Koodi-puhelin
[GAY] Eka kerta sedän kanssa
Vaimon BiM

Eka kertani sattui vuosia sitten, ollessani vielä teini-iässä. Nyt kerron tästä tapahtumasta, joka oleellisesti vaikutti seksuaaliseen minääni.

Olin mennyt kerrostalomme pyöräkellariin, sillä olin havainnut sen hyväksi ja rauhalliseksi runkkauspaikaksi. Siellä saatoin masturboida pelkäämättä jatkuvasti jonkun perheenjäsenen yllättävän minut itse teosta. Kaivoin ilmastointihormin taakse piilottamani pornolehden esiin, selasin esiin aukeaman jossa pieni ja sievä thai-tyttö sai kahta miestä yhtä aikaa. Ihailin tytön kaunista pimppiä samalla kun asetin lehden rengaspinon päälle ja tiputin housuni nilkkoihin. Aloin vetelemään esinahkaani edestakaisin ja uppouduin fantasiamaailmaan. Tämä maailma romahti kuitenkin melko pian, kun selkäni takaa kuului miesääni ”Mikäs pikkurunkkari se täällä on?” Käännyin salamana ympäri ja yritin piilotella seisovaa kaluani sekä keksiä selitystä miksi olin housut kintuissa jos en kerta runkannut.

Minut oli yllättänyt roteva, päälle nelikymppinen mies, jonka verkkareiden vyötärö oli laskettu paljastamaan aikuisen miehen seisokissa oleva kyrpä. – Jatka vaan, niin setä ei kerro kenellekään, mies kehotti. Kiinni jäämisestä typertyneenä käännyin ympäri ja aloin vetelemään kulliani hitaasti. Kuulin miehen siirtyvän lähemmäs viereeni, ja hänen runkkauksestaan lähtevän äänen. Hävetti ihan mahdottoman paljon, mutta olin valmis kestämään miehen tuijotuksen, jos asia pysyisi sillä salassa.

Yhtäkkiä tunsin käden tarttuvan pakaraani, kuumana ja vaativana. ” Jatka vaan, poika! Ei setä tee pahaa.” Kiihdytin runkkaustani, sillä aavistin pikaisen laukeamisen takaavan poispääsyn nolosta ja tukalasta tilanteesta. Miehen käsi puristeli pakaroitani ja hänen hengityksensä oli raskasta ja nopeaa. Nopeasti hänen kätensä siirtyi persereiälleni, jota hän alkoi hieromaan sormillaan. Hädissäni tumputin kovempaa, ainoana ajatuksena nopean laukeamisen tuoma tilanteen päättyminen. Mies kuitenkin tulkitsi tahtini muutoksen väärin: - Taidat haluta samaa kuin setäkin... Samalla hän siirtyi taakseni ja tunsin hänen kalunsa töykkivän persettäni. Mies sylkäisi kämmeneensä ja levitti syljen kalulleen. Hän työnsi minua lapaluiden välistä niin, että jouduin kumartumaan rengaspinon päälle. Tunsin kuinka käsi levitti pakaroitani ja mies asetti kuuman terskansa reiälleni. Minua pelotti, mutten uskaltanut sanoa tai tehdä mitään. Mies alkoi työntää kaluaan sisääni hitaasti ja varmasti. Se sattui, enkä toivonut muuta kuin, että piina olisi pian ohi.

Saatuaan terskansa pyllyyni mies alkoi työnnellä sitä hitaasti edes takaisin. Onneksi kalun liike suolessani helpottui pian ja vaikka mies pystyikin nyt työntymään syvemmälle sisääni, se ei enää oikeastaan sattunut. Itse asiassa huomasin jopa pitäväni tunteesta jonka sisälläni oleva kalu sai aikaan. Kellari täyttyi huokailuista, joita yritin turhaan pidätellä, sekä miehen pallien rytmikkäästä läiskähtelystä peppuani vasten.

Mies tarttui hartioihini ja veti minut seisomaan niin, että pyllyni oli työntyneenä taakse. Asento oli melko hankala ja jouduin pitelemään takanani olevaa miestä lanteilta kiinni, jotta olisin pysynyt pystyssä. Asentoni oli myös kannaltani nolo, sillä saattoihan mies huomata edessäni uhmakkaasti tanassa heiluvan kullini, joka paljasti kiihottumiseni toisen miehen kosketuksesta. Häpeäkseni, mutta myös ilokseni, mies tarttuikin pian seisovaan kaluuni. ”Taitaa sedän kulli tuntua hyvältä?” hän kysyi retorisesti puristellen samalla seisovaa kaluani nautinnollisin liikkein. Ynisin hiukan ja heilutin peppuani sisälläni olevaa kalua vasten, toivoen miehen aloittavan taas ihanan voimakkaat naintiliikkeet. ”Aaahh... Tunnut niin hyvältä, että setä saa kohta!” Rohkaisin itseni ja huokaisin kainosti: ”Säkin tunnut hyvältä...”

Sanojeni vaikutus mieheen oli dramaattinen: hän otti minua kiinni lanteista ja alkoi pökkiä hurjaa vauhtia. Koko maailmani tuntui keskittyvän pepussani jyskyttävään lihaparruun ja kun tunsin miehen käden siirtyvän kiveksilleni, oli kiihotus minulle liikaa. Elimeni alkoi ruiskuttaa kuumaa spermaa, jota mies ryhtyi keräämään kämmeneensä heti laukeamiseni huomattuaan. Miehen tuodessa spermaiset sormensa huulilleni aloin imemään niitä aikailematta. En edes heti tajunnut maistavani omaa siemennestettäni, niin kiihottunut olin.

Tunsin miehen vetävän minut tiukasti itseään vasten ja matalan huokauksen saattelemana hän alkoi laskea siementään sisääni. Imin miehen sormia ja nautin pyllyssäni tuntuvasta märästä lämpimyydestä. Aivan liian pian mies kuitenkin irrottautui minusta ja veti housunsa kunnolla ylleen. ”Laitahan housut yllesi ja lähdetään yhdessä sedän luo kaljoille!” hän kehotti minua. Sen verran olin miehen kosketuksesta pitänyt, ettei minua kahdesti tarvinnut kehottaa!

Palautetta saa edelleenkin laittaa, vastailenkin tarvittaessa...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute