Koodi-puhelin
Spermaa
-

Holtiton olotila - munanpuute ja lievä kankkunen. Mikään ei voisi estää mua tuolloin huoraamasta! Niinpä suuntasin askeleeni kohti aseman veskiä... Hieman kuitenkin aina nolostuttaa mennä sinne, mutta yllätyksellisen hyvä paikka. Vain yhden kopin ovi oli kiinni, joten valinnanvaraa oli. Jätin oven oman koppiini hieman raolleen ja seisoin selin ovea kohti.

Tuskin oli minuuttia kulunut, kun naapurikopin ovi aukesi ja tunsin, että selustaani tarkastellaan; aukaisin vyöni, vedin housuni puolireiteen, levitin jalkojani... ja odotin. Takanani oli hermostunutta pussien kahinaa, kassit laskettiin jalkojeni viereen, ovi meni säppiin ja tunsin kovan kalun pakaroissani. WC:n ovisummeri soi, lisää vieraita... naapurikopin ovi sulkeutui ja takanani oleva mies koetti kädellään kyrpääni ja toinen käsi työnsi kivikovan melan jalkojeni väliin - tunsin, miten kiimalima kostutti sekä pakaraväliäni että reisieni sisäpintaa.

Nojasin käsilläni seinään lievässä etukumarassa, sormet työnsivät räkää perseelleni ja tunsin kalun tunkeutuvan aukkooni. Mies oli päättäväinen, rauhallisella mutta määrätietoisella työnnöllä hän pääsi perille kyrvänjuurtaan myöden perääni. Joku tuijotti! Naapurikopin kaveri oli noussut pytylle ja kurkisti väliseinän yli, mitä kopissani tapahtui.

Samalla näin minua naivan miehen olevan tummatukkainen, tummasänkinen vanttera arabimies. Hän oli vetänyt tuskin kymmentä kertaa kaluaan, kun mies jännittyi ja laukesi sisääni äänekkäästi huokaisten ja tiukasti sisääni työntyen. Taas uusi kaveri tuli vessaan ja vielä toinenkin. Tunsin arabin munan sykkivän vielä aukossani kun asioilleen tuli taas joku - kukaan ei ainakaan kuulunut poistuvan. Mies veti munan ulos, pyyhki sitä paperiin ja nosti housunsa, kassinsa ja häipyi kopistani.

Ovi ei ehtinyt sulkeutua konsanaan, vaan siellä seisoi kaksi nuorta miestä katsoen perääni ja toinen hieroi housujensa etumusta. Nyökkäsin kaverille ja hän avasi sepaluksensa ja veti ulos komean 18-senttisen ylöspäin kaarevan kyrvän. Se oli kiimalimasta kiiltävä ja hän lähestyi takapuoltani hieman empivin askelin.

- Päästiks toi lastin sun sisään? Nyökkäsin vastaukseksi.

Ja niinpä olin ikään kuin antanut luvan ja motiivin tälle komealle nuorukaisellekin työntyä spermaiseen reikääni. Olin kuumissani, kiihkoissani ja tiesin naapurikopin iloisen virnistävän kundin katsovan toista siemennystä, mutta niinpä sitä katsoi minuun juuri nyt työntyvän kaverin kaverikin. Tälläkertaa sain kuitenkin muutaman minuutin panot ennen kuin heppu liimautui paikalleen ja tunsin hänen itsepintaisen kalunsa sykkeen työntävän lämpimän spermalastin suoleeni. Tuskin hän oli vetäytynyt, kun kumppani seurasi edellisiä jalanjälkiä.

- Vittu, miten kiimanen juttu. Sullahan valuu saatana mälliä kuin irstaasta huorasta. Vitun vittu. Ja niinpä sain hieman pienempää, mutta totisesti kovaa kyrpää lisää ja alta aikayksikön lisää spermaa. Pojat häipyivät kiitosta sanomatta ja naapurikopin kaveri tuli taakseni.

- Istu hei pytylle ja ota suihin, sopiihan!

Tuollakin hepulla oli kaunis, suora suonikas ja kiiltävä kalu, jonka hän halukkaasti upotti suuhuni. En saanut kauaakaan nautiskella sen kovuudesta ja rytmikkäästä liikkeestä kun sälli laukesi valtavin syöksähdyksin suuhuni. Paksua, kermamaista, makeaa spermaa.

- Kiitos.

Ensimmäisen kerran tuona päivänä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute