Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Motoristi
 Bijussi 23.06.2005
 
 
Oli perjantai-ilta. Ajelin taas kohti merenrantaa ja tuttuakin tutumpaa parkkipaikkaa. Huomasin, että parkkipaikalla oli parkissa moottoripyörä ja rekka-auto. Ajattelin, että jospa siellä olisi motoristi tai rekkakuski seuraa etsimässä. Ajatus livahti hetkeksi seksiin. Runkkufantasioissani nimittäin usein kuvittelen suuseksistä rekkakuskin tai motoristin kanssa.

Ajoin autoon parkkiin ja lähdin kävelemään kohti pientä metsikköä, jossa usein on seuranhakijoita. Kävelin polkuja pitkin, huomasin muitakin autoja parkissa metsätiellä. Vanhempia miehiä seuraa etsimässä ajattelin. Kävelin metsikön reunaan ja jäin odottelemaan. Olin kiimassa ja oli pakko runkkailla kovaa kulliani hiljalleen. Paikalle ilmestyi mies katselemaan touhujani. Tungin kankeni housuihin ja lähdin kävelemään syvemmälle metsään. En halunnut touhuilla hänen kanssaan.

Jäin taas odottelemaan. Huomasin etäämmällä liikettä ja näin miehen hiplaavan housujensa etumusta. Lähdin kävelemään kohti miestä. Hän oli nuori ja moottoripyörällä liikkeellä vaatteista päätellen. Hän runkkasi isoa kyrpäänsä.

- Oletko seuraa vailla? kysyin.

- Joo, vastasi mies.

Polvistuin hänen eteensä ja otin terskan suuhuni. Tuoksui mieheltä. Kyrpä oli niin iso, ettei muuta mahtunut enkä halunnut alkaa yökkäilemään. Imin kyrvän päätä ja katsoin ylöspäin. Mies näytti nauttivan ja jatkoin suihinottoa. Joku mies tuli paikalle katselemaan ja runkkailemaan.

- En välitä katselijoista, sanoin ja lähdin pois paikalta.

Toinen mies seuraili meitä vähän aikaa, mutta tajusi varmaan, ettei kumpikaan meistä menisi hänen luoksensa.

Kävelimme vähän matkaa kauemmas rauhallisempaan paikkaan polun varrella. Hän avasi farkkujensa napit ja kaivoi kalunsa punaisista pikkuhousuista esille. Isoin kalu mitä olen imenyt, ajattelin. Aloin runkata hänen kaluaan. Polvistuin hänen eteensä imemään ja samalla runkkasin omaa kyrpääni. Nousin ylös suoristaakseni jalkani.

– Jätkällä on niin iso kyrpä, ettei mahu suuhun, sanoin.

- Oletko saanut panna persettä? kysyin.

- Ovat miehet antaneet persettä, mies vastasi.

- Minun perseeseeni ei mahdu, vastasin ja naurahdin.

Hän naurahti ja vuorostaan meni kyykylleen eteeni ja otti kyrpäni kosteaan suuhunsa. Tuntui taivaalliselta. Hän osasi hyvin ottaa suihin. Kiima kohosi entisestään. Vuorostani imin hänen kyrpäänsä.

- Joko sulta tulee? hän kysyi.

- Kohta, vastasin ja nousin seisomaan.

Runkkasimme molemmat ja olin niin kiimassa kuin olla voi. Katselin kiimoissani hänen mahtikulliaan ja hän katsoi minun kulliani.

- Nyt tulee, hän sanoi.

Sperma lensi komealla kaarella pitkälle, en ollut koskaan nähnyt kenenkään laukeavan noin voimalla. Spermaa ryöppysi iso lasti. Kiihdytin omaa runkkaustani ja alkoi tuntua, että orgasmi lähenee. Runkkasin vimmatusti ja kohta spermani lensi. Aaah!

Sain toteutettua fantasiani. Lähdin kävelemään kohti autoa tyytyväisenä.
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute