Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Riku osa 1
 Makke 22.09.2004
 
 
Terve,

minut ristittiin Makkeksi synnyttyäni tähän Suomen maahan melkein 20 vuotta sitten. Olen nuori, vaalea suomipoika jolla on haluja. Minun on saatava tulla joko johonkuhun tai sitten omin voimin melkein joka päivä. Se on pienoinen ongelma mutta kun kalu aina seisoo ei sille voi mitään. Mieluummin annan jonkun toisen laukaista mällini koska onhan siinä aivan eri fiilis silloin kuten huomasin jo ensimmäisen kokemukseni jälkeen pari vuotta aiemmin.

Olin taas kuumissani, kalu jökötti ja jyskytti farkkujen housuja vasten ja olin juuri edellispäivänä vetänyt käteen, hitaasti, venyttäen laukaisua, yrittäen saada siitä mahdollisimman paljon irti. Mahdollisimman suuren orgasmin. Niin suuren kuin yksin on mahdollista. Toisen kanssahan tietenkin liikuttiin aivan erilaisissa skaaloissa...

Olin siis kuumissani, halusin panna, tosin koskahan olisi sellainen päivä etten halunnut panna. Ongelma vain oli etten tosiaankaan halunnut mitään suhdetta tai mitään ruikuttavaa vakipanoa joka aina alkoi haluta muutakin kuin vain seksiä silloin tällöin. Miehiä ei tuntunut olevan tarpeeksi Suomen pienessä maassa. Ei ainakaan sellaisia jotka olisivat kelvanneet minulle. En sinänsä ollut vaativa, halusin panna ja kun fiilis iski olisin voinut panna oikeastaan mitä tahansa liikkuvaa jolla oli perä ja reikä. mutta olin kyllästynyt feikkeihin, vanhoihin pappoihin sun muihin ja baareihin joista oli vaikeaa pojan löytää toista. Minulla oli siis ongelma, ollut jo pidemmän aikaa, mistä löytää miehiä peuhaamiseen silloin kun siltä tuntui.

viime aikoina oli muodostunut pari miestä joita voisi kutsua vakioikseni ihan sillä perusteella että kun halusin naida, he yleensä tulivat. Toisen nimi oli Riku ja toisen Jaakko, iso J. Mutta olin vähän kyllästynyt heihinkin. He olivat vanhempia, Riku oli 32 ja iso J 35 mutta timmissä kunnossa ja luotettavia. Joten Rikulle taas oli soiton paikka. Yleensä soitin heille kerran viikossa, kahtena eri iltana siis ja loppuviikon yritin pärjätä joko nettiseksin, puhelinseksin ja uuden tuttavuuden kanssa. Tekstasin Rikulle että istuin huoneessa kalu kädessä ja että tarvitsin jonkun auttamaan sen kanssa ja vain pari minuuttia myöhemmin tuli viestiä takaisin etten saanut vemputtaa itseäni, en edes koskea kaluuni ennen hänen tuloaan, vaan että minun piti säästää itseäni hänen karvaiselle perseelleen jonka piti timminä vain minua varten.

Huokaisin syvään ja hymyilin. Tuntui että kalukin olisi hymyillyt ja vähän rauhoittunut.

Noin kymmenen minuutin päästä Riku tulikin ovelleni. Olin jättänyt oven auki joten hän vain pimpotti sitä lyhyesti ja astui sisään. Hän oli pitkä ja sopusuhtainen, jos hänen kasvojaan tarkasteli lähempää niistä huomasi iän tuomat juovat, muuten hän näytti vain paria vuotta minua vanhemmalta. Kuuntelin hänen liikehdintäänsä alakerrassa, kuinka hän heitti takkinsa lattialle ja käveli portaat ylös huoneeseeni ja astui sisään huoneeseen

Moi, hän sanoi hiljaa ja otti paitansa pois päältä. Makasin selälläni sängylläni housunetumus pullottaen. Hän tuli päälleni ja suutelimme, ensin hitaasti ja sitten voimakkaammin. Samalla hänen kätensä tutustuivat minun ruumiiseeni ja löysivät sitten kaluni. Hän nousi istumaan päälleni lantioni eteen.

Mitäs meillä onkaan täällä hän sanoi hymyillen ja alkoi hyväilemään kaluani kankaan läpi. se tuntui niin hyvältä mutta olin odottanut häntä jo kauan ja halusin toimiin. Vedin hänet päälleni ja aloin nuolla hänen kasvojaan ja kaulaansa samalla kuin käteni menivät hänen housuilleen ja pepulleen. hän naurahti yhä hyväillen kaluani, nyt vähän voimakkaammin... riisuin hänen housunsa ja aloin käsitellä hänen rakoaan. Hänen pakaransa olivat kiinteät. Ne saivat minut syttymään entisestään.

Hän avasi vetoketjuni ja otti kaluni esiin. Sitten hän alkoi nuolla sitä, hitaasti pitkin vedoin. Sitten se meni kokonaan hänen suuhunsa ja hän pani sitä kovaa. Voihkin. Sitten hän katsahti minuun hymyillen ja asettui istumaan kaluni päälle hitaasti työntäen märkää elintä sisäänsä. Hän hengitti syvään ja hitaasti se upposi hänen sisäänsä. Minun sormeni nipistelivät hänen nännejään ja hän näytti syttyvän siitä entisestään. Hän alkoi ratsastaa minulle ja se tutut polttelu alkoi taas sisälläni.. Aloin pidätellä mällin tuloa vaikka hän vain kiihdytti tuntien lihasteni jäykistyvät. Hän vemputti kaluaan edessäni ja otin sen omiin käsiini hänen saadessaan hurjaa kyytiä. Hän hymyili ja kuiski kuinka hyvältä hänestä tuntui ja minä tiesin hänen tarkoittavan sitä.

Tunsin kuinka aines lähti liikkeelle sisälläni ja kuiskasin tulevani... Hän hidasti vauhtia ja me katselimme toisiamme hymyillen kunnes Tulin ja huusin mielihyvästä. hän tarttui käsiini ja se vain korosti sitä voimaa...

Sen jälkeen olin hänen sisässään pitkän tovin samalla kun hitaasti runkkasin hänen sykkivää kaluaan. Sytyin uudestaan. Sanoin että halusin hänet suuhuni mutta että hän joutuisi hoitamaan minut vielä kerran ensin sillä minua panetti taas. Hän hymyili ja tyydytti minut.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute