Koodi-puhelin
Englantilaista peppua
peppufriikki

Olin Englannissa työmatkalla ja hommat oli jo tehty, odotin jännittyneenä hotellihuoneessa koputusta ovelle.

Olin jo ennen reissua vaihtanut ajatuksia netissä tämän vanhemman herran kanssa ja hän oli luvannut nuolettaa peppuaan kunnolla minulla. Joten sitä tässä nyt odottelin jännittyneenä, että millainen äijä ovesta kävelee sisään.

Sitten ovelle koputettiin ja minä menin avaamaan. Oven takana seisoi juuri sellainen charmikas vanha herra kun hän oli kuvaillut. Pyysin sisään ja tervehdittyään hän sanoi menevänsä kylppäriin ja odottavan minun tulevan pesemään peppunsa. No, mikäs siinä auttoi. Hän riisui siinä ja käveli pesulle, seurasin perässä ja sain ihailla vanhan miehen kiinteää persettä. Suihkussa pyysin häntä levittämään pakaroitaan. Otin saippuaa käsiin ja hieroin sitä pakaroiden väliin sormilla ja vähän saippuanliukasta sormea varovasti työnsin reikään sisään, hän vähän murahti, kun saippua kait kirveli siellä, mutta antoi pesun jatkua, lopuksi otin käsisuihkun ja varovasti huuhtelin nuo kiinteät pakarat ja niiden välissä olevan herkän punaisen alueen. Sitten olikin jo aika siirtyä tositoimiin.

Hän asettui nojatuoliin istumaan, laittoi pakaroiden alle tyynyn, että peppu nousi oikein ylös ja reikä paljastui kiihottavasti. sain käydä siihen eteen polvilleni ja aloittaa. Ensin nuolin varovasti reiän ryppyisiä reunoja ja livoin kuin koira pitkiä vetoja kielelläni vakoa pitkin. siirryin yhä lähemmäksi reikää ja parhaani mukaan työnsin kieltäni edestakaisin hänen reiässään. Kyrpä seisoi siinä kasvojeni päällä hyvin rivon näköisenä. Välillä sain käskyn maistaa sitä ja imeä. Hän rupesi huokailemaan yhä kovemmin ja arvasin, että häneltä tulee kohta. Hän yllättäen laittoi minut lattialle makaamaan ja istui pepullaan naamalleni ja painoi reiän ihan kiinni suulleni. Tunsin reiän supistelevan voimakkaasti ja niin hän hieman asentoa muutettuaan ruiski spermalastin suoraan naamalleni ja sain vielä nuolla kyrvän puhtaaksi.

Lopulta hän siinä maatessani lattialla ja istuessaan rintani päällä, otti kalustani kiinni ja veti muutaman kerran voimakkaasti, niin karjaisten ruiskin oman lastini päälleni. Kävimme vielä suihkussa ja sitten olikin kiva mennä kaljalle pussit tyhjänä ja kiva miehekkään perseen maku vielä suussa, minkä kohta huuhtoisi kaljalla pois

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute