Koodi-puhelin
Seikkailut Rukalla
Timppa

Kaksi pääsiäisviikkoa Rukalla on ohi. Lento kotiin ja töihin on jo alkanut. Tässä tarina loman alusta.

Ensimmäisenä iltana olin varannut pöydän itselleni Rukahovin ravintolasta. Sää oli hieno ja laskettelu rinteissä maistui pitkän tauon jälkeen. Harmitti vain, etten ollut löytänyt itselleni seuraa rinneravintoloista illaksi; istuin siis yksin neljän hengen pöydässä.

Saatuani drinkin ja päästyäni sinuksi ruokalistan kanssa, tarjoilija tuli kysymään, voisiko hän sijoittaa pariskunnan pöytääni, kun ravintola alkaa muuten olla täynnä. Jo kyllästyttyäni yksinoloon vastasin tietenkin myöntävästi ja tarjoilija vielä lisäsi, ettei heillä ollut lapsia mukana.

Pienen hetken kuluttua tarjoilija toi nuorehkon pariskunnan pöytään istumaan: mies ehkä 27 ja nainen noin 30, arvailin. Molemmat olivat selvästi urheilullisia ja hyvän näköisiä. Pikkuveli lahkeessa rupesi selvästi heräilemään sekin. Toivotin heidät tervetulleiksi pöytään ja vakuutin, ettei heistä ollut vaivaa; päinvastoin. Tarjouduin jopa siirtymään toiseen pöytää (jos sellainen löytyisi) jos he haluaisivat olla kahden. Mies kuitenkin nopeasti vakuutti, että mukava seura on aina paikallaan. Niin jäimme tilaamaan päivällistä.

Koko ruokailun ajan keskustelimme vilkkaasti kaikenlaisista asioista. Kun jossain välissä kerroin olevani sinkku, nuori pari vilkaisi toisiaan. Jatkoimme keskustelua ja pikku hiljaa asiat menivät henkilökohtaisempaan suuntaan. Jossain välissä sitten nainen, Jonna, kysyi miksi minulla ei ole naisystävää ja ennen kuin ehdin vastamaan, Karri heitti lonkalta kommentin: "vai oletko enemmän miehiin päin?"

Meinasin vetää hyvää punaviiniä väärään kurkkuun Karrin kommentin takia. Mietin itsekseni, että mahtaako hän itse olla kaksineuvoinen... Lähetettyäni punaviinin oikeaan osoitteeseen vastasin totuudenmukaisesti että en ole tavannut vielä naista joka hyväksyisi seksuaalisen suuntaukseni. Sanoin avoimesti olevani Bi.

Kerroin haluavani vakavaan suhteeseen, mutta omilla ehdoillani ja niin kauan kuin en löydä sopivaa puolisoa, haluan elää sinkkuna. Seurasi hiljaisuus. Aloitimme jälkiruoan hiljaisuuden vallitessa. Lopulta kysyin suoraan, että osuiko keskustelumme arkaan paikkaan? Jonna vastasi hiljaa, että osui. Jälkiruoan jälkeen lähdin käymään vessassa. Palattuani takaisin pöytään edessäni oli lasi portviiniä ja samalla kuin istuin Karri alkoi kertomaan:

Karri kertoi olevansa myös Bi ja heidän avioliittonsa on perustunut paljolti avoimeen keskusteluun ja monesti toisen miehen osallistumiseen heidän aviolliseen elämään. Jonna oli täysin heteroseksuaalisen, mutta halukas ja innokas seksiin kahden miehen kanssa sekä katselemaan miehensä rakastelua toisen miehen kanssa. Karri ja Jonna olivat sopineet, että Karri ei sooloile toisen miehen kanssa, vaan tuo miehet reilusti kotiin, vaikka täysin yllättäen, jos himo iskee.

Maistelin porttia ja kuuntelin Karria hiljaisena. Lopulta kysyin suoraan, että onko heillä ollut yhteisessä sängyssä koskaan Bi-miestä? Oli kuulemma pari kertaa ja halu oli sekä Jonnalla että Karrilla saada lisää... Heitin heti perään tarjouksena olevani käytettävissä haluttaessa. Itse asiassa tässä vaiheessa minulla jo seisoi täydellä teholla!

Katsoin Karria ja hän näytti mietteliäältä katse kaukaisuudessa. Kun siirsin katseen Jonnaan, huomasin hänen nänninsä olevan täydessä terässä puseron alla; nättiä! Pyysin anteeksi, poistuin miestenhuoneeseen jättäen heidät keskustelemaan kahden. Hetken päästä, kun oli pesemässä käsiäni, Karri tuli paikalle viereeni ja rupesi suorasukaisesti hieromaan, suorastaan runkkaamaan, kulliani housujen läpi. "Lähdetkö meidän mökille jatkoille?", Karri kysyi ja minä kuiskasin hänen korvaansa "kyllä" samalla sitä kevyesti nuolaisten. Monien katseiden seuraamana lähdimme miestenhuoneesta ja otimme yhdessä Jonnan kanssa päällysvaatteet ja suuntasimme ovesta ulos.

Ulkona päätimme vaihtaa suunnitelmaa ja siirtyä minun mökille koska se oli paljon lähempänä. SKI-Bussi vei meidät toiselle puolelle tunturia ja sieltä kävelimme suoraan mökilleni. Astuttuamme ovesta sisään, pyysin heitä heittämään ylimääräiset vaatteet pois ja menin suoraan laittamaan tulen takkaan; samalla siirsin takan eteen pehmeän maton, jos vaikka sattuisimme tarvitsemaan sitä...

Sytyttäessäni takkaa aloin ihmettelemään hiljaisuutta ja kun vilkaisin olkapään ylitse, huomasin Jonnan ja Karrin ottaneen vaatteiden vähentämisen todesta ja olivat itse asiassa alasti: Jonna oli Karrin edessä polvillaan ja nuoleskeli Karrin palleja. Kaikesta huolimatta sain takan syttymään ja heitin heti perään omat vaatteet pois.

Menin parin viereen ja polvistuin lattialle. Takkatuli lämmitti jo hieman selkää kun samalla otin Jonnan toisen rinnan käteeni ja aloitin varovasti hyväilemään nänniä. Suljin silmäni ja jatkoin hyväilyä. Hetken päästä tunsin käden puoliksi seisokissa olevalla kullilla. Nautiskelin kaikessa rauhassa hieronnasta ja vasta sitten kurkistin varovasti kumpi oli kiinni nyt jo täydessä seisokissa olevassa kullissa. Käsi oli Karrin. Olin itsekseni erittäin tyytyväinen asiasta; tästä tulee varmasti mielenkiintoinen ilta; ehkä pääsisin tutustumaan Karriin ihan sisältä päin...

Vaihdoin kättä Jonnan rinnalla ja siirsin toisen käden hänen pakaralleen ja hivutin sormia pakaroiden väliseen rakoon. Puristelin pakaraan ja hivelin pientä anusta herkullisten pakaroiden välissä. Jonna työnsi takapuoltaan kättäni vasten. Siitä rohkaistuneena rupesin varovasti pyörittämään sormea anuksen ympärillä ja hellimään takarappua oikein kunnolla. Pikku hiljaa työnsin ensimmäisen sormen anukseen ja aloitin hitaan, hitaan sorminainnin. Samaan aikaan sormet kullini ympäriltä siirtyivät alemmaksi pyörittelemään palleja ja edelleen tutkimaan anusta. Tuntui niin hyvältä, että meinaisit truutata spermat saman tien.

Vetäydyin irti ja siirryin Karrin alle nuolemaan hänen pallejaan ja persereikää samalla kuin Jonna edelleen lypsi mulkkua kädellään. Karrilla taisi tehdä kutaa, kun hän tomerasti työnteli anustaan naamaani vasten nuolemiseni ja Jonnan runkkauksen tahdissa. Huoneessa kuului takkatulen räiske ja Karrin huohotus. Hänen anuksensa ikään kuin lypsi kieltäni sisään: sekin tuntui huohottava, aukesi ja supistui nuolemiseni tahtiin.

Hetken kuluttua Karri kysyi kortsuvarastoa ja minä onneton, isäntä kun olin, jouduin jättämään leikin kesken kun menin hakemaan "tukkupakkausta" Magic -kumeja. Takaisin tullessani huomasin taas jääneeni paitsi huvista: Karri oli napannut Jonnan syliinsä ja pariskunta nai kaikessa rauhassa. Totesin herjana, ettei kortsuja näköjään tarvittukaan. Samassa Karri hylkäsi vaimonsa ja nappasi paketin kädestäni ja repi sen voimalla auki; kortsuja putoili lattialle. Yhden Karri nappasi ja muitta mutkitta rullasi sen mun seisovalle kyrvälle!

Jonna auttoi minut makaamaan selälleen ja sinne meikäläistä vietiin. Saman tien Karri oli päälläni ja istui kyrpäni anukseensa ja aloitti hitaan, mutta ah, niin kiimaisen ratsastuksen. "Tähän niitä kumeja tarvittiin", Karri totesi. Jonna suuteli miestään hetken ja tuli sitten istumaan kasvoilleni niin, että minulla oli esteetön nuolentaetäisyys anukseen ja vähän kieltä venyttämällä pääsin lipaisemaan turvonneita pillunhuulia. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja nuolin anusta kuin pikkulapsi tikkaria. Hitaasti, hitaasti anus alkoi elämään omaa elämäänsä ja aukeni kielen tieltä. Lopulta Jonnan anus oli ihan avoinna ja minun leuka ja kaula liukkaana pillusta valuneesta lemmennesteestä.

Nyt, huokaisi Jonna ja nousi päältäni osittain. Karri nojautui taaksepäin kyrpäni edelleen hänen perseessään. Jonna peruutti anuksensa Karrin kullille ja kasvot kiimasta loistaen peruutti kullin perille. Karri ähkäisi onnesta: Munaa perseessä ja oma muna oman kullan perseessä. Naimisen vauhti kiihtyi tästä ja minulla alkoi tehdä tiukkaa etten olisi lauennut turhan nopeasti. Otin Jonnan rinnat käsiini ja aloin tiiviin leipomisen nännejä unohtamatta. Jonnan ilmeestä näki miten hyvää kyrpä teki perseessä; orkku ei voinut enää olla kaukana. Tästä innostuneena aloin tarmokkaasti lykkimään kullia Karrin anukseen. Taisin osua herkkumutterilla pari kertaa kunnolla eturauhaseen koskapa Karri yhtäkkiä karjaisi lastinsa liikkeelle vaimonsa anukseen.

Ketjureaktio oli valmis: Minä laukesin supistelevaan persereikään ja Jonna saatuaan reippaan suihkupurkauksen suoraan suoleen. Jonna vetäytyi hätäisesti ja toi anuksen minulle nuoltavaksi. Samalla Karri vetäytyi pois ja nappasi kumin lerpahtavan kullin päältä. Nuolin Jonnan perän puhtaaksi valuvasta spermasta ja samaan aikaan Karri nuoli minun kullini puhtaaksi.

Hain jääkaapista pullon Cavaa ja kaapista kolme lasia. Istuimme takan eteen nauttimaan juomasta ja huilaamaan hetken. Jonnan saatua lasinsa tyhjäksi hän näytti mihin kaikkeen samppanja-huilua voikaan käyttää: Muitta mutkitta hän ohjasi Karrin veltostuneen kullin lasiin ja aloitti hitaan runkkauksen, toisella kädellään hän pyöritteli palleja ja varmaan hiplasi anusta myös. Karrin kulli alkoi tästä huomionosoituksesta seisomaan ja me Jonnan kanssa katsoimme miten se täytti koko lasiin. Jonna siirtyi miehensä eteen kontilleen peräpeili iloisesi pystyssä. Siirryin Jonnan taakse ja huomasin, että pillu on edelleen valuvan märkä; tässä ei paljoa esileikkejä tarvita. Rullasin kortsun parrun päälle ja työnsin kerralla sisään pilluun koko parrun mitalla. Jonnalla ei mennyt rytmi sekaisin, vaan hän jatkoi miehensä runkkaamista lasilla.

Kortsu ja hetki sitten tullut laukeaminen hidastivat minun reaktiotani ja rinta kaarella nytkytin pitkillä vedoilla Jonnaa pilluun. Tuntui hyvältä: ihan kuin koko maailma olisi keskittynyt kullin ympärille. Tuntui että voisin naida tuntitolkulla ilman laukeamista; Kaikki oli hallinnassa!

Hetken päästä alkoi päässä suhista ja minun oli pakko rauhoittaa naimisen tahtia; muuten olisin truutannut turhan aikaisin lastin kumipussin perukoille. Jonnan huomattua tahdin hidastumisen hän komensi tylysti: "Nussi kovempaa!! Etkä sitten laukea ennen kuin minä olen saanut omani!" No jopas! Terskassa tuntui jo pahaenteinen kutina; mutta pakko oli ainakin yrittää totella...

Koitin ajatella kaikkea mahdollista, jotta tilanne pysyisi hallinnassa, mutta turhaan: mielikuvissa perunoistakin tuli kullin tai tissin näköisiä. Samassa havahduin "perunankaivuusta", kun Karri ähkäisten laukesi samppanja-lasiin. Jonna jätti Karrin (ja minut!) heti saatuaan sperman lasiin ja meni kaatamaan Cavaa sperman päälle. "Rakkauden drinkki", hän sanoi hymyillen. Juotuaan lasin tyhjäksi hän palasi kontilleen eteeni ja ohjasi kullini takaisin pilluunsa. Karri siirtyi meidän viereen ja aloitti hyväilyn: Toisella kädellä minun palleja ja toisella Jonnan klitorista (niin ainakin luulen Jonnan reaktioista päätellen). Säädelleen hierontapalveluaan Karri ohjasi meitä samanaikaiseen orgasmiin: jo toiseen minulle!!

Nain minkä jaksoin Jonnan pillua; pieni tauko välissä teki ihmeitä ja jaksoin taas painaa ilman pelkoa laukeamisesta ennen aikojaan. Pitelin Jonnaa lanteista kiinni ja nautin pakaroiden painalluksista alavatsaani vasten. Jonnan huohotus syventyi ja hetken päästä hän huokaisi: "Nussi kunnolla! Kovaa! Mä laukean!!" Hitto! olen mielestäni nainut kuin kani, mutta tämä nainen kehtaa vaatia "kunnolla" Jostain selkäytimestä saan kaivettua uuden vaihteen ja poljen kuin viimeistä päivää Jonnan pillua. Jonna rupeaa kirahtelemaan ja pillu aloittaa orgasmin vauhdittamat holtittomat puristelut kullini ympärillä seurauksella, että laukean räjähtävällä voimalla ja kirjaimellisesti putoan pukilta Jonnan viereen lattialle.

Käperrymme kaikki kolme matolle hiipuvan takan eteen ja nukahdamme...

Kommentteja: timppa-tre@suomi24.fi

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute