Koodi-puhelin
Söpö upseeri
Tom

Olin yhdellä armeijan kurssilla noin vuosi sitten. Siellä oli nuori/nuoren näköinen upseeri, joka kertoi meidän porukalle erilaisista tankeista tyyliin. "Tässä on hieman isompi moottori kuin mun sitikassa." Hän oli tosi ihana, hyvän näköinen, laiha ja lihaksikas. Ajattelin häntä koko yön enkä saanut nukuttua. Mielessäni kävi että en ehkä näe häntä enää koskaan.

Seuraavana aamuna olin sitten tosi väsynyt ja me oltiin aamulenkillä. Väsyneenä olin omissa ajatuksissani enkä huomannut tiessä olevaa kuoppaa johon sitten astuin. Nilkka kääntyi ympäri ja kaaduin asvaltille. Yksi ystäväni auttoi minut tupaan yhden kouluttajan kanssa.

Ajattelin vain että se siitä kurssista. Ystäväni ja kouluttaja lähtivät pois. Hetken kuluttua kyseinen upseeri tuli tupaan ja sanoi haluavansa katsoa minun nilkkaani. Nilkka oli nyrjähtänyt ja hän laittoi siihen varovasti tukisiteen ja kysyi mitä oli tapahtunut. Kerroin hänelle etten huomannut kuoppaa.

Sitten hän istui vierelleni ja käski olemaan varovainen nilkan kanssa. Katsoin hänen jalkojen väliä lähes koko ajan. Lopulta kosketin häntä varovasti jalkaan ja siirsin hitaasti kättäni hänen jalkojen väliin, hän näytti pitävän joten hieroin häntä. Vähän ajan kuluttua hän otti kädestäni kiinni ja siirsi sen omalle jalalleni samalla hieman hymyillen. Hän sanoi olevansa hetero.

Pelästyin hieman ja pyysin anteeksi. Hän ei välittänyt siitä ja hän lohdutukseksi halasi ja pussas poskelle ja sanoi että kyllä minä vielä jonkun löydän. Hän auttoi minut ylös ja pyysi varomaan nilkkaani. Sitten hän lähti. Näin hänet kumminkin ja sain enemmän mitä halusin!!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute