Koodi-puhelin
Englannissa
peppufriikki

Olin Englannissa työmatkalla ja Spartacuksen mukaan tuossa kaupungissa oli homobaari. No mikäs siinä, sain työt tehtyä ja eikun baaria katsomaan. Ihan kiva kellaribaari, vähän hiljaista oli.

Sitten katseeni kohtasi vanhemman herran siellä tiskillä. Aikani tuijoteltuamme menin vessaan ja hän käveli perässä. Alkoi kysellä, mistä olen ja mitä teen siellä. Palasimme baaritiskille ja pian kävi ilmi, että tämä herra on seuraa vailla ja niinpä hän pyysikin minua yöksi kotiinsa.

Hänellä oli auto kadulla siinä valmiina ja niinpä ajoimme hänen kotiinsa toiselle puolelle kaupunkia.

Matkalla hän selitti, että hän pitää nuoremmista miehistä, joita saa alistaa ja ehkä kurittaakin. Minua rupesi jo kiihottamaan ajatus antautua tuolle ukolle ja niinpä sanoin, että se sopii kun rajt vain ovat olemassa ja niitä noudatetaan.

Sitten olimmekin jo perillä. Kävelimme sisään, hän lukitsi oven perässään ja käski minua riisuutumaan alasti. Tottelin ja laitoin kamppeeni tuolille siististi. Sitten siirryttiin makuuhuoneeseen. Minut pistettiin sänkyyn mahalleen ja kädet selän taakse. Sitten sain käsiraudat ranteisiin, etten kuulemma saisi käsiä pakaroille kun minua piiskataan.

Hän otti kärpäslätkän, oli sovittu, ettei jälkiä, ettei tarvitse selittää töissä. Hän sanoi että siitä ei jää jälkiä. Hän kysyi, olenko valmis, myönsin olevani. Sitten sitä alkoi tulla. Hän suomi pakaroitani kärpäslätkällä. Perseeni oli kuin tulessa, hän antoi aika monta iskua, tuntui koko ajan pahemmalta. Lopulta oli jo pakko vaikeroida. Sitten varmaan 50 iskun jälkeen hän lopetti.

Käänsi minut selälleni ja yhä raudoissa ollessani laski housunsa alas seisoi ensin hajareisin päälläni jalat molemmin puolin päätäni ja siiten laskeutui ratsastamaan perseellään kasvoilleni. Seoli irstas tunne. Lievä miehen maku suussani nuolin hänen persettään sen minkä pystyin. Sain nuolla sitä varmaan puoli tuntia. Kieleni oli jo turta ja pepun maku voimakas suussani. Hän nousi kontilleen seisova kyrpä osoittaen suoraan naamalleni. Hän veti esinahkaa edestakaisin pari kertaa ja ampui hirveän spermalastin suoraan naamalleni.

Lopuksi hän runkkasi kalustani myös spermat ulos rintani päälle ja sain mennä pesulle. Olinkin jo sit väsyksissä, että nukahdin hänen kainaloonsa

Aamulla heräsin siihen, että tuo karvainen perse oli naamani edessä taas kerjäämässä kieltä syvyyksiinsä. Oli sit ruvettava nuolemaan ja samalla isäntäni runkkasi itselleen vielä orkut kun kieleni oli syvällä hänen reiässään. Hänen reikänsä supisteli kiihottavasti hänen lauetessaan. Viimein sain luvan pukea ja sain kyydin hotelliin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute