Koodi-puhelin
Herran palveluksessa
Nöyrä Nuoleskelija

Miehen karvainen sääri lepää rennosti pehmeän täkin päällä. Sen päivetys korostuu punaisen pehmeän kankaan pintaa vasten. Jalkaterä osoittaa ylöspäin: vaativasti. Tiedän mitä minun tulee tehdä. Jalka on Isäntäni, joka haluaa, että alan imeä hänen varpaitaan – nuolla hänen varpaanvälejään.

Isäntäni on komea mies. Niinhän kaikki isännät ovat – se on heidän etuoikeutensa. Hän myös haluaa kuulla se kuinka kiitollinen olen, että saan maistaa hänen jalkojensa maun, kuin iloitsen siitä että saan palvella häntä ja hänen halujaan.

Kerron sen hänelle varpaan nuolennan lomassa, mutta ensin aloitan suutelemalla noita täydellisiä nro 43 jalkoja. maistan niitä ja kiimani nousee. Ne maistuvat vähän suolaisilta erittäin kiihottavilta.

Katsahdan isäntääni, joka siemailee drinkkiä ja katselee tvtä.. Hän on alasti ja makoilee mukavalla hästens-sängyllään ylellisten täkkien päällä. Näen miten hänen kivespussinsa painautuvat täkin punaista pintaa vasten, kuin valtakunnanomenat. Hänen valtikkansa lepäilee myös täkin päällä -vähän jäykistyneenä, mutta tietoisena, että sen vuoro tulee myöhemmin. Ennen sitä saan nuolla vielä hänen pakaroitaan ja persovakoaan, joka nyt on painautunut syvälle pehmeään täkkiin. Tiedän myös, että persvaosta tulee jäämään pieni tahra tai ainakin tuoksu täkkiin, jota voin sitten nuuhkia kun sessio on ohi. Sillä isäntäni ei ole vaivautunut turhaan pyyhkimään persettään paperiin. Vain mukava täkki tai orjan kieli ovat tarpeeksi pehmeät hänen pyllylleen.

Hänen karvainen voimakas rintansa osoittaa, että olen tosi miehen enkä minkään kukkakepin palvelija – niinhän netissä oli puhetta.

Olen saapunut sovittuun aikaan, sovittuun paikkaan. Isäntäni etsi sessioon nöyrää perseennuolijaa, jonka haluna on totella määrätietoista irstasta miestä. Minulla alkoi seisoa jo kuin luin tämän lauseen chatista. Kerroin, että se vastasi minun fantasiaani lisäksi kerroin, että olen aika tavallinen 30+ mies. Peruspanoja saan poikaystävältä kotonakin, mutta mitään tällaista en. Joten tämä ihmeellinen Isäntä kysyi – vielä tässä vaiheessa – haluanko tulla hänen luokseen. Vastasin myöntävästi, sen jälkeen hän sanoi, että saan esittää jotakin toiveita. Kerroin miten minua kiihottaa se, että Isäntäni vuode olisi pehmeä ja ”ylellinen” lähinnä siksi, että itse saisin vain katsoa sitä ja tuntea itseni arvottomaksi, kun joutuisin pääasiassa olemaan kovalla kylmää lattialla vuoteen vieressä.

Isäntäni vastasi, että hänellä on ihan ok iso sänky, mutta palvelijan ensimmäinen tehtävä olisi tuoda ylelliset pielukset Isännälleen.

Kiiruhdin siis Fleminginkadulle hassuun kauppaan, jossa tiedän olevan myynnissä vanhanaikaisia silkki yms. täkkejä, jotka ovat paksuja ja ylellisiä.. Isännälle kelpaisi vaan paras. No siihen upposi vähän rahaa, mutta jos vaikka saisin useammin nähdä hänet niillä…

Pari isoa kassia kädessäni saavuin isännän ovelle. Hän avasi sen kylpytakkisillaan. Näin heti, että edessäni oli määrätietoinen mies, joka käskikin minun ensimmäiseksi riisua kaikki vaatteeni

Tein työtä käskettyä ja isäntäni sanoi, että aika hyvä, tai ei siis paha. Ehkä vähän liikaa karvoja, mutta onneksi en ollut mikään ihan riuku vaan aikuinen mies. Häntä kiihotti se, että aikuinen mies alistuisi hänelle. Hän käski minun ottaa kassini ja seurata makuuhuoneeseen, jossa hän oli seurannut TV:tä

Kun ryhdyin kävelemään hänen jäljessään, hän kysyi, kuka on antanut sinulle luvan kävellä? menin tulipunaiseksi ja mutisin: ei kukaan. Isäntäni nappasi jostain piiskan ja viuhautti sitä kerran pakaroillani ja sanoi: se oli kävelemisestä ja minua puhutellaan joko Isännäksi tai Herraksi. Vastaat siis:” ei kukaan Isäntä tai ei kukaan Herra. Halutessasi voit lisätä esim. armollinen tms. sopivaa attribuuttia. Tiedät varmaan mitä attribuutti tarkoittaa?”

”Kyllä herra,” vastasin reippaammin. Olin kiihkosta sekaisin. ja loin kontata herrani perässä raahaten täkkikasseja perässäni.

”No, palvelija on hyvä ja valmistaa vuoteeni”,. isäntä sanoi, ja lisäsi ”ja nopeasti.”

Ryhdyin pöyhimään tyynyjä ja asettelin ostamani täkit, toisen tummanpunaisen ja toisen vaaleansinisen sängyn päälle Isännän omien peitteiden päälle. Molemmat täkit oli kuvioitu intialaistyyppisin cashmirkuvioin eri väreillä, ja ajattelin, että kokonaisuus näytti aika kutsuvalta. Isäntä läpsäsi pakaraani kevyesti ruoskallaan ja sanoi, ”että mitäs siellä haaveillaan, onko valmista?”

Vastasin, että ”kyllä Herra”, ja hän asettui sängylle käskien minun siirtämään muutamat tyynyt hänen selkänsä taakse. Miksi olin mennyt siirtämään niitä, hän kysyi odottamatta vastausta, ja komensi minut lattialle jalkopäähän nuolemaan hänen varpaitansa..

Isäntäni on kaikesta päätellen tyytyväinen nuolemiseeni, koska on sulkenut silmänsä ja sanoo välillä: ”sillä lailla pikkulutka – saatkin maistaa tosimiehen varpaita.

Nyt haluan että siirryt ylöspäin.”

Kieleni alkaa saman tien etsiytyä hänen jalkateränsä kautta nilkoille ja siitä edelleen karvaisille säärille, pohkeille ja reisille. Isäntä käännähtää vatsalleen ja murahtaa, että saisin nyt maistaa hänen täydellistä persettään. Sanon, ”kiitos Armollinen Herra ”ja alan nuolla pakroita. samalla hyväilen niitä myös käsilläni. Isäntäni selväsit nauttii tästä, ja päästää ilmoille pieraisun.

Hän käskee minun heti laittamaan suuni peräaukolleen, koska tulossa olisi lisää. Tuoksun huumaamana teen työtä käskettyä ja ehdin juuri saamaan hänen pierunsa naamalleni. Isäntäni kysyy miltä maistui ja haisi: vastaan: ”täydelliseltä, Armollinen Herra”.

Isäntää naurattaa ja hän sanoo: ”juuri niin pikku hinttarilutka! Nuolepa nyt isäntäsi perse puhtaaksi!” ”Huomaa, että vessakäynnistä on jo aikaa joten joudut kunnolla kostuttamaan kielesi!” Alan nuolla isännän karvojen peittämään reikää,. ja kyllä, näen miten peräaukon ympärillä iho on ruskeampaa ja haistan ja maistan isännän kiihottavan maun. Nöyryytys on täydellinen ja minun kiimani huipussaan. Tässä nuolen toisen miehen pesemätöntä persettä – hänen palvelijanaan hänen nautiskellessa tilanteesta kaikin puolin. Olen täysin huumautunut ja pelkään laukeavani pelkästä kiimasta. Hänen paskansa maku huulillani jatkan nuolemista molempien selväksi nautinnoksi. Laukean itse nuollessani ja minua hävettää. Hän ei vielä huomaa mitään, sillä spermani olen ruikkinut täkille hänen jalkojensa viereen. Isäntä myös nauttii paitsi kielestäni ja pehmeistä täkeistä allaan myös vallan tunteesta, siitä että aikuinen mies on hänen vallassaan palvelemassa häntä, nuolemassa hänen persettään puhtaaksi..

Lopulta hän kääntyy toisin päin ja sanoo: ”nuole pallejani ja ime Isäntäsi taikasauvaa” Hän on myös selvästi erittäin kiihottunut., olihan hän sanonut tällaisen asetelman kiihottavan itseään. Kauaa minun ei tarvitsekaan nuolla hänen pussejaan eikä imeä tuota keskikokoista Valtikkaa, kun se alkaa sykkiä ja Isäntäni laskee spermansa suuhuni ja naamalleni.

Nuolen tuon kalun puhtaaksi ja isäntä komentaa minut alas sängyltään.

Isäntä huomaa spermani täkillä ja hän kysyy mistä se on tullut? Sanon, että laukesin nuolessani Isännän armollista persettä. Häntä se huvittaa, mutta toisaalta Isännän vuoteen sotkemisesta orjan ala-arvoisella spermalla pitää rankaista. Hän komentaa minut polvilleni sängyn viereen ja nousee itse polvilleen sen laidalle. ”Avaa suusi”, hän sanoo. tiedän jo mitä on tulossa, mutta olen niin kiimainen, etten edes yritä vastustella. pari kusi tippaa tippuu varatalolleni sitten naamalleni ja lopuksi saan kultaisen suihkun suuhuni tuota lämmintä isäntäni nestettä. Hän käskee minun vielä nuolemaan kyrpänsä puhtaaksi sekä omat spermani täkiltä, jonka jälkeen voin poistua pesulle. Sanon kiitos, ja käyn töihin. Kalu maistuu itse asiassa kiimaisen suolaiselta ja alkaa vähän seistä samoin kun omani…kun siirryn nuolemaan spermojani täkiltä, huomaan osan jo vähän imeytyneen kankaan läpi täytteeseen, mutta isommat tahrat ovat edelleen nuoltavissa. Isäntäni jalka on vieressäni, miten ihan nöyryyttävä tunne kun nuolen omaa spermaani alan taas kiihottua ja niin hänkin….

Jos kuvaus kiihottaa, please ota yhteyttä ja saat 184-84 palvelijan nuolemaan perseesi puhtaaksi!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute