Koodi-puhelin
Ensimmäinen kerta miehen kanssa
bi curious

Istuin tutussa baarissa juomassa olutta tylsistyneenä.

Katseeni kiersi salia etsien tuttuja mutta ketään ei näkynyt. Samassa joku koputti olkaani ja kysyi pelattaisiinko biljardia. Käänsin päätäni ja näin Janin, noin 23-vuotiaan jonka kanssa olin pari kertaa jutellut ja lyönyt palloa pussiin. Mikäs siinä vastasin ja hain uuden oluen. Siirryimme pöydän ääreen odottamaan pelaajien lopettamista. Joimme muutaman oluen ja parantelimme maailmaa odotellessa. Peli tuntui kestävän ja samalla alkoi karaoke kuulua salin puolelta. Sanoin Janille että koska karaoke alkoi ja pöytä ei tunnu vapautuvan taidan poistua kämpille. Jani yllättäen ehdotti siirtymistä hänen kämpille jossa olisi olutta viron tuliaisina. Poistuimme baarista alkaen kulkea Janin tykö. Matka vei syrjäisen puiston läpi kuun valaistessa maisemaa. Puhuimme kaikenlaista ja sanoin että ikävää ettei ketään naista sattunut mukaan koska puiston leikkimaja olisi loistava paikka saada kunnon suihinotto.

Yllättäen Jani hiljeni ja sanoi kohta. "jos haluat voin kyllä antaa sinulle kunnon imutuksen”. Yllätyin ehdotuksesta koska en tiennyt Janin olevan bi henkinen kuten itse olin ja en ollut tuonut omaani ilmi. "kaikkeahan voi aina kokeilla" sanoin ja menimme leikkivajaan. Avasin housuni ja kaivoin kovana seisovan kaluni esiin. Nojasin seinään ja Jani polvistui eteeni runkaten kaluani. Hän asetti kortsun seisovan kaluni päälle ja nuolaisi kielellä sitä. Seuraavaksi sain nauttia parhaasta suihin otosta minkä olen koskaan saanut. Jani upotti kaluni syvälle suuhunsa ja imi sitä tehokkaasti. Välillä hän runkkasi sitä samalla kun imi pelkästään terskaani ja välillä kieli leikki koko kaluni pituudelta.

Tunsin että tulisin pian. Otin Jania päästä kiinni ja aloin naimaan Jania suuhun pitkin nopein liikkein. Kaluni upposi Janin nieluun ja pumppasin silmät kiinni spermani Janin suuhun. Hengityksen tasaannuttua poistin kortsun ja pyyhin kaluani puhtaaksi. Jani lupasi lainata pyyhettä pesua varten kunhan saapuisimme hänen kämpille. Saattuamme Janin luo riisuin housuni ja otin Janin antaman pyyhkeen ja oluen ja poistuin vessaan pesemään haaraväliäni. Pesuni kesti jonkin aikaa koska kiihottava muisto pakotti minua runkkaamaan kaluani joka tuntui pysyvän kovana kylmästä vedestä huolimatta. Palattuani vessasta näin Janin katsomassa kovaa gay-pornoa jossa vanhempi mies pani nuorta poikaa . Jani oli sohvalla kyykyssä runkaten omaa kaluansa ja samalla leikkien dildolla perseessäänsä.

Katselin Jania hetken ja kävelin hänen luo kaluni seisoen suorassa ja kiihkoni kasvaessa. Otin Janin kädestä kiinni ja siirsin sen omalle kalulleni. Jani alkoi runkata minua ja siirsin hänet selälleen sohvalle. Rullasin kondomin kaluni päälle ja nostin Janin jalkoja. Vedin dildon pois hänen perseestä ja aloin sovittelemaan omaani sen paikalle. Mikä ihana tunne kun ensimmäistä kertaa pääsin kokeilemaan miltä nuoren pojan tiukka peppu tuntui. Työnsin hitaasti lyhyin edestakaisin liikkein kaluani tuossa kuumassa tiukassa nuoren miehen perseessä. Kun kaluni oli uponnut kokonaan sisään ja tunsin Janin aukon rentoutuvan vetäydyin ulos ja menin selälleni sohvalle, Jani istui päälleni ja alkoi ratsastamaan kovana seisovalla kalullani.

Katselin miten Janin kyrpä heilui edessäni. Otin siitä kiinni ja aloin runkata sitä samalla puskien Janin liikettä vastaan. Pian käteni liike ja kaluni hänen perseessä sai Janin kalun sykkimään ja valkoinen sperma syöksyi meidän kummankin mahojen päälle. Käänsin Janin vatsalleen sohvalle ja kyykistyi Janin perseen ylle. Työnsin kaluani alaspäin hänen kiinteiden pakaroiden väliin ja upotin sen kerrasta suoraan sisään. Aloin nopean pitkän liikkeen naiden häntä rajusti. Tunsin miten Jani liikkui allani osaksi kivusta osaksi nautinnosta. Tikkasin kalullani Jania kunnes tunsin miten olin tulossa. Vavisten suljin silmäni ja tulin sykkien Janin tiukkaan anaaliin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute