Koodi-puhelin
Hotellipuuhaa
Poslari

Olimme Janin kanssa vaihdelleet mitä kuuluu -viestejä ja keskustelleet peleistä sekä tietty seksistä hyvinkin kuumien viestien välillä. Olimme myös tutustuneet toisiimme viestien välityksellä ja kertoneet haluistamme paremmin.

Eräänä hyvin kylmänä talvisena perjantaina puhelimeni värisi takkini taskussa aamupäivällä ja kaivoin sen esille. Janilta tuli viesti.

Viestittelimme pitkin päivää ja sitten tuli viesti jossa luki ” Hotellissa tänään. Klo 19.30 huone 759. Yllätys ;). Tuu paikalle. Sauna, juomat ja muut löytyy ;)”. Mieleni alkoi laukata villisti enkä pystynyt keskittymään enää työntekoon vaan iltapäivä meni siinä miettiessä ja netissä surffatessa. Iltapäivällä oli pakko mennä vessaan hieman hieromaan kaluani, joka oli päivän sykkinyt ja tykyttänyt kovana housuissani kastellen kalsarini.

Nojasin vessan seinään ja avasin housuni. Ylöspäin kaareva kullini pääsi vapauteen laskiessani housuni polviin ja tartuin siihen. Se sykki ja peukaloni hieraisi paljasta märkää terskaa. Tein muutaman runkkausliikkeen, mutta sitten oli pakko lopettaa koska olisin voinut laueta pian enkä halunnut sitä vaan halusin säästää lastini iltaan.

Oli pakko nostaa housut ja tunkea kulli takaisin ennekuin homma karkaisi käsistäni.

Odottavan aika tuntui pitkältä eikä työpäivä meinannut loppua millään. En pystynyt oikein keskittymään mihinkään järkevään vaan mietin, että mikähän Janin yllätys tulisi olemaan?

Vihdoin kello tuli niin paljon, että saatoin hyvällä omalla tunnolla livistää töistä kotiin.

Bussimatka kotiin tuntui menevän kuin siivillä ja ajelin oman pysäkkini ohitse ajatuksissani.

Kävely tekee ihan hyvää ajattelin ja se myös rauhoitti kulliani, joka ei millään meinannut pysyä alhaalla.

Kotiin päästyäni söin hieman ja katsoin postit läpi. Menin kylppäriin ja otin sheivasin alapääni, sitten suihkuun ja kylpytakki päälle. Jääkaapista siideri ja kelloa tuli vilkuiltua vähän väliä. Kylläpä aika meni hitaasti. .

Menin uudestaan kylpyhuoneeseen ja viimeinen silaus hotellia varten.

Puhelin värisi pöydällä ja luin viestin -”Mun puolesta voit jo tulla”. vastasin, että lähden kohta.

Puin vaatteet päälle – ihon myötäiset bokserit, tiukka t-paita ja farkut- juoden avaamani siiderin loppuun taksia tilatessa. Bussilla matka olisi tuntunut liian hitaalta ja olihan ilmakin kylmä mietin itsekseni. Tarkistin vielä mukaani liukuvoiteen ja kortsut varmuuden vuoksi.

Ulos taksia odottamaan ja tupakka palamaan sitä odotellessa.

Taksi tuli ja hyppäsin takapenkille ilmoittaen hotellin nimen.

Vatsassani pyöri hieman perhosia vaikka olimmekin jo tuttuja Janin kanssa, mutta sana yllätys oli se jännitystä ylläpitävä.

Taksi kaartoi hotellin oven eteen ja maksettuani sen nousin ulos ympärilleni katsellen. Olipa keskustassa hiljaista perjantai-illaksi mietin mennessäni hotellin ovesta sisälle. Aulassa oli kuitenkin paljon porukkaa ja etsin hissiä.

Hissi oli valmiiksi alhaalla ja menin siihen. Painoin hissin seitsemänteen kerrokseen ja se nousi hyvinkin nopeasti.

Ovi avautui ja astuin käytävään katsellen huonenumeroita. Oikealla näytti olevan etsimäni huone ja lähdin kävelemään mutkittelevaa käytävää katsellen ovinumeroita.

Vihdoin huone löytyi ja vedin syvään henkeä ja koputin ovelle.

- Moi, sähän nopeasti tulit Jani sanoi hymyillen avatessaan oven.

Hänellä oli yllään tummat farkut ja kauluspaita ylänappi rennosti auki. Tukka oli ajettu millin siiliksi.

Astuin huoneeseen sisään ja katselin huonetta. Se oli hieman parempitasoinen hotellihuone kuin normaalisti.

Tässä on sauna ja parveke Jani sanoi tarttuen mua hartioista suljettuaan oven. Hän käänsi mut itseään vasten ja suuteli. Lopetettuaan suutelun hän katsoi mua – Heitä takkis jonnekin ja tuu tonne.

Riisuin takkini laittaen sen roikkumaan ja menin peremmälle huoneeseen. Jani oli istunut tuoliin ja avasi housujaan. Huomasin kuinka telkkarissa pyöri aikuisten kanava enkä malttanut olla kommentoimatta – Ai, sä olet virittäytynyt tunnelmaan jo täällä?

Vähän joo, mut älä siinä katsele vaan ota suihin Jani käski ja heilutti kovana seisova kulliaan kun oli saanut housut nilkkoihin.

Menin hänen eteensä ja polvistuin. Tartuin hänen kulliinsa hellästi kiinni ja tunsin Janin käden takaraivollani. Annoin kielen liukua pari kertaa ylös ja alas sinipunaisena hehkuvalle terskalle ilmestyi lisää touhutippaa. En malttanut odotella vaan hotkaisin sen suuhuni. – Aah, imeh Jani voihkaisi. Otin terskan niin syvälle kuin sain suuhuni ja se hankasi kitalakeani vasten. Janin toinenkin käsi tarttui päähäni ja lantioin alkaessa liikkua. Imin, nielin ja hieroin kullia. Se oli märkä syljestäni ja kiimalimasta. – Odota Jani huohotti ja alkoi nousta pystyyn.

Hän oli kiihottava näky seistessään kalu kovana housut nilkoissa, kulli kovana. – Jatkahan hommaa hän käski. Olin yhä polvillani lattialla ja hänen kädet vetivät pääni kullia kohden. Avasin suuni ja saman tien kova kulli upposi sinne. Kuulin telkkarista kuinka siellä touhun äänet kiihtyivät Janin käsien pitäen tiukasti päästäni kiinni. rentoutin leukani, jotta hän saisi naida suutani.

Yritin hengittää nenän kautta, mutta sekin alkoi olla mahdotonta kullin liukuessa syvemmälle suuhuni ja liikkeiden rajuus yllätti itsenikin, sillä emme näin rajusti olleet aiemmin toimineet. Yritin mumista, mutta kulli täytti suuni ja lihaksikkaat kädet pitivät pääni tiukasti otteessaan. Luulin oksentavani kohta ja yritin rimpuilla irti veden noustessa silmiini. – Ihan just Jani örisi ja työnsi kullinsa syvälle suuhuni. Tunsin kuinka se alkoi sykähdellä ja kuinka kuuma sperma syöksyi suuhuni. Hänen kätensä irtosivat hiuksistani ja suusta kuului epämääräistä mölinää vartalon taipuessa kaarelle. Kulli liukui suustani ulos ja jatkoi sykkimistään. Spermaa alkoi valua suustani leualle, sillä en halunnut niellä sitä. Jani kaatui huohottaen tuoliin istumaan mun syöksyessä vessaan. Purskutin lavuaariin spermat ja huuhdoin suutani vedellä samalla leukaani sekä kasvojani pesten. Kuivatessa naamaani tajusin kylpyhuoneessa haisevan saunan ja laittaessani pyyhettä naulakkoon huomasinkin sen oven. En malttanut olla kokeilematta sitä. Se tuntui käteeni lämpöiseltä ja mietin, että tässähän pääsee vielä saunaakin tänään.

Saatuani itseni siistiksi menin takaisin ”olohuoneeseen”. Vessassa käydessäni Jani oli noutanut pari lonkeroa pöydälle ja otin huikan toisesta. Katsoin nyt telkkarissa pyörivää kanavaa missä oli nainen ja kaksi miestä aloittelemassa touhujaan.

Jani hymyili – anteeksi kun olin niin raju, mut oli kyllä niin kova kiimakin päällä. Saat kyllä myöhemmin nauttia. – Ei se mitään. Ymmärrän kyllä kun mulla oli kestostondis koko päivän päällä tänään vastasin hänelle. – Mikä se yllätys on yritin kysyä vaan en saanut vastausta.

- Se olis sit sun vuoros Jani totesi ja nousi ylös. Hän tuli ja polvistui eteeni alkaen hieroa farkkujeni etumusta. Tuntui kuin olisin saanut pieniä sähköiskuja hänen avatessa vyöni ja suudellen paljastuvaa ihoa. Jani painoi housuni alemmas ottaen puolikovan kaluni huuliensa väliin. Katseeni nauliutui telkkariin, jossa toinen miehistä imetti toisen naidessa takaapäin naista ja kullini pamahti kivikovaksi, sillä olisin antanut vaikka mitä ollakseni naisen tilalla.

Jani imi mua turhankin hellästi välillä runkaten. Hän pusersi kulliaan kädessään ja katseli kuinka terskaani ilmestyi kiimatippaa. – Ime kovemmin huohotin ja hyväilin hänen paljasta päätään. Se tuntui hieman karhealta, mutta älyttömän kiihottavalta käteeni. – Aah juuri noin huohotin kun miehet vaihtoivat telkkarissa paikkaa.

Tunsin kuinka kullini kovettui lisää ja aloin huohottaa raskaasti. Jani imi todella hyvin hieroen välillä pussejani ja kun sormi löysi reikäni alkaen pyöriä sillä niin olin laueta.

Kohta tulee voihkin ja katselin kuinka kullini liukui Janin huulien väliin. Olin aivan orkun partaalla kun oveen koputettiin.

Hitto, oot sä tilannut jotain? Katsoin Jania kysyvästi kun vedimme housuja jalkaani. – Kyllä ja en vastasi Jani iskien mulle silmää jatkaen - käy tupakalla niin saan valmistella yllätyksen sulle.

Oveen koputettiin uudestaan tällä kertaa kovempaa. Otin äkkiä takin taskusta röökiaskin ja pistin kengät jalkaani napaten lonkeron mukaani. Suussani maistui Janin sperma ja otin ovella hörpyn pullosta. Avasin parvekkeen oven ja kylmä ilma tulvahti vastaani astuessani sille. - Hetki Jani huusi ovella olijalle ja tuli perässäni sulkemaan verhot, jotten kurkkisi sisään. Polttelin tupakan ja tulin hytisten sisään.

Katsoin hämmästyneenä Jania joka mustat puolipitkät, löysät bokserit jalassaan sanoi – Nyt saunaan kun tuli noin kylmä siellä. Tossa pöydällä on uusi pullo sulle.

Heitin vaatteeni pikavauhtia pois Janin seisoessa alasti ja katsellessa riisumistani.

Hän meni edellä kylpyhuoneen puolelle avaten suihkun kastellen itsensä pikaisesti. Vesi pisaroi seksikkäästi tuolla lihaksikkaalla vartalolla, joka oli saanut mustelmiakin sinne pelin tiimellyksessä.

Jani meni pikavauhdilla saunaan ottaen lonkeropullon mukaansa ja menin suihkun alle itsekin.

Tartuin saunaoveen ja vetäessäni sen auki tajusin siellä istuvan toisenkin miehen. Meinasin pudottaa lonkeropulloni ja rohkeasti kiipesin lauteille.

Tässä on Aki Jani sanoi ja ojensin käteni Akille sanoen nimeni. - Terve mies vastasi mulle – Ai meitä on vallan 3 täällä saunassa. Emmä tiennytkään. Huomasin Akin hieman sammaltavan puhuessaan.

Istahdin lauteille ja syrjäsilmällä vilkuilin Akia. Tummahko, itseäni nuorempi ja varmaan myös Janiakin hieman, lihaksikas, pieni parta suun ympärillä, hieman ylikasvaneet hiukset sekaisin ja mustelma poskessa.

Jaahas, Jani sanoi heittäessään hieman löylyä kiukaalle - otetaas huikat sen päälle - nostaen pulloaan ylös. Otimme huikat ja Aki alkoi tehdä lähtöä välisuihkuun kun hiki alkoi kuulemma virrata liikaa.

Katselin hänen poistumistaan ja aika kaunista vartaloa jossa ei ollut yhtään ylimääräistä. Mustelmia siellä täällä muistoina taklauksista. Hikinen vartalo poistui saunaovesta ja jäimme Janin kans kaksin saunaan.

Mitäs pidät? Hän kysyi multa yllättäen. - Onko hän se yllätys? Kysyin katsoen Janin silmiin. - Kyllä eli sä tuut nyt saamaan meitä molempia, mut Aki ei ole koskaan ollut kundin kans. Hän on toinen niistä jotka olen saanut kiinni tuijotuksesta. Nyt olis tarkoitus testata, että miten pitkälle hän on valmis menemään Jani jutteli hiljaisella äänellä suihkun kohistessa oven toisella puolen.

Voisit vaikka... Jani vaikeni kun saunan ovi avautui ja Aki tuli sisään. Tarkistin siinä hänen kiivetessä lauteille samalla varustuksen ja olin hieman ihmeissäni. Joko kalu oli iso velttona tai sit se oli puoliksi toimintakunnossa heilahtaen raskaana puolelta toiselle ajattelin.

Mietin, et mitenköhän tässä käy ja ajatukseni keskeytyivät kun Jani siirsi kätensä reidelleni alkaen hieroa sitä. Tunsin kuinka veri pakkautui nivusiini ja pallit alkoivat liikkua, sillä olin edelleen kiimassa.

Siirsin Janin käden sivuun ja sanoin - Eiköhän tämä riitä mulle löylyistä. Painun pesulle toivoen ettei aki ollut huomannut puolikovaa kulliani.

Jani siirsi jalkojaan, jotta mahduin ohitse ja avasin oven suihkuhuoneen puolelle.

Avasin suihkun ja veden valuessa päälleni ajatukset täyttivät mieleni. En kuullut yhtään kun saunanovi avautui ja sulkeutui, mutta pelästyin kun käsi alkoi hieroa pakaroitani. Tunsin käden pyörivän niillä ja sitten mukaan tuli toinenkin käsi. Huuhdoin äkkiä naamani nähdäkseni paremmin. Janihan se siinä hieman hieroi halutessaan päästä suihkuun. Väistin ja päästin hänet suihkun alle.

Kuivasin itseäni ja katselin kuinka Jani pesi itseään. Näin lasioven läpi kuinka Aki nojasi seinään silmät kiinni, jalat hieman harallaan. Siinä oli hieno tilaisuus katsoa hänen lauteilta roikkuvaa varustustaan paremmin. Terska oli hieman esillä, pussit roikkuivat eikä se näyttänyt niin suurelta kuin aiemmin.

Jani sulki suihkun ja Aki havahtui saunassa hihkaisten – Taidan istua vielä hetken. Näin hänen ottavan huikan pullostaan. Poistuin hotellihuoneen puolelle Janin kanssa. Molemmilla oli pyyhkeet ympärillä. Hän haki meille juotavat parvekkeelta missä ne säilyivät hyvin kylminä ja jäin itse polttelemaan tupakan sinne.

Takaisin tultuani Jani oli istunut peilin edessä olevalle jakkaralle istuen siinä jalat levällään. Hän vinkkasi mut luokseen ja veti itseään vasten suudellen mua. - Mitä jos Aki tulee kysyin hätäisesti yrittäen irti, mutta Jani painoi mua alemmas levittäen jalkojaan, jolloin pyyhe alkoi aueta.

Painuin polvilleni ja aloin kielellä kosketella hänen puolikovaa kaluaan. Vedin esinahan taakse ja päästin kalun kädestäni ja puhalsin siihen hieman. Pussit vetäytyivät hieman ylemmäs ja valuivat takasin alas.

Katselin niiden liikettä ja ojensin sormeni antaen sen pyöriä kalun yläpinnalla. Jani huokaisi ja kulli alkoi kovettua. Katselin sen kovettumista. Kuinka veri pakkaantui terskaan, joka muutti väriään punaisemmaksi, kuinka terskalle ilmestyi pieni kiiltävä tippa. - Ota se suuhun Jani pyysi ja ahmaisin kullin toistamiseen suuhuni illan aikana. Aloin pyöritellä terskaa kielellä, supistellen huulia sen ympärillä ja ahmaisten sen välillä syvälle suuhuni.

Kadotin siinä ajan ja paikan tajun leikkiessäni tuolla saunapuhtaalla kullilla joka seisoi täydellä teholla edessäni. Vilkaisin Jania joka oli sulkenut silmänsä nauttiessaan välillä ähkäisten tyytyväisyydestä.

Mitä vittua te teette? Siis Vittu! Aki kirosi hämmästyneenä pyyhe ympärillään. Näky oli varmasti hänen silmin katsottuna outo. Kundi istuu tuolilla ja toinen jalkojen välissä ottamassa suihin. - Älä nyt iso mies viitsi Jani sanoi hänelle ja jatkoi – Kyllä oon sun katseet huomannut suihkussa ja pukuhuonees. - Siis väitätkö sä, että mä olen tuijottanut sua Aki miltei huusi silmät leimuten – Vittu, oot sä homo? - En vaan bi Jani vastasi hänelle rauhallisesti.

Aki heitti pyyhkeen pois ja etsi vaatteitaan kiroten. - Mä taidan tästä mennä tupakalle niin saatte rauhas selvittää asian sanoin ja hyppäsin farkkuihin ja vetäen takin päälle syöksyen parvekkeelle.

Näin lasin läpin kuinka sisällä oli menossa kiivas väittely.

Tulin takaisin sisälle ja Aki istui nojatuoliin johon Jani hänet painoi. - Onko kaikki okei kysyin. - Vittu Aki huokasi farkut yhä avoinna ottaen tuolin vieresä olevasta pullostani kiinni kohottaen sen huulilleen. Jani oli yhä alasti, mutta kalu oli pehmennyt. - Kaikki on kunnossa hän sanoi mulle ja kääntyi Akin puoleen – kättä päälle? Aki laski pullon alas vaihtaen sen toiseen käteensä ja ojensi oikean kätensä Janille. Miehet löivät kättä päälle ja Jani etsi kaukosäätimen – Täältä pitäis tulla jotain vielä sanoen samalla mulle silmää iskien. Tv aukesi ja siellä oli homma täysillä menossa ryhmällä jota olimme aiemmin katselleet. Jani käveli lähemmäs mua ja sanoi – Meillä jäi jotain kesken eli jatkahan. Tartuin hänen kulliinsa kiinni ja vein hänet perässäni sohvan luo jolle istuin samalla ottaen Janin pehmeän kullin suuhuni. Imin sitä ja tunsin sen kovettuvan. En päästänyt sitä suustani ennen kuin se oli kivikovana. Se sykki ja limaa alkoi tulla lisää Janin katsellessa samalla telkkarissa pyörivää filmiä.

Panettaa kun on kiimanen filmi, kuului Akin kommentti tuolista ja päästin Janin kalun ulos suustani alkaen hieroa sitä. Oma kaluni seisoi siinä vaiheessa kivikovana farkuissani kun hieroin Janin kullia. - Tuu imettään Jani sanoi Akille. Aki nousi tuolista ja tuli lähemmäs farkut polvissa, puolikova kulli heiluen puolelta toiselle. Hänellä oli sen ympärillä kunnon karvapöheikkö toisin kuin Janilla. Pikimusta karvoitus kiilteli jälkihiestä.

Terska oli kokonaan esillä vaikka kalu oli vasta puolikovana. Jani väisti edestäni ja ojensin käteni kohti Akin kalua tarttuen siihen hellästi. Koko mies värähti, mutta tuli lähemmäs mua. Jani kumartui ja auttoi Akin farkut pois jalasta samalla kun kosketin kielellä Akin suonikasta kullia – Puuh pääsi Akilta kun ohjasin terskan huulilleni antanen sen liukua suuhuni. Tartuin kulliin juuresta kiinni ja toinen käsi meni Akin pusseille hieromaan niitä. Hänen kullinsa alkoi kovettua jolloin sen koko alkoi paljastua mulle. Enää suuhun ei mahtunut kuin terska ja hieman vartta, sormeni olivat tuon komean kullin ympärillä, sylkeäni vlui lattialle imiessäni sitä. Aki seisoi kuin suolapatsas edessäni.

Tunsin kuinka Jani kädet tarttuivat minuun ja nostivat mua. Aki tarttui päästäni kiinni auttaen mua pysymään tasapainossa Janin riisuessa farkkuni. Kulli luiskahti ulos suustani ja Aki tarttui siihen tehden muutaman runkkausliikkeen – Sä taidat tykätä mun kullista ja imet hyvin hän sanoi katsoen mua samalla. - Joo mutisin vastaukseksi.

Aki istui sohvan selkänojalle ja sanoi – Otahan se uudestaan suuhun. Kapusin konttausasentoon sohvalle ja tartuin kulliin kiinni. Olin ohjaamassa sitä suuhuni kun

Jani tuli taakseni ja tunsin kuinka hänen kätensä levittivät pakaroitani auki kielen painuessa aukolleni. - Uuh pääsi suustani.

Samalla Aki painoi kullinsa suuhuni. Oma kullini seisoi edelleen kivikovana ja tunsin kuinka se valutti limaa. Janin kieli alkoi pyöriä reiälläni ja käsi etsiytyi hyväilemään kulliani. Hän ei runkannut sitä, mutta hieroi kättään sitä vasten. Mumisin nautinnosta ja pyöritin lantiotani samalla kun Aki lykkäsi kulliaan syvemmälle suuhuni. Olin jo saanut aika rajun käsittelyn ja luulin tukehtuvani kun iso kulli painui syvemmälle.

Samassa aukollani tuntui jotain viileää ja sitten sormi työntyi sisääni, lisää viileää rasvaa ja toinen sormi. - Sut tarvii venyttää hyvin jos tuo Aki helpottaa panetustaan Jani tokaisi ja työnsi kolmannen sormensa sisääni.

Oli pakko päästää Akin kalu pois suusta ja nuolla sen vartta sekä karvaisia pusseja, jotta pystyin hengittämään. Tiesin ettei mua tarvitsisi paljonkaan runkata kun saisin orkun ja vältin koskemasta kulliini vaikka mieli tekikin.

Aki alkoi kertoa mitä Jani teki takanani – Avaa kortsun, rullaa päälle, panee sille rasvaa, tule lähemmäs. Kohta sua nussitaan. Tykkäätkö siitä hän kysyi ja nosti päätäni leuasta ylemmäs – tykkäätkö saada kullia? - Tykkään vastasin katsoen hänen silmiinsä ja samalla tunsin Janin terskan reiälläni. Se alkoi painua sulkijalihasta vasten joka ei meinannut antaa periksi vaikka Janin sormet sitä olivat rentouttaneet. - Taitaa olla tiukka Aki kysyi Janilta – Arvaa vaan Jani ähkäisi vastaukseksi ja painoi kullinsa sisääni. - Aiih parahdin ja Jani pysähtyi. Koko toimituksen ajan oli Aki pitänyt leuastani kiinni päätäni hänen kasvojaan kohti.

Näin hänen silmissään kiiman kun hän katsoi ilmettäni ja Janin työntymistä sisääni.

Jani aloitti hitaasti liikkumisen sisälläni ja Aki katseli tätä – Tuntuuko hyvälle hän kysyi esittäen kysymyksen meille molemmille huomatessaan puuskutukseni. - Tuntuu Jani ähisi kiihdyttäen tahtiaan ja – Joo voihkin ja aloin inistä yhä voimakkaammin.

Aki painoi pääni kohti sinipunaisena sykkivää kaluaan joka kiilteli kiimalimasta ja syljestäni – IME äläkä valita kun saat munaa hän sanoi kiimaisena – kohta mä nussin sua ja sit saatkin kunnon kyrpää. Jani alkoi huohottaa rajummin ja liikkeet kävivät voimakkaammiks – Tulee, nyytttttt hän karjaisi – aaaah, uuuh jatkaen muutaman nussivan liikkeen vielä.

Aki hyppäsi sohvalta alas ja veti huohottavan Janin rajusti pois sisältäni. Tajusin ettei hän edes rasvannut kulliaan vaan käsi painui selkäni päälle painaen mua nostamaan peppuani ylemmäs ja tunsin terskan aukollani. Samantien se upposi rajusti sisääni. Painoin pääni sohvaa vasten jotta huutoni ei olisi kuulunut käytävään ja Aki levitti pakaroitani hokien – Saat kunnon kyrpää, näin sä saat sitä. Nauti siitä.

Jokaisella hänen työnnöllä luulin näkeväni tähtiä, sillä kulli joka liikkui sisälläni oli isompi kuin Janilla ja vaikka Jani oli mua jo nainut niin tunsin kokoeron selvästi.

- Hei, otahan rauhallisemmin Jani kuului sanovan Akille kun tämä vaihtoi asentoa

päästäkseen panemaan mua paremmin. Tunsin kuinka reidet painuivat mua vasten kun mies tarttui musta kiinni ja alkoi kirnuta posliinireikääni. Samaan aikaan Janin käsi kiertyi rasvattuna kullilleni ja alkoi hieroa sitä.

Olin seota nautinnosta sillä aloin tottua tuohon suureen rajusti sisälläni liikkuvaan kaluun sisälläni ja käsi hieroi kivikovaa, märkää kulliani joka odotti, että saisi sylkeä koko päivän kiusatun lastinsa pihalle.

Mulla tullee parkaisin vetäen pääni takakenoon- oooooh tuntien samalla kuinka pussini vetäytyivät ylös ja kulli alkoi sykkiä. Jani kiihdytti runkkaustahtia ja tunsin kuinka hänen hiuksensa painuivat vatsaani vasten hänen huohottaessa – Anna tulla, mä haluun nähdä. Ensimmäinen purskaus lensi Janin kasvoille kun hän ei pitänyt varaansa, toinen, kolmas. Olin lysähtää kasaan, mutta Akin kulli piti mua pystys ja reikäni supisteli sen ympärillä orkun tahdissa. Aki aloitti korinan ja painui mun selkääni vasten huohottaen – Mä siemennän sut nyt. Aah, näin tulee sulle kunnon lasti vittuuuuh lysähtäen selkääni. Samalla kullli painui vaativasti syvälle sisääni juurta myöden ja luulin halkeavani.

Vihdoin hän veti kullinsa pois sisältäni ja totesi – Kyllä mä naista mieluummin nussin, mut ne eivät vain uskalla antaa persettä mun isolle. Kokemus se tämäkin oli. Sen sanottuaan hän poistui suihkuun ja jäin huohottamaan lattialle. Tunsin, että valun jotain ja vedin pyyhettä alleni. näin siinä huohottaessani kuinka Jani alkoi pyyhkiä kasvojaan spermastani.

-Olihan touhua hän sanoi – Toivottavasti ei turhan rajua kun en tiennyt Akin olevan noin raju?

- Huomenna sen sit huomaa vasta hymyilin hänelle vastatessani.

Ai tuli suihkusta, puki vaattet päälle lähteäkseen ja sanoi ovelta – Nähdään treeneis. Morjes.

Menimme Janin kanssa vielä hetkeksi saunan lämpöön istumaan.

Palautetta saa pistää.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute