Koodi-puhelin
Toiveeni... jatkoa
BiM-016

Hitaasti mutta varmasti sormet työntyvät sisääni ja tunnen kuinka venytys lisääntyy. Huokaan nautinnosta ja odotuksesta, että mitähän tästä vielä seuraa. Liikutat sormiasi hitaasti des takaisin, välillä pyörittäen, tunnen kuinka alan rentoutumaan ja sormesi saavat enemmän liikkumistilaa.

Irrottaudut minusta ja jään sängylle perse pystyssä odottamaan mitä tuleman pitää. Kuulen kuinka rapistelen kortsu pakettia ja odotuksen tuoma kiihko kasvaa sisälläni.

Tunnen kuinka asetut jalkojeni väliin ja kuuma terska osuu anukselleni. Huokaan odotuksesta ja pikku hiljaa alat työntymään sisääni, olen niin rentona kuin vain voin olla ja kalusi raivaa tietään tiukassa reiässäni. Tunnen kuinka terskasi pääsee sulkijalihakseni ohi ja työnnyt kokonaan sisälleni. Nautinnon aallot vellovat sisälläni kun vihdoin ja viimein kuuma, kova ja himokas kalu on seivästänyt peppuni neitsyyden.

Olet hiljaa paikoillaan ja puristelen kaluasi lihaksillani, hitaasti alat liikkumaan koko mitallasi sisälläni ja tunnen kuinka se tulee lähes kokonaan ulos, työntyäkseen jälleen sisälleni. Muutaman kerran vedät kalusi kokonaan ulos ja työnnyt kerralla kokonaan sisääni… huokaan tuntemuksistani, nautinnosta ja siitä täyden olon tunteesta.

Tulet ihan mua vasten, niin että tunnen karvoituksesi peppuani vasten, hamuan kädelläni kiveksiäsi ja alan puristella niin varovasti. Pyörität itseäsi mua vasten niin, että kalusi velloo sisälläni, välillä koskettaen eturauhastani joka tuntuu mielettömän hyvältä. Tunnen kuinka kaluni sykkii huomiota ja kiima tipat suorastaan valuta kalustani, pyyhkäisen sitä sormellani ja maistan makuani. Tunnen kuinka kiimani vaan kasvaa ja kasvaa.

Keskityn täysin liikkeisiisi ja kalusi toimintaan sisälläni, haluan ottaa irti kaiken tästä kokemuksesta. Puristelen välillä sulkijalihastani, lukiten kalusi anukseeni ja odottaen vauhdin nousua. Pikku hiljaa huokaat ”en jaksa pidätellä”, vastaan” anna mennä vaan”. Hitaasi mutta varmasti kiihdytät tahtia ja työntösi muuttuvat voimakkaammiksi…nautin tilastani olla rajusti naitavana, tunnen kuuman kalusi syöksyt sisälleni ja tunnen kuinka kiveksesi hakkaavat omiani vasten. Hyväilen pallejasi parhaani mukaan ja huomaan kuinka ne alkavat kohota ylemmäs, merkkinä laukeamisen lähestymisestä.

Tartut kaksin käsin pakaroihini ja alat naida rytinällä avointa persettäni ja tunnen kuinka liikkeesi muuttuvat holtittomiksi ja kalusi alkaa paisumaan suuremmaksi…nopeutesi kiihtyy ja kohta tunnen kuinka se alkaa sykkiä voimakkaasi, uudelleen ja uudelleen, laukeat voimallisesti urahdellen.

Tunnen kuinka kalusi alkaa pehmetä sisälläni ja vetäydyt ulos minusta. Kysyt ”haluatko sä helpotusta?” Käännyt selälleni sängylle ja nyökkään. Tartut kädelläsi kaluuni ja toisella lisäät liukastetta ja alat runkata mua. Nautin jokaisesta kosketuksesta, puristuksesta, tuntemuksesta ja keskityn täysin kaluuni.

Tunnen nopeasti, että huippuni alkaa lähestyä. Varoitan siitä ja hidastat tahtia. Hitaalla vaihteella jatkat ja tunnen kuinka vastustamattomasti orgasmini alkaa lähestyä, tunnen kuinka se alkaa kasvaa kiduttavan hitaasti, vääntelehdin nautinnosta ja siitä tunteesta, että orgasmiin en voi itse vaikuttaa. Odotus orgasmin ovella tekee oloni sietämättömäksi ja malttamattomana odotan loppua. Hitaasti jatkaen tunnen kuinka kaluni alkaa paisumaan ja huomaat huippuni lähestyvän, maltat kuitenkin jatkaa hitaasti eteenpäin ja huohotan nautinnosta…orgasmin tulon on kuin hidastetussa filmissä ja vihdoinkin se saapuu kuin yllättäen. Tunnen kuinka kaluni alkaa sykkimään ja spermani lentävät kasvoilleni asti…huohotan nautinnon aallokossa ja tunnen suunnatonta helpotusta, kuitenkin samalla häpeän tuntemukset hiipivät mieleeni. Mitä tulikaan tehtyä..

Odotan hengityksen tasaantumista ja hiippailen suihkuun pesulle. Kuulen kuinka sinäkin saavut suihkuun ja kysyt lupaa liittyä seuraan. Nyökkään vaisuna, ja sä yrität lohduttavasti jutella ” ekalla kerralla se on ihan normaalia tuntea niin, mutta se menee ohi” Hymyilen vaisusti ja samalla aloitan saippuoimaan minua.

Nautin vähän kuin salaa kosketuksestasi ja hamuan saippuaa itsellenikin ja alan hyväilemään sinua. Tunnen kuinka elimistöni alkaa virkistymään ja kaluni osoittaa heräämisen merkkejä. Huomaat se ja hymyillen painaudut polvilleen ja imaiset kaluni suuhusi…huokaan nautinnosta ja tunnen kuinka polveni vavahtelevat tuntemuksista. Kaluni alkaa paisumaan uudestaan kivikovaksi ja himokkaaksi. Kielesi koskettaa herkimpiä kohteita ja pakko myöntää, sä teet sen paremmin kuin kukaan nainen aikaisemmin. Tunnen kuinka himoni alkavat heräilee ja katson kuinka huulesi liukuvat kaluni ympärillä. Kysyt: ”haluatko sä naida”. Nyökyttelen innokkaana ja talutat mut takasin sängyn reunalle.

Otat kortsun ja puet sen ylleni ja liukastat sen reilusti. Asetut eteen nelin kontin ja pieni ryppyreikäsi tuijottaa odottavana. Otan liukastetta ja alan hiljaa hivuttaa sormeani sisääsi. Sinne se menikin yllättävän helposti. Sanot ”lisää liukkaria ja suoraan asiaan”, puristan tuubista reilun satsin anukseesi ja ohjaan terskani tiukalle kolollesi…katson suurin silmin kuinka se lakaa hitaasti upota sisääsi, puristelen perseelläsi mua ja hitaasti koko kaluni on uponnut sisääsi.

Tilanne on jälleen äärimmäisen kiihottava, joten tunnen olevan taas enemmän kuin lähellä laukeamista. Hitain liikkein totuttelen uuteen asetelmaan ja varovasti alan naimaan sua. Nautin jokaisesta millistä, kun liikun sisälläsi ja en malta odottaa vaan haluan tuntea sen kun laukean anuksessa. Kiihdytän tahtia ja katson kiimaisen kun kaluni sukeltaa uudestaan ja uudestaan sisääsi, puristelen tiukasti mua ja tunnen kuinka kaluni alkaa yllättäen paisua tiukassa reiässäsi. Laukeaminen vaan tuntuu kestävän kauemmin kun puristuksesi tiukkenee kun jännität lihaksiasi, se suorastaan imee kaluani sisääsi ja vihdoin ja viimein tunnen kuinka kaluni suorastaan räjähtää ja huohotan voimallisesti tuntemuksesta. Vedän puoli jäykän kaluni sisältäsi ja retkahdan voimakkaan laukeamisen takia lattialle istumaan ja huokaan ”voiko tää olla tälläistä”, tuumaat ”se voi olla joskus parempaakin”. Nouset ylös ja näen kuinka kalusi on puoli kovana ja runkkailet sitä hiljaa ”kestäiskö sun perse toista varvia?” Mietin hetken ja vastaan ”varmaan, mut nyt pitää saada vetää hieman henkeä”.

Syöksyn pikapesulle ja palaan huoneeseen. Makoilet sängyllä ja runkkaat itseäsi, liityn seuraasi ja hamuan kielelläni kiveksiäsi. Välillä nuolen terskaasi ja tunnen kuinka itselläni alkaa olemaan jälleen elämää alapäässä. Irrottaudun sinusta ja kysyt ”joko?” nyökkään ja asetun selälleni sängylle.

Touhuta jälleen kortsun kaluusi ja asetat tyynyt peppuni alle, lisäät liukkaria anukseeni ja asetat kalusi tiukan reikäni huulille. ”valmista?” kysyt ja sanon ”joo”. Yhdellä voimakkaalla työnnöllä tulet sisääni ja tarut nilkoistani kiinni. Huokaan kun jälleen tunnen kalusi liikkeet sisälläni.

Nostan persettäni ylemmän ja pääset painautumaan kokonaan syvälle sisääni. Yritän kurkkia, että näkisin kalusi syöksyvän sisääni, vedän pallejani pois edestä, mutta en näe mitään. Sormeni osuvat kaluusi kun se liikkuu sylissäni ja yritän varovasti työntää sormeani mukaan, mutta en saa kuin hieman sormen päätä sisääni.

Nautin tilastani ja nait mua voimakkain työnnöin, kerta kerran jälkeen terskasi osuu eturauhaseeni ja tunnen nautinnon aaltoja sylissäni ja katson kuinka terskasta valuu kiima limoja, jälleen maistan makuani ja alan varovasti runkata itseäni. Suljen silmäni ja keskityn kalusi liikkeisiin. Välillä hidastat tahtia ja silloin jännitän lihaksiani voimallisesti ja tunnen kuinka kalusi sykkii tiukassa anuksessani. Painaudut syvälle mua vasten ja pyörität itseäsi sisälläni, tunnen kuinka kalusi suorastaan möyrii sisälläni ja hieroo himokkaasti eturauhastani, se tuntemus on minulle outo ja samalla niin nautinnollinen.

Irrottaudut musta ja käsket kyljelleen, asetut hajareisin jalkani päälle ja jälleen ohjaat kalusi sisääni yhdellä voimakkaalla työnnöllä. Hamuan kädelläni pallejasi ja tunnen kuinka liikkeesi voimistuvat jälleen. Nautin tästä niin alistuneesta olostani että huokailen työntöjesi tahdissa.

Haluan että nait takaa päin. Nousen kontalleen ja levitän pakaroitani. Tiukalla työnnöllä seivästät kalullasi perseeni ja puristan itseäni sua vasten tuntien kalusi jokaisen millin ja sen liikkeet. Painaudut jälleen kokonaan syvälle sisääni ja pyörität taitavasti kaluasi sisälläni samalla runkaten mua.

Tunnen että en voi enää kauempaa kestää laukeamatta ja ilmoitan siitä sulle. Kiihdyt tahtia ja huohotat niskassani, kalusi tehden syöksyjä tiukassa reiässäni… Kätesi puristaa kaluani ja tunnen kuinka kivekseni alkavat nousemaan ja laukeaminen alkaa lähestymään. Ajatukseni keskittyvät vain ja ainoastaan siihen, mitä alapäässäni tapahtuu. Kuuman kalusi liikkeet, kätesi touhut ja tunnen kuinka huippuni lähestyy… Kaluni paisuu tummanpuhuvana kovemmaksi ja kovemmaksi, Anukseni kouristuu kalusi ympärille tiukemmin ja tiukemmin. Kunnes tunnen kuinka nesteeni lähtevät liikkeelle. Kaluni pumppaa sitä ulos voimallisin sykäyksin ja perseeni puristelee kaluasi rytmikkäin liikkein. Huohotan nautinnosta ja sä tartut spermaisin käsin perseestäni kiinni ja alat tikata mua kuin ompelukone. Nopeammin ja nopeammin…. kunnes irrottaudut musta, revit kortsun pois ja lennätät lastisi selälleni huohottaen.

Tunnen kuinka kuuma spermasi valuu selälläni ja ihon hehkuun sen poltteen alla. Nousen ylös ja menen suihkuun, tulet jälleen mukaan ja pikaisen suihkun jälkeen puet päällesi ja huikkaat moit ja katoat. Jään itsekseni miettimään tuntemuksiani ja mennyttä aikaa. Kaluani aristaa, mutta jälleen se nostaa päätään…pakko runkata helpotusta ja hymyillä, vihdoinkin sain kokea sen mistä olin haaveillut.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute