Koodi-puhelin
First time - with you
Alexandra

”Miltä mä maistun?”

Kikatit vähän tyttömäisesti, mä piirtelin kuvioita sun rintakehälles. Itse asiassa oisin halunnut kiskoa sen mustan teepaidan veke sun päältäs ja.. Hymähdin. ”Hyvältä sä maistut.” Painoin kevyen suukon sun huulilles ja hymyilin. Rakastin sua. Olit sopivasti tyttömäinen, mut et mikään himmeen hinttarin näkönen. Sellanen pienikokonen tavisjätkä, mä vähän skrodempi mut kuitenkin solakka. Sä hymähdit. Makasit selälläs mun vierellä, mä olin kyljelläni sängyllä. Me oltiin just tultu suihkusta. Toisaalta mua ärsytti tai harmitti, et meil ei ollu muuta ku suuseksiä, mut.. ”Sä varmaan ymmärrät et en mä tahdo painostaa sua mihinkään”, aloitin rauhallisesti ja sain sun silmiis kysyvän katseen – se tosin muuttu nopeesti tietäväiseks. ”Mut siis.. Mä haluisin vähä enemmänki ku.. Pelkkää suuseksiä”, totesin vähän nolona ja lievästi punastuneena. Sä katoit mua vähän pettyneenä kunnes nousit istumaan.

”Mutku.. Se sattuu”, sä lähinnä inahdit ja mäkin nousin istumaan. ”Kulta hei, tietty se aluks vähän sattuu, mut mä lupaisin olla varovainen..” Vakuuttelin, ja puhuinhan mä totta. Sä kattelit mua epäluulosena, vähä niinku pikkulapsi, ja mutristelit suunpieliäs. Mä katoin sua huolestuneena. Sä olit hermostunu mutta nyökkäsit ja nielasit syvään. ”Muistatsä ku tota.. Ekaa kerta..”, mä virnistelin ja naurahdin. ”Sillon suihkutiloissa ja.. Treeneissä.” Mä suutelin sua lähinnä pehmeesti ja kaadoin sut sängylle, sä näytit tyytyväiseltä. Muutuit vähä rennommaks, kiskottiin paidat veks toistemme päältä.

Näykin sun kaulaa pehmeesti, sä huokailit syvään ja sun kädet liuku mun treenatulla selällä. Sä naurahdit likasesti ku nuolin, näykin ja imin sun nännejäs – sä olit aina tykänny siitä, ja mä rakastin helvetisti sun nännikoruas. Hitaasti avasin sun pillifarkkujes napin ja kiskoin vetskarin auki. Vilkasin sua silmiin ja kattelin hetken sun hyväksyvää katsettas. Sun farkut lens pian lattialle ja sä huokailit pehmeesti, ku vedin kunnolla poskeen. Sun kädet seikkaili mun niskassa ja hiuksissa, mä hyväilin sun kullias. Hitaammin, vähä nopeemmin, meinasit tulla.

Nousin ylös ja käväsin vessassa hakemassa liukkaripullon, sä katoit mua toisaalta kauhuissas ja toisaalta kiimasena. Mä kiskoin farkut jalassani, mulla seiso ihan tarpeeks jo. ”Mee kontilles siihen sängylle”, mä vaan totesin arkisesti ja katoin sua ruskeilla silmilläni. Sä käännyt toisin päin, mä kattelin sun persettäs lähinnä ihaillen. ”Mä en ymmärrä miten mä oon löytäny noin seksikkään jätkän..”, totesin ja sä naurahdit jännittyneenä. ”Noni, rauhotu. Ei täs oo mitään kauheeta.” Mä puhuin pehmeesti ja selkeesti huolehtien, sä hengitit syvään ja aika raskaasti. Mä työnsin sormeni sun perseeseen, se liuku hyvin sisälle ja sä huokasit. ”Sano vaan heti jos sattuu hirveesti..” Työnsin toisen sormen, sä inahdit kipeesti ja purit huultas. Rasvasin kevyesti oman kullini ja työnnyin hitaasti suhun. Sä suorastaan vinguit, mä suutelin sun selkääs ja purin huultani. Viimein mä olin sun sisällä. Alotin työntelemään rauhallisesti, sun hengitys selvästi väreili ja suhun sattu. Pikkuhiljaa sä rentouduit ja aloit huokailemaan pehmeesti, nautinnollisesti. ”Mähän sanoin..” Hymyilin ja huokasin, mä aloitin nopeemman työntelyn. Sä ynisit niin kovaa että naapuritkin kuuli, mä nain sua lähinnä eläimellisesti. En halunnut vielä laueta, mä vetäydyin ulos susta ja sä katoit mua kysyvästi. ”Sä saat nyt naida mua.” Mä virnistin ja vinkkasin silmääni, sä katoit mua hymyillen.

Mä menin kontilleen sängylle, sä selvästi runkkailit vähän vaikka sulla seisokin jo. Mä en ite ollut korkkaamaton, joten sun kulli liuku mun sisälle liukkarin avustamana. Mä huokasin syvään ja purin huultani, veri maistu kevyesti suussa, mut en halunnut vielä laueta. ”Mmm-h-hh..” Hetken päästä huusin suoraa huutoa, sä nait mua todellakin kovakouraisesti. Pidit mun hiuksista kiinni ja tulit mun sisään yhä nopeemmin. Pari runkkausliikettä ja laukesin, mun perse supisteli ja pian tunsin ku heitit kuuman lastis mun perseeseen.. Vetäydyit ulos ja mä menin selälleni, sä tulit makaamaan mun viereen hengästyneenä.

”Ei se ollutkaan niin kauheeta.”

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute