme kaluja pitkään ja hartaasti. Olin tehnyt myös suolestani "syväpuhdasta käsisuihkun avulla, sillä halusin tuon kalun sisälleni, oli se sellainen aisa. Samaten mies, joka sitä aisaa kantoi oli täydellinen vartaloltaan.

Jari työnsi kielensä reikääni ja nuoli persettäni ahnaasti, samalla painoi minut kaksinkerroin. Polvet olivat olkapäissä kiinni ja perse nousi entistä ylemmäs. Perse oli kuin tarjottimella. Jari rasvasi reikääni käsivoiteella, mitä sattui ainoana voiteena olemaan matkassa. Katselin kun mies rullasi kumin kalunsa päälle. Kookas kalu alkoi hiljalleen painua kohti perseenreikääni. Koetin saada itseni rennoksi. Eka kerta, kun siellä oli jotakin tuollaista kaliberia olevaa. Harvemmin olen edes reikääni jakanut muille. Piti vetää välillä henkeä ja käskeä Jaria ottamaan iisisti homma, että reikä tottuu tuohon.

Sinä iltana sain varmasti elämäni kyydit. Oli sen verran määrätietoista jyystämistä ja kiimaista menoa. Jari laukesi ja kalu nytkähteli vielä pitkään sisässäni. Hiki valui norona miehen otsalta ja vartalo oli hien peitossa. Huh !

Ajattelin, että tämä mies saa samalla mitalla takaisin ja käänsin ja Jarin vatsalleen, nostin perseen ylös ja painoin hartiat + pään alas. Aloin rasvailemaan reikää, sovittelin sormia sinne, tunnustelin sulkijalihasta, hieroin eturauhasta. Mies tuntui nauttivan, kireä reikä alkoi hiljalleen höltyä. Painoin kalun sisälle hiljalleen. Siellä se oli.. komea lihaksikas perse pystyssä edessäni, jota aloin hiljalleen työstää. Otin eläimellisen kyykkyasennnon hajareisin Jarin päälle. Aloin painaa aina voimakkaammin ja voimakkaammin. Pallit läiskähtelivät perseposkiin. Mies voihki allani, ei se ollut mitään hellintä menoa minun puoleltani. Tunnelma oli niin kiimainen, että laukesin varsin pian. Orkku oli mitä mahtavin, tuntui lähtevän jostakin todella syvältä liikkeellä ja vievän jalatkin alta.

Kävimme pesulla hetken päästä. Molemmilla tuntui edelleen stondaavaan vielä ihan kiitettävästi. Toiset lennätykset otimme runkkaamalla toisemme kuiviin. Siinä tahtoi vain kädet väsyä, kun toisen orkun saaminen ei yleensä olekaan niin herkässä. Iloisesti kuitenkin mälliä tuntui vieläkin riittävän.

Vieretysten jäimme nukkumaan huoneeseeni. Aamulla Jari lähti siistiytymään ja keräilemään kamppeitaan omaan huoneeseen. Aamupalalle tahtoi miehiä naurattaa. Mulle ainakin tuli vielä kunnon aamustondis, kun katseli miestä ja ajatteli sitä edellisen illan menoa.

Ollaanpa otettu kerran uusiksikin jossakin päin Suomea sama homma.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute