Koodi-puhelin
Mikan ja Sebun kuritus
Kapteeni Kova

Mika Neitisen elämä jatkui kasvatuskodissa apeissa ja ankarissa tunnelmissa.

Tuntui kuin uusi johtaja olisi ottanut hänet erikoistarkkailuun keksiäkseen syitä piiskaukseen.

Taas kerran illalla Mika oli piiskauksen jälkeen sidottu sänkyynsä alastomana. Ja niin kuin aikaisemminkin, joku pojista kävi hänet runkkaamassa, että hän saisi aamulla uudelleen piiskaa.

Tällä kertaa asialla oli Sebu, 20-vuotias, 175 cm pitkä ja 67 kg painava kaveri. Kun Sebu oli aloittanut Mikan kalun hoitelun, aukesikin makuusalin ovi, ja molemmat opettajat tulivat saliin.

- Mitäs täällä tapahtuu? huusi toinen opettajista, jolle pojat olivat antaneet lempinimeksi Tappi. - Nythän se selvisi miksi Mikalla on aina aamulla spermaa vatsallaan. Ja sinä Sebu, joudut tästä aamulla vastaamaan johtajalle.

Sitten hän riisui Sebun alastomaksi toisen opettajan kanssa, jonka lempinimi oli Nysä. Tämän jälkeen he sitoivat Sebun samalla tavalla kuin Mikankin odottamaan aamua ja rangaistusta.

Kun opettajat olivat poistuneet, Kalle tuli ja runkkasi ensin Sebun ja sitten Mikan, ja nauroi lopuksi: - Taas aamulla on kivaa katsottavaa, kun jätkät saa piiskaa ja joutuu olemaan alasti koko päivän.

Aamulla kello soi tasan kuudelta, ja opettajat tulivat makuusaliin. - Kaikki heti luokkaan, ja me tuomme nämä kurjat sinne, sanoi Nysä. Sitten he Tapin kanssa irroittivat Mikan ja Sebun sängyistään ja taluttivat luokkaan.

Luokassa muut oppilaat seisoivat odottamassa. Sitten kapteeni Kova astui luokkaan ja sanoi: - Hyvää huomenta! Täällä onkin nyt kaksi oppilasta rangaistavana. Sitten hän nyökkäsi opettajille ja nämä sitoivat pojat vierekkäin vatsalleen pöydälle niin että takapuolet olivat oppilaisiin päin.

- Tämähän näyttää tulleen tavaksi, että joudun Mikaa rankaisemaan. Mutta miksi Sebu on tuohon sidottu? hän kysyi opettajilta.

- Yllätimme hänet runkkaamasta sidottua Mikaa eilen illalla. Siitä on johtunut, että hänellä on ollut spermaa vatsallaan aamuisin.

- Vai niin, sanoi johtaja. - Nyt rankaisen Sebua 25 piiskan iskuilla pakaroille ja lisäksi hän saa kuuden tunnin päästä vielä 15 piiskan iskua. Ja Mikalle annan tällä kertaa vain 12 iskua. Nämä veljekset viedään nyt ulos, ja laitetaan pihapuihin kiinni.

Opettajat taluttivat Mikan ja Sebun ulos muiden oppilaiden ja johtajan seuraamana. Sitten heidät sidottiin pihakoivuun käsistään kiinni, niin että he olivat polvillaan maassa.

Johtaja otti käteensä pitkän pajunoksan ja sivalsi Sebua pakaroille kovaa. Sebu kiljui ja huusi: Antakaa armoa, herra johtaja. - Et saa, sanoi johtaja ja jatkoi kuritusta.

Sitten oli taas Mikan vuoro saada piiskaa. Johtaja siirtyi hänen vierelleen ja sivalsi voimakkaasti Mikan punoittavia pakaroita 12 kertaa. Kun piiskaus loppui, johtaja sanoi: - Nyt nämä ovat tässä sidottuna siihen asti, kun piiskaan Sebun uudelleen kuuden tunnin kuluttua.

Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta, kun johtaja, opettajat ja muut oppilaat taas kokoontuivat puihin sidottujen Mikan ja Sebun ympärille.

Johtaja otti taas käteensä pitkän pajupiiskan ja piiskasi nopeasti Sebun pakarat. Sebu kiemurteli ja huusi armoa, ja kun piiskaus loppui häneltä lensi spermaa maahan.

- Mika ja Sebu ovat tässä vielä 2 tuntia sidottuna, sitten annatte heidän peseytyä ja ruokailla, jonka jälkeen sidotte heidät sänkyihinsä.

- Jos aamulla toistuu sama kuin tänäkin aamuna, saavat kaikki makuusalissa olevat piiskaa näiden lisäksi. Tuliko selväksi?, johtaja kysyi.

Opettajat ja oppilaat sanoivat yhteen ääneen: - Kyllä tuli, herra johtaja.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute