Koodi-puhelin
Tärkeä asiakas, loppuosa
Antti

Terve vaan kaikille jotka luette tätä ja taas kiitokset teille jotka ootte laittaneet viestiä mulle. Nyt oon takas Suomessa sieltä Milanosta, ja pää on aika lailla pyörällä. Teitä varmaan kiinnostaa, miten mun loppumatka suju?

Täytyy sanoo, että olihan se melkonen viikko. Kyllä siellä tuli töitäkin tehtyä, päivät meni Valerion firmaan tutustuessa ja yhteistyöstä neuvotellessa, mut teitä ei varmaan niin kovasti ne kuviot kiinnosta. Haluutte mieluummin kuulla, oliko mulla enempää seksiseikkailuja Valerion ja Claudion kanssa? No, olihan mulla!

Joka ilta Valerio ja Claudio vei mua johonkin ravintolaan ja joissain baareissakin käytiin, ja melkein joka ilta päätty sitte siihen, et mentiin niille. Mitä enemmän tutustuin Valerioon ja Claudioon, niin sitä fiksummilta tyypeiltä ne alko tuntuu. Meillä oli mukavaa ihan vaan jutellessakin. Varsinkin Claudio osottautu tosi hauskaksi tyypiksi kun siihen tutustu paremmin. Ja kai mä jotenkin ymmärsin sitä paremmin, kun ollaan saman ikäsiäkin. Valerio on sentään meitä niin paljon vanhempi.

En nyt rupee tässä muistelemaan yksityiskohtasesti joka iltaa, mutta viimesestä illasta mun on pakko kertoo. Menin sillon tuttua reittiä hotellilta soitteleen Valerion ja Claudion ovikelloo, ja mielessä pyöri, mitä jännää tyypit oli suunnitellu viimesen illan varalle. Olin vähän yllättyny, kun Valerio sano, et sen tarvi tehä jotain työhommia, mut en nyt niin hirveesti ollu pahoillani, kun Claudio vaikutti sitäkin innokkaammalta viihdyttämään mua.

Oon varmaan kertonu, et Claudio oli erittäin komea italiaano. Sellanen tumma, parta ajamattoman näkösellä sängellä, miehekäs ja urheilullinen. Suomalaisten naisten märkien päiväunien kohde. Jotenkin musta oli aina kiihottavaa aatella, et naiset olis olleet valmiit vaikka mihin, et olisivat saaneet vaihtaa paikkaa mun kanssa. Mut Claudio haluskin mua. Siitä ei voinu sinäkään iltana erehtyä. Se katteli mua kiinteesti ja hymyili mulle ja tunki ihan tavallisia juteltaessakin aivan muhun kiinni. Ja sitte kohta jo suudeltiin.

Mä olin jo vähän tottunu sellaseen miesten väliseen hellyyteen, et en enää kavahtanu niin paljon sitä suutelemista. Tai ite asiassa se tuntu jo aika mukavalle. Tiesin, et Claudio tykkäs sellasesta hellemmästä touhusta, ja kun kellahdettiin sylikkäin sängylle, niin siinä aika rauhallisesti suukoteltiin ja riisuttiin toisiamme ja hyväiltiin. Claudio tunki itteään mun alle, senkin jo tiesin, et se tykkäs enemmän olla altavastaajana.

- Sinä olet hyvin kaunis ja miehekäs, Claudio kuiskutteli mulle, ja mäkin olin oppinu jo vastaamaan tollasiin puheisiin.

- Säkin oot mielettömän komea ja seksikäs, mä hyrisin takasin.

Kun menin riisumaan Claudion farkkuja ja alushousuja, niin sillä seiso jo täydessä tanassa. Niin pitkälle en sentään ollu vielä tottunu näihin hommiin, et oisin mitenkään innostunu suihin ottaja, mut tiesin, et Claudio ois halunnu sitä. Ja jotenkin siinä oltiin oltu niin hellästi ja turvallisesti, et mulle tuli mieleen, et voisin täyttää Claudion toiveen. Mä rullasin kondomin sen kalun päälle, ja aloin varovasti näykkiä sitä huulillani.

Claudio oli ihan haltioissaan ja yritti opastaa mua, mut tiesin, etten ollu oikeen hyvä siinä. Se meinas mennä vähän naurun puolelle ja sitte taas oltiin vaan sylikkäin ja suudeltiin. Ja sitte Claudio kuiskas mun korvaan, et mitä se oikeestaan halus, oli se, et panisin sitä perseeseen.

Jotenkin niissä homohommissa mua itteeni kiehto enemmän sellanen lutkan osa, eli nautin jotenkin sairaan paljon siitä, et mua pantiin. Mut olihan mun mielessä pyöriny sekin, millasta olis panna tollasta komeaa miestä perseeseen. Mulla ei ollu sellasesta kokemusta ees naisten kanssa, joten tunsin itteni vähän epävarmaksi. Mut kun mä näin, miten paljon Claudio halus tällasta pohjolan viikinkiä sisäänsä, niin alko jotenkin kiihottaan se, et voisin toteuttaa sen unelman.

Siinä aloin sitte levittelemään Claudion kiinteitä pakaroita ja työnsin sormiani sinne persvakoon ja aloin levittää liukuvoidetta. Claudio kiemurteli siinä nautinnosta, ja kieltämättä se touhu alko kiihottamaan enemmän ja enemmän. Aloin olla jo aika innoissani, kun aloin työntää kaluani sisälle Claudion takaluukkuun. Ensi tuntu, et eihän siitä mitään tule, mut sitte se yhtäkkiä alkokin upota syvemmälle.

Täytyy myöntää, et jännitin sitä teknistä puolta siinä alussa niin, että hetken pelkäsin, et seisokkikin olis kohta mennyttä, mut sitte kun se homma alko sujumaan, niin vähitellen osasin relata. Ja se autto kovasti, kun Claudio huohotti mun alla, ja tuntu pääsevän ekstaasiin jo siinä vaiheessa. Sitte aattelin, et mulla oli kulli sisällä naisten unelmamiehessä, ja se ajatus taas kiihotti niin, et aloin unohtaa vähemmän tärkeet ajatukset. Aloin painaa Claudiota voimakkain työnnöin ja homman uutuus ja ainutkertasuus vei mut vähitellen mukanaan.

Yks häiriötekijä tuli vielä sotkeen asiaa. Yhtäkkiä tajusin, et Valerio oli ilmestyny makuuhuoneen ovelle ja katteli meidän touhuja. Pelästyin, et se jotenkin suuttus, kun näki mun panevan sen poikaystävää, mut nopeesti mä tajusin, että ei Valerio ollu vihanen. Päinvastoin. Se tuntu kovastikin nauttivan siitä, et se sai katella, miten Suomen pellavapää pani Italian tummatukkaa. Ja sitte se tuli meidän luo, ja alko hyväillä mun vartaloa ja kouria mun pakaroita, ja kun mä totuin siihenkin, niin se alko tuntua tosi hyvältä.

- Nauti, komea prinssi, Valerio kuiskutteli mun korvaan. Ja mähän nautin! Annoin Claudiolle aivan estottomasti kyytiä! Kuulkaa naiset, tää namupala ei oo teille, mä aattelin. Claudio oli mun! Olin jo ihan laukeamaisillani, ja kun kuulin Claudion nautinnolliset voihkaisut, niin multa tuli. Laukesin ihanasti sykkien sen tumman italian uroksen sisällä.

Käytiin Claudion kanssa vähän suihkussa, jossain vaiheessa sekin oli tullu. Sitten takasin makkariin, jossa Valerio kävi jo kuumana. Se kaato meidät molemmat alleen sänkyyn ja alko suudella ja hyväillä meitä molempia. Meni vähän aikaa, ennen kun taas innostuin mukaan, mut Valerio oli ihan haltioissaan. Olihan sillä kaks komeaa nuorta miestä hellittävänä ja kähmittävänä siinä.

Lopulta Valerion kiihko teki tehtävänsä, ja mä aloin taas tuntee sen oudon mielihalun. Halusin olla miehen pantavana! Halusin jakaa persettäni! Valerio oli jo enemmän kuin valmis, mutta mä halusin enemmän.

- Tää mun viimenen ilta täällä, mä huohotin. - Mä haluun, et te molemmat panette mua perseeseen!

Tiesin, että Claudio ei ollut niin innostunu siitä roolista, mut se katto mua jotenkin hellästi ja lämimästi ja kuiskasi, et se oli valmis täyttään kaikki mun toiveet.

Mut ekan vuoron halus Valerio, joka oli jo vähintäänkin valmis. Tarjosin sille persettäni, ja sen paksu kuuma kalu alko jo tottuneesti tunkea itteään mun sisälle. Helvetti, et se tuntu edelleen kiihottavalta! Pane mua, Valerio, pane mua, mä aattelin ja varmaan huohotin ääneenkin. Ja Valerio pani. Mut mä jotenkin hillitsin itteeni, ja aattelin, et illan kohokohta oli vasta tulossa. Valerio laukes mun sisällä, ja sitten mä katoin vetoovasti Claudioon, joka tulikin mun taakse ja kiersi vahvat käsivartensa mun ympärille.

- Haluut sä nuorta, tanakkaa patukkaa sisääsi, Claudio kyseli multa. Jotenkin mä tajusin, et Claudio näytteli kovempaa kundia, kun se oikeesti olikaan, mut mä olin aivan otettu siitä, et se oli valmis vetämään sellasta roolia mun takia.

- Tee mulle mitä tahdot, mä läähätin. - Pane mua, mä rukoilin.

Jotenkin kömpelösti Claudio alko tunkeutumaan mun sisälle, mut mua ei Claudion kömpelyys haitannu. Mitäs nyt sanotte, Suomen naiset, aattelin. Claudio panee mua, eikä teitä! Sitten Claudion patukka oli jo syvällä mun sisällä, ja Claudio alko hitaaseen tahtiin liikutella sitä. - Mä panen sua koko yön, Claudio kuiskasi mun korvaan. Ja just sitä mä olisin toivonukin. Et Claudio olis jatkanu ja jatkanu, eikä olis lopettanu ollenkaan. Oli tosi kiihottavaa olla sellasen nuoren uroksen pantavana!

Vähitellen Claudion tahti kiihty, ja kun se alko tosissaan puuskuttamaan himoissaan, niin sillon muakin vietiin taas. Ensin Valerio, nyt Claudio, mä aattelin. Mä oon lutka, mä aattelin. Mä annan persettäni miehille, jos ne vaan haluaa, mä aattelin ja kiihotin itteni siihen tilaan, et lopulta laukesin siinä Claudion yhä rynkyttäessä mun perseessä.

No, viimein Claudiokin tuli taas. Sen jälkeen me Claudion kanssa upottiin pitkään ja hellään suudelmaan, ja ei voi kieltää, etteikö siinä olis ollu molemmilta puolilta ylimäärästä tunnelatausta. Mä tosiaan pidin Claudiosta, ja ihan selvästi Claudiokin piti musta. Mutta ei mulla mitään Valeriotakaan vastaan ollu, et ihan mielelläni annoin sen taas hyväillä ja kähmiä mua, kun se halus taas kammeta mut ja Claudion alleen. Sillä lailla sitten vietettiin kolmestaan sängyssä melkein se koko yö. Kömmin hotellille vasta joskus neljän aikaan aamulla.

Lentokentällä halasin Valeriota ja varsinkin Claudiota lämpimästi kiitokseksi uskomattomasta matkasta. Ja vähän haikeelta tuntu kyllä erota. Valerio puoliksi tosissaan ehdotteli, et muutasin Milanoon - niitten firmasta kuulemma löytyisi työpaikka vaikka heti. No, en mä sentään niin isoihin ratkaisuihin oo vielä valmis. Mut Valerio ja Claudio ehdotti, et ne tulis kesällä Suomessa käymään, ja sitä vastaan mulla ei kyllä ole mitään.

No, mä jään selvittämään ajatuksiani. Yllättävän kovasti nautin noista homojutuista, vaikka vieläkin on vähän sellanen mieli, et ei helvetti, olinko se tosiaan mä, joka tommosia harrasti. Kävin päivällä täydentämässä matkan jälkeen vähän jääkaappia kulmakioskissa, ja siellä oli uus tyttö myymässä. Ja täytyy sanoo, et sen verran seksikkäältä se näytti, et ei musta ainakaan täysin homoo oo tullu. Niin että enpä tiedä sitten, mitä jatkossa tapahtuu. Ehkä joskus taas kirjottelen tänne, jos tulee taas tarvetta purkaa homoilujaan paperille.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute