Koodi-puhelin
Odotus
T

Hikinen selkä käsieni alla. Nuolaisen niskaasi ja maistan hikesi suolan. Treenistä väsyneet lihaksesi värisevät käteni alla. Kuljetan kasvoni korvasi viereen ja annan hengitykseni hipoa ihoasi. Käteni vaeltavat lantiollesi yli kylkien ja tarttuvat vaativasti kiinni lantionluidesi päältä. Vedän sinut kiinni itseeni. Tunnet varmasti kovuuteni. Kuiskaan korvaasi ”kotona”.

Irrottaudun ja käännyn selin riisuakseni hikiset vaatteeni. Tiedän, että vilkaiset minua olkapääsi yli , vaikka keskitytkin riisuuntumiseen. Haluan sinua, mutta ei vielä.

Suihkussa viileä vesi hyväilee ihoani. Annan katseeni lipua pitkin vartaloasi. Olet jumalainen. Seuraan käsiesi reittiä levittäessäsi saippuaa. Leveiltä, kauniin pyöreiltä hartioilta kainaloihin. Sieltä karvattoman rintakehän yli kyljille, joiden arvaamattoman herkkää ihoa käsieni tekisi mieli taas koskea. Kun kätesi saavuttavat lantion, käännän katseeni pois. Vielä ei ole sen aika. Tunnen halun pakotuksena lantiossani. Käännyn selin sinuun. ”Tarvitsetko selänpesijää?” tuttu äänesi kysyy selkäni takaa. Kuulen äänessäsi naurun. ”Yletän kyllä itsekkin. ” sanon ja kuljetan käsiäni alaselkääni pitkin aina pakaroilleni asti. Tiedän, että katsot, kun annan saippuasta liukkaiden sormieni eksyä rakooni. Tämä on meidän leikkimme.

Pukuhuoneessa aistin jo kiireen. Sormeni ovat malttamattomat ja farkkujen napit tuottavat niille vaikeuksia. Kokoat tavaroitasi ja märistä hiuksistasi pisaroi vettä paitasi kaulukselle. Kävelet viivytellen peilin eteen ja hierot pyyhkeellä hiuksiasi. Kapea lantiosi ja kiinteä takamuksesi näyttää syötävän hyvältä hyvin istuvissa farkuissasi. Virnistät minulle peilin kautta, tiedät mitä ajattelen. Silmäsi nauravat, mutta niissä näkyy myös kiihkeä lupaus.

Rappukäytävässä nousen rappuja edelläsi. Pian olemme kotona. Kätesi painautuu ristiselkääni. Ote on omistava ja tuntuu hyvältä. Avain lukkoon, pyöräytys, nykäisy ja olemme sisällä. Vedät oven perässämme kiinni. Pian.

Käännyn sinuun päin. Hengityksesi on raskasta ja silmäsi puoliksi ummessa. Odotat. Kiusaat. Kohotan käteni ja vedän sinut itseäni vasten. Kovuutesi painautuu omaani vasten. Tunnen tuoksusi. Puhtaan saippuan alla tuoksuu mies. Pelkkä läsnäolosi polttaa kuin tuli sisälläni. Mitään tällaista ei ole koskaan ollut kenenkään toisen kanssa. Keinutat lantiotasi minua vasten. Nautinto tekee melkein kipeää. Näykit hampaillasi kevyesti huuliani. Käteni ovat jähmettyneet lantiollesi. Voin vain nauttia. Kuumat huulesi tunnustelevat kiihtynyttä pulssiani kaulaltani.

Kätesi etsivät ihoani, raivaten esteitä tieltään. Takki, paita on nopeasti hoideltu. Suusi hivuttautuu alemmas ja löytää nännini. Kielesi kiertää kehää, kiusaa hiukan lisää. Irrottaudut minusta. Katseemme kohtaavat. Silmissäsi on kiimaa, mutta myös kärsivällisyyttä. Tämä vie aikaa. Avaat takkisi ja heität sen lattialle. Haluaisin repiä loput vaatteet yltäsi, mutta et sitä sallisi. Avaat paitasi napit yksitellen ja annat sen valahtaa päältäsi. Potkaiset kengät jalastasi ja riisut sukkasi. Tiedät, että pelkissä farkuissa olet seksikäs. Kävelet ohitseni olohuoneeseen ja en osaa muuta kuin seurata. Sinua seuraisin minne tahansa.

Polvistut eteeni ja alat avata kenkieni nauhoja. En saa katsettani irti ihosi alla liikkuvista selkälihaksista. Autat kengät ja sukat jalastani. Kätesi hyväilevät jalkateriäni ja käännät katseesi ylös kuin kysyen mitä muuta haluaisin. Nouset ylös ja hetkessä olemme tasaveroiset. Veri virtaa entistä kuumempana lantiossani. Minun on saatava sinut nyt.

Tartun sinua niskasta ja painan huuleni huulillesi väkivaltaisen kiihkeään suudelmaan. Toisella kädellä revin farkkujasi auki. Pujotan käteni tiukkoihin boksereihisi ja tartun kuumana sykkivään kovaan kaluusi. Tunnen kämmenessäni kuinka kostea kalusi pää on. Yniset nautinnosta suutani vasten. Malttamattomat kätesi repivät farkkuni yhdellä riuhtaisulla auki. Kätesi tavoittelee kivikovaa kaluani. Tartun viime hetkellä ranteeseesi ja estän aikeesi. Mitään muuta en niin haluaisi kuin kosketustasi.

Työnnän sinut edelläni makuuhuoneeseen. Pidän tiukasti kiinni ranteestasi ja kalustasi. Huuleni eivät anna sinulle hengähdystaukoa. Painan sinut vasten leveää ikkunalautaa. Hengitykseni on käynyt raskaaksi. En kestä enää. Vedän farkkusi ja bokserisi alas ja potkit ne itse pois nilkoistasi. Vihdoinkin olet alasti. Otan askelen taaksepäin ja vain katson sinua hetken. Täydellisen sopusuhtaista vartaloasi, kaluasi joka kaartuu kohti napaasi. Katson sinua rakkaudella. Ojennan käteni ja poimin pöydältä pullon ja ojennan sen sinulle. Katseessasi häivähtää kummastus.

Riisun housuni ja otan alasti muutaman askelen viereesi. Käteni hipaisee sinua, kun kumarrun nojaamaan käsilläni ikkunalautaan. En katso sinua. Annan selkäni kaartua, painan otsani vasten kylmää lasia ja odotan. Pullon korkin napsahdus kertoo tulevasta. Haluan sinut sisääni. ”Pian nyt” kuiskaan. ”Anna minun nyt hetken ihastella tätä harvinaista näkyä” sanot äänessäsi pidäteltyä himoa. Varoittamatta upotat peukalosi sisääni. Lasket pullon vierelleni ja pujotat toisen kätesi hyväilemään paljaaksi ajeltuja kiveksiäni. Pyörität peukaloasi sisälläni. Tiedät kaikki herkät alueeni. Nautinnon väreet kulkevat kropassani. Huohotan ääneen ja kaluni vartta pitkin valuu kirkasta nestettä. Haluan enemmän jotain isompaa.

Vedät peukalosi ulos ja tartut pulloon vieressäni. Hierot liukastetta runsaasti kaluusi. Tulet taakseni ja tunnen kalusi pään reiälläni. Työnnän itseäni sitä vasten. Terskasi luiskahtaa sisääni. Ähkäisen kivusta. Tartut toisella kädellä kiinni lantiostani ja toisen viet kalulleni, jonka pään otat liukkaan nyrkkisi sisään ja pyörität sitä kämmentäsi vasten. En tiedä kumpi tuottaa enemmän kivun sekaista nautintoa, Kätesi terskani ympärillä vai kalusi sisälläni. Olen niin herkkä kosketuksellesi.

Alat työntyä syvemmälle sisääni ja samalla liu’utat kaluani nyrkissäsi. Tuntuu kuin uppoaisin sinuun samalla kun kalusi uppoaa minuun. Olet pohjassa. Kiveksesi hipaisevat minua. Painat otsasi selkääni vasten ja tunnen kiihkeän hengityksesi. Liikutan lantiotani. Nai minua.

Vetäydyt minusta ja työnnyt takaisin sisään. Hitailla pitkillä työnnöillä etsit oikeaa kulmaa. Kätesi liike kalullani saa maailmani pyörimään. Puren huultani etten huutaisi ääneen, kun tavoitat oikean kohdan. Työntösi nopeutuvat ja kalusi hankaa eturauhasta sisälläni. Polveni meinaavat pettää. Hoen nimeäsi kuin mantraa. Upotat hampaasi olkapäähäni. Orgasmini alkaa jostain syvempää kuin koskaan ennen. Huudan, vääntelehdin supistun ympärillesi. Kaluni sykkii kädessäsi sperman tahratessa seinän. Työntösi ovat enää pieniä nykäyksiä. Olet niin lähellä. Tartut kouristuksenomaisesti lantiooni ja työnnät itsesi syvemmälle kuin koskaan ennen. Kyntesi uppoavat orgasmisi voimasta ihooni ja huuliltasi purkautuu käheä valitus. Painaudut selkääni vasten ja tunnen sydämesi kiihkeän sykkeen. Lasket kätesi käteni päälle ja pujotat sormesi sormieni lomaan. Suutelet hampaidesi ihooni jättämiä jälkiä ja sanot ”rakastan”.

************************************

Ensimmäinen tarinani. Palautetta saa antaa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute