Koodi-puhelin
Ensikertaa dark roomissa
matkalainen

Tämä on täysin tositarina joka tapahtui Espanjan matkalla. Itse olen parikymppinen tiukka blondipoika. Olin lähtenyt kavereiden kanssa viettämään iltaa paikalliseen homoklubiin pienen aloittelun jälkeen. Ilta sujui mukavasti nauttiessamme erittäin runsaasti alkoholia. Runsas alkoholi alkoi kuitenkin pian kusettaa, joten suunnistin vessaan. Kävin vessan kopissa ja käsiä pestessäni huomasin, että vessan päädystä myös pääsee dark roomiin, jonne oli myös toinen sisäänkäynti vessojen ulkopuolella. En ollut ikinä edes käynyt dark roomissa, enkä ollut edes tiennyt sellaisia olevan olemassa. Ajattelin mielenkiinnosta kävellä pimeän käytävän lävitse. Käytävässä oli ovia, joista pääsi pieniin koppeihin, vähän isompia kuin neliömetri.

Käytävässä myös lusmuili kaiken näköisiä hyvin hämärän oloisiakin kolleja, hyvin paikallisen näköisiä. Viimeistä ovea ohittaessani oven avasi parikymppinen kaljuksi ajeltu tiukka espanjalainen kundi ilman paitaa. Yllään hänellä oli vain maastohousut, jotka tuntuivat olevan paikallisten kundien suosiossa. Hän viittoi minua astumaan sisään ja tein työtä käskettyä. Kopissa oli melko hämärää ja valaistuksena oli himmeä ultraviolettiputki. Seisoimme vastakkain toisiamme ja suutelimme kevyesti. Hän tunnusteli etumustani, joka oli jännityksestä kiihottuneena tiukoissa farkuissani. Vedin teepaidan päältäni ja heitin sen nurkkaan hänen avatessaan farkkujeni nappeja. Kundini nykäisi farkkuni boxereineen nilkkoihini, jolloin kyrpäni heilahti vapauteen mätkähtäen tiukkaan alavatsaani. Yhtäkkiä joku koputti ovea.

Kundi avasi ovea, jonka takaa kurkisti n. kolmekymppinen mies. Kundini työnsi hänet pois ja raotti ovea uudestaan. Oven takana olikin parikymppinen melko hyvännäköinen kundi. Oma kundini vetäisi hänet sisään. Minulla ei ollut hajuakaan hänen kansallisuudestaan, mutta tässä tilanteessa ei sanoja tarvittu, sen takasi kullini, joka osoitti kattoa. Hän asettui eteeni kasvot minua kohti kundini seisoessani takanani. Molemmat hyväilivät lähes alastonta kiihottunutta vartaloani vetäen kenkäni ja farkkuni nilkoistani. Tunsin itseni todella alastomaksi ollessani täydessä seisokissa alastomana kahden pukeissa olevan ventovieraan, mutta seksikkään kundin kanssa pienessä kopissa. Olin tilanteesta niin kiihottunut etten enää tuntenut mitään estoja. edessäni olevani kundi kaivoi kyrpänsä esiin vain vetoketjunsa raosta takanani olevan kundin tehdessä samoin. Molempilla oli kohtuu suuret, mutta upeat kalut. Takanani oleva kundi painoi minua kumaraan ja työntyi sisääni liukastetulla kyrvällään.

En tiedä johtuiko runsaasta alkoholista, mutten tuntenut minkäänlaista kipua. Hän veti minut aivan kiinni itseensä pitäen kiinni alastomasta lantiostani ja painoi selkääni pakottaen minut kumartumaan edessäni seisovan mehukkaan kyrvän eteen. Aloin ottaa suihin kuin viimestä päivää. Vauhdikasta panoa jatkui hetki, jolloin takani oleva kundi veti selkäni suoraksi hänen ollessaan syvällä sisälläni. Edessäni kundi tuli lähelleni ja alkoi hyvällä vartaloani ja aloimme suudella, välillä hän suuteli minua, välillä, minua panevaa kundia. Kunnes tuli vaihdon aika. Kundit vahtoivat sanaakaan sanomatta paikkoja ja sama meininki jatkui. Onneksi olin pessyt suoleni tänään erityisen hyvin, joten saatoin vain maistaa suussani olevan kyrvän imelyyden. Välillä kundit minua pannessaan koskettelivat pallejani ja kyrpääni.

Paneskelua ja vaihtoja jatkui jonkin aikaa kunnes molet tulivat viereeni, seisoimme kaikki kolme toisiamme vastakkain. Kundit painoivat minut polvilleni ja nostivat leukaani ylös alkaen kosketella huuliani kyrvillään. Molemmat alkoivat runkata kuin viimeistä päivää suudellen toisiaan. Yhtäkkiä molemmat laukesivat lähes samaan aikaan asettaen kyrpänsä huulilleni avoimeen suuhuni. Spermaa lensi suuni täyteen ja nielin minkä pystyin loppujen valuessa suupieliltäni. He vetivät minut ylös seisomaan ja me kaikki suutelimme. Kolmas kundi nykäisi vetoketjunsa kiinni astui ulos ovesta ja katosi. Toinen kundi kosketti vielä alastonta vartaloani ja katsoi minua pitkään, ennen kuin astui ulos sulkien oven perässään. Olin alaston ja tunsin itseni käytetyksi, likaiseksi, mutta niin tyytyväiseksi, etten ollut koskaan ollut seksin jälkeen. Hymyilin itsekseni. Keräsin hitaasti vaatteitani ja puin päälleni. Ulos astuessani oli klubi jo sulkemaisillaan, olimme siis viettäneet kopissa lähes kaksi tuntia! Ulos kävellessäni loin katseita jäljellä olleisiin miehiin, tuntui, että jos joku oli vielä halunnut minua panna, niin olisin voinut antaa kenelle vaan, vaikka kaikille. Yksin sängyssäni tuudittauduin uneen, josta heräsin aamulla tyytyväisenä kyrpäni kivikovana muistelellen edellistä iltaa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute