Koodi-puhelin
Fudiskaverin kanssa mökillä
Happy

Tää on jatkoo tarinalle Fudiskaverin kanssa

http://www.koodi.net/tarinat/tekstit/tarina4517.html

Jani oli helvetin hyvännäkönen kundi, joka pelas samassa fudisjengissä kuin mä. Me oltiin kännipäissämme ruotsin laivalla harrastettu seksiä puolivahingossa, ja mä olin sillon tajunnu, et mä nautin seksistä kundien kanssa enemmän kuin naisten kanssa. Mitä Jani asiasta aatteli, ei selvinny mulle sillon heti, eikä taida ihan tarkalleen koskaan selvitäkään.

Joka tapauksessa me alettiin sen jälkeen tapailemaan sillon tällön. Mä olisin halunnu naida Jania vaikka joka päivä, mut käytännössä meidän seksijutut jäi aika vähiin. Kumpikin asuttiin vielä kotona porukoiden kanssa, ja vaikka mulla oli kyllä oma huone, niin ei oikein tuntunu hyvältä alkaa naiskentelemaan, kun vanhemmat ja sisko katto telkkaria seinän takana. Me ei kumpikaan missään tapauksessa haluttu, että kukaan sais tietää meidän jutuista.

Jani ei ees välttämättä ollu aina niin innokas koko asiasta. Siitä ei oikein ottanu selvää. Kun mä yritin joskus suukotella tai hiplata sitä, se saatto työntää mut pois aika tylystikin, ja sanoo, ettei se mikään homo ollu. Sitä paitsi sillä oli koko ajan joku tyttöystävä, vaikka ne vaihtukin kyllä tosi tiheään. Eikä se varmaan tyytyny vaan pitään niitä kädestä. Mä olin vähän mustasukkanen, ja aattelin, et sen ei tarttenu olla puutteessa, niin kuin meikäläisen. Niin että ei kai sitä sitten enää kiinnostanu meikäläisen lähentelyt, jos muutenkin sai seksiä tarpeeksi.

Mut sitte taas joskus Jani itekin kävi kuumana, varsinkin jos oltiin kämpillä ihan kahestaan. Ja onneks porukat aina sillon tällön lähtikin jonnekin, niin et meille tarjoutu rauhallinen tilaisuus ilonpitoon. Heti alusta asti mä huomasin, et Jani ei hirveesti halunnu olla aktiivinen mun kanssa, mut se nautti siitä, et mä panin sitä, ja erityisesti se piti siitä, että sitä pantiin perseeseen. Mulle taas sopi aktiivinen rooli, mä tykkäsin suukotella ja hyväillä sitä, imee sen kullia ja tietty tunkee omani sen sisälle. Meidän roolit sängyssä meni jännästi väärin päin, sillä muuten mä olin kaveriporukoissa aika ujo ja hiljanen ja menin muitten mukana, kun taas Jani oli sellanen johtajatyyppi ja kova puhumaan ja hyvä suustaan.

Sitte tuli hiihtoloma, ja mä ehdotin Janille, et mentäis kahestaan koko viikoks meidän mökille. Ja Jani suostu! Mä en oo varmaan koskaan ollu niin onnellinen ja hyväntuulinen, kun se homma varmistu. Mä en voinu aatella mitään muuta, kun et oltaisiin kahestaan Janin kanssa mökillä, ja kerrankin mä saisin naida sitä komeaa söpöläistä niin paljon kun halusin!

Erityisen hyvin mä muistan sen ekan illan. Oltiin ajettu parisataa kilsaa sinne mökille, ja sitte piti vielä tehä vähän lumitöitä ja alkaa lämmitellä sitä mökkiä ja saunaa. Siinä puuhatessa mä vaan laskin minuutteja, millon mökki olis siinä kunnossa, et voitaisiin mennä makuuhuoneeseen, enkä ois malttanu millään oottaa. Yritin aina välillä ottaa Janin syliin ja suukotella ja kähmiä sitä, se oli aina torjuvinaan mut, ja hoki "vitun homo", niin kun se aina sano mulle, mut kyllä mä näin, et sitäkin himotti.

Ja sitte viimein mä en jaksanu enää oottaa, vaikka oliskin vielä pitäny purkaa kasseja, vaan mä väkisin kahmaisin Janin painiotteeseen ja raahasin sen sänkyyn. Eikä sekään enää pahemmin vastustellu. Mä heittäydyin sen päälle, ja aloin riisua sitä.

- Mä aion panna sua koko viikon, mä huohotin sen korvaan. Se oli musta tosi kiihottava ajatus, et se koko kaupungin seksikkäin jätkä oli siinä mun allani, ja mä voisin nauttia siitä kaikessa rauhassa vaikka monta päivää, jos halusin. Ja jotenkin Janistakin se oli kiihottavaa.

- Vitun homo, vitun homo, se hoki, ja sen kalu pullotti farkuissa ja mä menin kähmimään sitä ja availemaan vyötä ja vetoketjua ja pujottamaan ne housut sen jalasta.

- Mä aion panna sua sata tuntia yhteen menoon, niin että sun persees on niin kipee, ettet pysty istumaan sillä, mä selitin sille, kun huomasin, että se piti siitä, kun sille puhu tollasia.

- Jätkä on ihan kiimassa, se huohotti takasin, mut niin se oli kiimassa itekin.

Mä olin oottanu sitä mökkiviikkoa ja sitä ensimmäistä panoa niin pitkään ja niin himoissani, et eipä se pano kyllä kestäny sataa tuntia. Ei ees sataa minuuttia. Sata sekuntia oli parempi arvio. Tuskin mä olin saanu työnnettyä jäykän kullini Janin sisälle, kun multa jo tuli. Eikä mun tarvinu kauaa imutella Janin kullilla, kun siltäkin jo mälli lensi. Mut ei se mitään, meillähän oli kokonainen viikko aikaa!

Purettiin sitten ne kassit ja käytiin välillä saunassakin. Jani ei selvästikään ollu enää yhtä kiihkeä jatkamaan petihommia kuin mä, mut ei se mitenkään vastustellu, kun mä estin sitä pukemasta saunan jälkeen ja vein sen taas makuuhuoneeseen. Mä olin jo himoissani, mut tällä kertaa meni aika pitkään, ennen kuin Jani oli taas kunnolla mukana leikissä. Ei se mua haitannu, päinvastoin. Oli mukava oikein kaikessa rauhassa tutkia Janin seksikästä vartaloo, ja ettiä sieltä ne kohdat, joiden hyväilystä ja suukottelusta se piti.

Ja kyllä Janikin oli sitten jo täysillä mukana, kun mä taas työnnyin sen sisälle. Se oli kyllä uskomattoman hieno tunne. Ei ollu mitään hirmu kiihkeää tarvetta tyydyttäytyä, eikä mitään häiriötekijöitä uhkaamassa, vaan tiesin, että vaikka pitkittäisin sitä hommaa loputtomiin, niin mä voisin ihan kaikessa rauhassa jatkaa nauttimista Janin perseessä. Se komea ja mukava kundi oli mun, ihan vaan mun - ja olisi mun koko seuraavan viikon! Se tuntu ikuisuudelta, se nainti Janin sisällä. Ja se edessä oleva viikko tuntu pitemmältä kuin ikuisuus.

- Kai me täällä jotain muutakin tehdään, kun naidaan, Jani kysy multa, kun mä jälkeenpäin taas änkesin sen päälle.

- Täytyy meidän varmaan viikon mittaan pari kertaa ajaa kauppaan, mä vastasin. Mä olin tosi onnellinen ja tyytyväinen, enkä halunnu sinä yönä alkaa nukkumaan ollenkaan, vaan suukottelin ja hyväilin Jania siinä allani, kunnes tunsin olevani valmis kolmanteen laakiin ...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute