Koodi-puhelin
Fantasiajohtaja
Smooth

Kuumaa siemennestettä roiskuu kasvoilleni ja keholleni. Kolme murahtelevaa miestä ympärilläni tyhjentävät nautiskellen lastiaan päälleni. Ensimmäiseltä jolta suoranainen suihku loppuu, otan kivikovan peniksen suuhuni ja imen sen puhtaaksi. Tunnen kuinka spermaa valuu poskiani pitkin tihkuen alas rinnoilleni ja muodostaen valkoisia vanoja nännieni ylitse. Vihdoin oma penikseni alkaa sykkiä hallitsemattomasti ja valkoinen sperma ryöpsähtelee heiluvasta peniksestä suoraan vatsalleni ja tuolille jolla istun. Osa lentää näppäimistölle ja pöydällekin. Limainen penis jää heilumaan itsekseen kuin horkassa irrotettuani siitä otteen. Valkoinen neste tulvii vieläkin peniksen päästä ja valuu hitaasti lätsähtäen tuolille pitkänä valkoisena siimana. Jälleen yksi ihana runkkutuokio takana. Suljen lukemani koodi.netin tarinan ja pari pornosivua jotka kiihdyttivät mieleni jälleen kiihottavaan fantasiaan.

Kävelen suihkuun sen kummemmin vielä siivoamatta. Tunnen kuinka kävellessä jo velttona roikkuvasta munasta heilahtelee viimeisiä spermatippoja reisille. Nepä tuntuvat kylmiltä. Suihkuteltuani ja pestyäni kaikki paikat huolella palaan siivoamaan spermat pöydältä ja tuolilta. Tuolille on pakko levittää talouspaperia jonka päälle istun, sillä sperma oli jo imeytynyt tuoliin ikäväksi märäksi läntiksi. Hengähdin hetken kunnes päätin, että on aika yrittää siirtyä fantasioista tosikoitokseen. Olen noin 14-vuotiaasta asti fantasioinut vanhemman miehen naitavana olemisesta, mutta vasta nyt 10 vuotta myöhemmin alkaa löytyä rohkeutta toteutukseen. Olen toki nuorempanakin yrittänyt päätyä tilanteisiin joissa on vanhempia miehiä alasti saunassa tai muuten paikkoihin joissa joku setä voisi ottaa ohjat käsiinsä. Mitään ei kuitenkaan ole tapahtunut lukuun ottamatta tuhansia fantasioita ja nautinnollisia runkkaushetkiä milloin salaa saunassa, milloin yleisessä wc:ssä toivoen, että joku yllättää minut itse teossa.

Netistä lähdin etsimään sopivia ilmoituksia. Suurin osa oli fantasioihini sopimattomasti alle 40-vuotiaita, tai sitten he etsivät joko vakituista suhdetta tai jotain hieman liian erikoista minun makuuni. Oli nahkaorjaa, saapasmiestä, pissapoikaa ja rantahuvilan jakajaa haussa. Eivät nämä olleet mitään mitä minä hain. Vihdoin löysin ilmoituksen, jossa yritysjohtaja etsii nuorempaa btm-poikaa seuraksi sekä kotiin että matkoille. Ikää oli miehellä sopivasti jo 55 vuotta, sijainti tosin oli Helsinki. Ilmoituksessa luvattiin että ei tarvitse olla ensikertalainen vaan hän voi opettaa hellästi seksin salat nuorelle rakastajalleen. Innostuin lopullisesti viittauksista nänninipistimiin ja lievään alistamiseen. Vastasin viestiin kertoen hieman itsestäni ja että olin täysin kokematon, mutta kiinnostunut lyhyt ja normaalivartaloinen poika. Siniset silmät ja tummat lyhyet hiukset. Kiinnostunut btm-pojan paikasta, siitä hellästä alistamisesta, sekä nännien kurituksesta. Lisäsin vielä, että nauttisin suuresti jos saisin hänen spermansa sisääni tai jos hän nauttisi laukeamisesta ylleni.

Kiihotuin vastausta kirjoittaessani niin, että minun oli pakko avata pyyhe ympäriltäni ja paljastaa sydämen tahdissa pystyyn sykkivä pippeli. Minulla ei ole mitenkään iso penis, ei paksu eikä etenkään kovin pitkä. Vain hieman pientä kämmentäni pidempi. Olen ajellut suurimman osan karvoista pois, kasseista kokonaan ja peniksen juuresta. Fantasioin usein siitä, että vanhemmalla miehellä on isompi penis ja hän kutsuu omaani vain pikkupojan pippeliksi. Jälleen kuvittelen tulevaa yritysjohtajaa alistamassa minua sanoillaan. Poikalutka, pikkupojan pikkupippeli muka pystyssä ja poikatissit töröllään nännit kovina ja tulipunaisina. En mahda itselleni mitään vaan otan oikean nännini etusormen ja peukalon väliin ja puristan. Tuntuu hyvältä joten jatkan vielä. Venytän nänniä kunnes kipu hiipii nautinnon rinnalle ja kiihotun enemmän. Kierrän nänniä säälimättömästi. Kuritan, venytän ja puristan. Toisella kädellä otan kiinni vasemmasta nännistäni ja alan tehdä samaa, kunhan saan houkuteltua sisäänpäinkääntyneen nännin ensin erektioon. Välillä päästän puristusotteen irti ja hyväilen vain hieman sormenpäillä hipoen nännejäni. Molemmat nöpöttävät nyt aivan kovina ja punaisina.

Nännejäni hyväillessä en ollut huomannut, että peniksen päähän oli ehtinyt jo muodostua iso tippa luonnon omaa liukastetta, kiimanestettä. Painan etusormeni tuhon kirkkaaseen helmeen ja puristan muilla sormilla peniksen päätä jolloin nestettä tulee lisää. Sitä valuu peukalollenikin hieman. Venytän pitkän kirkkaan limavanan nännilleni, joka liukastuu salamannopeasti tästä nesteestä. Maistan vielä sormestani loput nesteet ja tunnen kuinka kielenikin liukastuu. Nyt nännini kiiltävät kiihoittavasti. Alan fantasioida jälleen johtajasta, joka pyyhkii oman peniksensä kiimatipat nänneihini ja työntää paksua terskaansa tämän jälkeen suuhuni. Imen hänen penistään suun täydeltä ja koitan hieroa hänen peniksensä alapintaa samalla kielelläni.

Fantasiani pomppaa äkkiä eteenpäin tilanteeseen jossa hän on jo työntynyt neitseelliseen peppuuni ja aloittaa hitaasti panemisen. Makaan selälläni sängyssä, tyyny ristiselän alla kun hän katselee minua ahnain silmin hieroessaan valtaisalla peniksellään minua sisältäpäin. Siirtyisimme koira-asentoon, jossa hän on takanani ja työntyy jälleen sisääni. Saan kuulla kommentteja hyvästä tiukasta reiästäni ja kuuliaisuudestani, sekä siitä kuinka tulen saamaan johtajalta kyrpää niin, että tuntuu. Hän tarttuisi minun peniksestäni kiinni ja sanoisi rivoja pippelistäni alkaen samalla runkata minua panotahtinsa mukaan. Välillä hän työntyisi vaan syvälle sisääni ja runkkaisi minua hurjalla tahdilla. Ynisen ja hän nauttii siitä että olen äärimmäisen nautinnon ja alistamisen kourissa. Hän lypsää minua ja kommentoi rivolla tavallaan kuinka pojun siemenet lypsetään pian lakanoille viimeistä tippaa myöden. Hän kumartuu selkäni yli ja tarttuu nännistäni toisella kädellään repien sitä alaspäin ja kommentoiden kuinka näitäkin tissejä pitäisi kurittaa niin että maitoa tulisi.

Huudan nautinnosta kun johtajani laukeaa syvälle sisääni pumpaten valtavan lastin siemennestettä minuun. Samalla hetkellä tunnen kuinka oma penikseni ei pysty enää hangoittelemaan vastaan vaan päästää yhdessä pitkässä kaaressa omat siemeneni ruiskahtelevan äänen saattamana sperman osuessa lakanaan äärimmäisellä paineella. Kuvittelen vielä kuinka johtajani veisi minut tämän jälkeen suihkuun jossa pesisimme toisiamme ja pestyäni hänen kullinsa ottaisin sen suuhuni jälleen sillä olen kertonut hänelle, että en halua ottaa pepussani käynyttä penistä suoraan suuhun..

Herään jälleen fantasiastani vatsa spermaisena tuoliltani. Uudestaan suihkuun ja kun tulen takaisin huomaan, että minulle on saapunut maili.. se on johtajalta..

-

Tarinalle jatkoa? Kertokaa kommentteja niin voidaan katsoa mitä sitten tapahtuu..

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute