Koodi-puhelin
Ensimmäinen mies, osa 1
Jaskeri

Olen tutustunut itseäni päälle vuoden vanhempaan Eestiläissyntyiseen mieheen...

Tapasin hänet Koodin chatissä ja yllätyksekseni huomasin että asumme samalla paikkakunnalla...

Tuli päivä jolloin hän oli tullut kotiin ja hän tietenkin halusi tavata minut, ja tutustua minuun syvemmin.

Niin myös halusin minä, ja halusin kumppania rinnalleni, joten tartuin härkää sarvista ja päätin tavata hänet.

Tapasimme ensimmäistä kertaa ja hänen asunnollaan ollessa olin kuin patsas, joka sanoi sanan silloin ja toisen tällöin.

Sitten illan mittaan minua alkoi väsyttää ja nukahdin hänen sohvalleen jo kertaalleen. Sitten hän tarjoutui siistimään sänkynsä, että voisin mennä sinne ja ottaa nokoset. No minä sitten ajattelin, että eipä siitä varmaan vaaraakaan olisi, joten myönnyin.

Sitten olinkin jo puoliunessa, kun hän kysyy, että mahtuuko viereen, ja meitti vaan ymähti tyytyväisenä myönteistä vastausta jäljitellen, joten hän tuli viereeni.

Hetken päästä herään siihen, kun hän varovaisesti ujuttaa kätensä kylkeni ylitse, ja sulkee minut syleilyynsä.

Hän alkaa silitellä hiuksiani ja huuliani sekä poskiani, unohtamatta leukaani. Ja sitä hetken tehneenä hän rohkaisee itsensä ja suutelee minua. Sen suudelman aikana koko kehoni heräsi ja kihelmöi. Se tuntui vain niin todella uskomattomalta.

Siinä jokunen aika hempeillessämme, hän siirtyy päälleni ja alkaa puhua niitä näitä, samalla minua härnäten. Se härnääminen kävi eroottisen puolen rajoilla ja se sai minun pikkuveljeni heräämään. Kun hän huomasi että veljeni oli herännyt, niin alkoi hän hieroa ja näykkiä hampaillaan housujeni läpi, ja tämä jos jokin sai minut todella kiihottuneeksi.

Mutta en tiennytkään mihin tämä sänkyilta oli päättymässä...

Loppujen lopuksi minä jouduin opastamaan, kuinka saada auki vyöni, koska huone oli pimeä ja vyöni hieman mutkikas avata.

Vyö oli saatu auki ja housut oli polviin nyittynä, niin alkoi tämä odotettu suuseksi. Tämä oli jotain aivan täysin odottamatonta ja jumalaisen tuntuista.

Mutta jos joku haluaa tietää miten ilta jatkui/päättyi niin ottakaapas yhteyttä, ja kertokaa samalla omista kokemuksistanne... :D

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute