Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Mitä serkumpi sitä herkumpi 2
 BigPopper 10.09.2002
 
 
Aamulla Aila-täti tuli herättelemään minua ja Tiinaa, jotta Erkki-setä ei näkisi minun ja tyttärensä makaavan saman peiton alla. Tädillä oli yllään vain läpikuultava yöpaita ja siirsin käteni sen helman alle hyväilemään Ailan häpyhuulia. Täti huokaisi ja kääntyi nojaamaan vasten pöytää.

– ”Nai vielä nopiasti takkaapäin ennenku Erkki herrää!”

– ”Tuuppa tänne sammaan pettiin minun ja Tiinan kanssa. Meettä tuohon kontilleen rinnakkain pyllyt pystyssä, niin voin naija teitä kumpaahin vuorotellen”, sanoin Ailalle, joka olikin heti valmis ajatukseen.

Aila ja Tiina asettuivat konttausasentoon ja minä heidän taakseen, ensin tätini kiinteälihaisen tavaran äärelle. Vedin muutaman kerran esinahkaani edestakaisin saaden kyrpäni seisomaan. Nostin Ailan yöpaidan hänen pyllynsä päältä ja ohjasin terskani pillunhuulille, jotka odottivat kyrpääni kosteudesta kiiltäen. Työnsin herkkumutterini sisään ja otin tätiäni kiinni lanteilta vetäen Ailan persettä itseäni vasten, jotta pääsin paremmin jyystämään juurtamyöten hänen innolla tarjoamaan tavaraansa. Täti huohotti raskaasti ja painoi päänsä tyynyä vasten, pyöritti pyllyään kiimaisesti ja päästi pieniä voihkaisuja työntöjeni tahdissa. Tiina hyväili itseään työntäen sormensa sisäänsä ja levittäen kosteutta pillustaan häpynsä ulommille huulille. Täti notkisti selkäänsä ja painoin paaluani syvälle hänen liukkaaseen vittuunsa, joka litisi jokaisella työnnöllä ja vedolla, jonka kyrpäni suoritti kasvaen vielä lisää mittaa käyden entistä kovemmaksi Ailan pillunlihojen hyväillessä kullini vartta ja nuppia. Tiina kuitenkin tahtoi saada osansa ja pyysi minua vuorostani naimaan häntä.

Vedin melkeinpä vastentahtoisesti kullini ulos Ailan tiukan pillun syvyydestä ja siirryin mulkku pystyssä Tiina-serkun jalkojen väliin. Tiina otti alakautta kiinni kyrvästäni ja ohjasi sen sisäänsä. Hänellä oli tiukempi pillu kuin Ailalla, mutta ainakin yhtä kosteanliukas ja eläväinen kuin äidilläänkin – oikeita oravapilluja molemmat – sellaisia jokaisen miehen unelmien täyttymyksiä.

Siirryin lähemmäksi Tiinaa, jotta pääsin työntymään hänen sisäänsä sellaisessa kulmassa, että kullini hankasi hänen klitoristaan jokaisella liikkellään. Tiina ojensi kaulaansa eteenpäin ja hänen poskensa alkoivat punehtua. Täti katseli vierestä kun nain hänen tytärtään ja sanoi, ettei koskaan ole ollut näin kiimainen kuin tänä viikonloppuna.

– ”On kerrassaan ihanaa nähdä, kun kullisi kirnuaa Tiinan pillussa! Ja se tuntuu niin hyvältä omassa pillussani. Se on niin iso, että täyttää joka sopukan minusta. Eikö Tiina olekin Juholla ihana mulukku?”

– ”On, aaahhh, on-on!” huohotti Tiina ja alkoi uikahdella orgasmin partaalla.

Aila kumartui suutelemaan tytärtään ja sai peitetyksi Tiinan huudon, joka purkautui tämän huulilta nautinnon saavuttaessa huippunsa. Tiina värisi ja vapisi orgasminsa kourisssa ja tunsin itsekin lähestyväni laukeamista. Jyystin Tiina-serkun pillua kyrvälläni ja kutina terskassa voimistui.

Vedin kullini ulos Tiinan vielä kouristelevasta pillusta ja siirryin vuorostani Aila-tädin luokse. Käänsin hänet selälleen ja levitin hänen pyöreät reitensä sivuilleni. Aila kohotti pilluaan kyrpääni vastaan ja työnnyin tätini kuumaan, liukkaaseen syvyyteen. Kohottauduin käsivarsieni varaan ja Aila nosti säärensä olkapäilleni, jolloin pääsin syöksemään kullini häneen aivan juuriaan myöten.

Aila alkoi nytkähdellä siihen malliin, että hän lähestyi laukeamistaan. Tätini pillu alkoi supistella ja Aila puri huuliaan, ettei olisi huutanut ääneen saadessaan orgasmin. Ailan pylly nytkähteli ja hänen jalkansa tärisivät kuin horkassa tädin saavuttaessa nautintonsa huipun. Kullini meinasi luiskahtaa ulos hänen tyydytetystä pillustaan mutta junttasin sen niin syvälle Ailan pilluun kuin vain suinkin mahdollista. Spermasatsini tuntui lähtevän liikkeelle selkäytimestä asti ja ynähdellen ruuttasin siemeneni Ailan sisälle. Neljä, viisi, kuusi ruiskausta kuumaa lemmennektariani täytti tätini pillun, josta sitä alkoi valua lakanalle.

Vedin mulkkuni ulos Ailan sykkivästä pillusta ja rojahdin hänen viereensä tasaamaan hengitystäni. Tiina laskeutui toiselle puolelleni ja molemmat hyväilivät kaluani, jonka päästä pulpahteli vielä siementäni.

Aila halusi nuolla kaluni puhtaaksi ja annoin sen tapahtua mielihyvin. Täti imi viimeisetkin spermatipat kullistani ja antoi terskalle lopuksi vielä mojovan pusun.

– ”On tämä semmonen vehje, että saapikohan tätä koskaan kyllikseen?”

– ”Jos minusta on kiinni, niin tulet saamaan sitä niin paljo kun vaan haluat ja Tiina kans. Ja tekkee se minunki mieli saaha pillua, vielä kahta kerralla ja upeaa sellaista.”

**************

Aila ja Tiina kuivasivat pillunsa paperipyykeisiin ja lähtivät alakertaan kahvinkeittoon. Lepäilin hetkisen, vedin shortsin jalkaan ja menin nauttimaan aamiaista, jonka naiset olivat valmistaneet. Erkki-setäkin heräili krapulaisesta unestaan ja raahautui keittiöön. Silmät punoittaen hän pyysi minua kanssaan aamukalaan. Syötyämme laitoimmekin virvelit kuntoon, työnsimme veneen vesille ja suunnistimme vanhalle apajapaikalle, josta tiesimme saavamme takuuvarmasti reilun saaliin. Erkki oli melko pitkään hiljainen ja hyräili vain jotain sävelmää jota en tunnistanut. Sitten hän rykäisi kurkkuansa, sytytti tupakan ja kaivoi povitaskustaan kossupullon, josta tarjosi minullekin huikat.

– ”Vain minä se näin viimeyönä kummallista unta. Siinä yksi nuorimies vietti melekoisia orkioita. Minä jouvun kahtelemaan sivummalta, kun se nussi kahta naista kuin viimeistä päivää.”

Pelästyin ensin ja melkein vedin kossuryypyn henkeeni, mutta Erkki vinkkasi minulle silmää ja sanoi ettei hän, vanha mies enää jaksanu tyydyttää vaimoansa kaikin ajoin.

– ”Elä Juho suotta säikähä. Kyllähän minä sen ymmärrän, että nuorta miestä pillu kiinnostaa. Eikä se ole pahasta vaikka naitkin minun akkaa ja tytärtä. Sinulla sitä näytti olevan mistä antaa niille suoroa. Ja eiköhän tuo Ailakin ole paremmalla päällä, kun on saanu mulukkua oikeen kunnolla. Se on ollu niin ärtysällä tuulella viimeaijat, että meillä on menny melokolailla mykkäkoulun pioksi.”

– ”No niin se Aila taisi mainita eilenillalla, ettei teillä oikeen oo ajatukset menny yksiin. Niin sinuako ei haittaa se, vaikka nussisin tätiäni?”

– ”Ei niin pitkään kunhan minullekki antaa tavarataan sillon kun mulla mieli tekkee. Ei kait se ennää tuonikäsen akan tavara käytöstä kulu. Ei veikkonen, vaikka Aila sattuuki olemaan minun akkani ja sinun tätisi. Elikkä sitä sukurutsaahan se semmonen teiltä on, mutta olokoon minun puolestani – pillu kun pillu – ei se siitä kummene. Ja kun totta puhutaan, niin oon se minähi pannu Tiinaa. Se oli kolomentoista kun minä yhtenä iltana kun Aila ei ollu kotona otin siltä piikuuven. Ollaan siitä lähtien naija napsuteltu Tiinan kansa aina kun äitisä ei oo ollu kotosalla. Mitäpä tykkäät, enkö ookki opettanu tyttäreni hyvästi ottamaan mulukkua suihin. Vaikka ite sanon, niin on se melekonen peto sänkytouhuissa. Liekkö tuo tullu äitiinsä niisä asioissa.”

Nostin äskeisen puheen aikana onkeeni tarttuneen hauen veneeseen ja kysyin Erkiltä:

– ”Miltäs kuulostasi semmonen ajatus, että tänäiltana saunotaan nelistään ja naijaan kimpassa Ailaa ja Tiinaa? Ja saattasi se Heidiki tulla rientoihin mukkaan, minä kun oon nainu siskoanihi ja ainaski Aila tietääpi sen. Tiina kait ei vielä oo tietonen minun ja Heidin nussimisista”, heitin vieheen sekä Erkille puheessa, että järveen uutta haukea narraamaan.

– ”Puhut poika vähän mutta asiaa. Minulla kävi jo viimeyönä sama ajatus mielessä, vaan en kehannu tulla häirihtemään, kun teillä oli semmonen meno päällä. Voitasiin tosiaanni kokkeilla vaikka Ailan kansa yhtäaikaa. Minua kun on aina haluttanu naija tätijäsi persijeen, mutta se ei oo antanu sitä tehä. Nyt sen on pakko suostua, kun olen muka suuttuvani sille siitä, että anto sinun nussia ihtijään”, Erkki sanoi naureskellen.

Löimme kättä päälle ja jatkoimme kalastusta, kunnes saimme mielestämme rittävästi saalista kehdataksemme palata mökille. Aila ja Tiina seurasivat tuloamme laiturilla istuksien ja ryhtyivät perkaamaan kaloja. Erkki ja minä aloimme pilkkoa puita ja lämmittämään saunaa. Kun sauna oli kylpyvalmis käskimme setäni kanssa naiset ensin saunaan. Olimme sopineet lämmityspuuhien aikana, että runkkaamme kalut valmiiksi pystyyn ja marssimme lemmensauvat tanassa saunaan.

Ailan ja Tiinan ilmeet olivat näkemisen arvoisia kun Erkki ja minä astuimme peräkkäin löylyhuoneeseen. Ensin he näyttivät muka järkyttyneitä, mutta Erkin kertoessa aikomuksemme he rauhoittuivat ja Tiina hypähti alas lauteilta imemään isänsä jämäkkää kullia. Minä siirryin Aila-tädin jalkojen väliin ja aloin nuolla hänen pilluaan. Pyörittelin kieltäni tädin klitoriksen ympärillä ja työnsin kieleni välillä syvälle pilluun, joka alkoi kostua.

Erkki ähki tyytyväisenä Tiinan imutuksessa. Tiinan pää nyökki edestakaisin hänen imiessä posket lommolla isänsä kyrpää syvälle suuhunsa. Aila painoi päätäni tiukemmin vasten pilluaan ja puristi vavahtelevat reitensä päätäni vasten saadessaan orgasminsa. Tukastani kiinni pitäen hän laukesi ja suuni täyttyi hänen makeasta pillumehustaan.

Erkki vetäytyi tyttärensä suusta, käski minun kiivetä ylälauteelle selinmakuulle ja määräsi vaimonsa kyrpäni päälle istumaan. Aila ohjasi tykyttävän kullini ahnaasti sisäänsä ja aloitti ratsastuksen. Erkki kuitenkin otti vaimoansa takapuolesta kiinni ja piti sitä aloillaan niin kauan, että sai kullinsa Ailan peräaukolle. Kertasurvaisulla hän työnsi kyrpänsä tätini perseeseen ja Aila huusi tuskasta Erkin aloittaessa säälimättömän nussimisen vaimonsa suoleen.

– ”Uskotko, Juho, että tekkeepi namia naija tätiäsi takapuoleen. Melekeen kakskymmentä vuotta tätä on saanu turhaan vongata tältä akalta, vaan nyt lähti neitsyys persiestäki, hä-hä-hää!” uhosi setä, joka oli saunan lämmityksen aikana nauttiskellut reippaanlaisesti olutta. Minä yritin pysyä vauhdissa mukana työnnellen vuorotahtiin setämiehen kanssa. Aila-tädin pillu tuntui entistä tiukemmalta kahden kyrvän jyystäessä vaikeroivan naisen alapäässä.

Täti haukkoi henkeään ja soperteli vittunsa repeävän kahtia tällaisessa höykytyksessä. Kuitenkin hän kannusti meitä kovempaan menoon ja kielsi lopettamasta. Silmät kiinni ja suu ammollaan hän yritti pitää itsensä paikallaan siinä kuitenkaan onnistumatta. Minä työnsin altapäin kulliani tädin pilluun ja takaa tuuppasi setäni kaluaan vaimonsa anukseen.

Täti alkoi täristä siihen malliin, että ei menisi kauaa kun hän laukeaisi välissämme. Erkki tarttui Ailan lanteisiin ja junttasi kyrpänsä vielä muutaman kerran tädin perseeseen, jonne karjahtaen laski siemenensä. Aila vapisi tuntiessaan nytkähtelevän kyrvän purkavan lastinsa syvällä hänen suolessaan. Kirkuen nautinnosta hän sai oman orgasminsa ja rojahti päälleni. Täti suuteli minua voipuneena ja Erkin veteytyessä hänen sisältään täti kierähti viereeni makaamaan.

Itse en vielä ollut lauennut, joten katsahdin Tiinaa, joka lipoi huuliaan ja viittasi minua luokseen. Nousin lauteilta ja asetin Tiinan nojaamaan alalaudetta vasten. Tiina ohjasi kädellään kyrpäni sisäänsä ja työntelin hetkenaikaa julmetun kovana seisovaa kaluani hänen vitussaan.

Sitten en voinut enää vastustaa kiusausta, vaan vedin kullini ulos vitusta ja painoin terskanpään serkkutyttöni anukselle. Tiina hätkähti ja anoi armoa:

– ”Juho, kiltti. Ei se mahdu sinne! Älä, älä... mua ei oo koskaan naitu perseeseen ja sulla on niin iso! Aaahhh! Ai, sattuu!” Tiina vaikersi tunkiessani ison tomaatin kokoista terskaani hänen pyllyynsä.

Viimein sulkijalihas antoi periksi ja äitinsä sekä omasta pillustaan peräisin olevat rasvat luistattivat kullini koko pituudeltaan serkkutytön suoleen. Tiukka ympyrälihas peräaukon suulla puristi kyrpäni vartta sen liukuessa edestakaisin. Peremmällä ei tuntunut samanlaista painetta vaan suoli laajeni avarammaksi.

Tunne oli aivan erilainen kuin pilluun naidessa. Tämä oli minullekin ensimmäinen kerta suklaapuolella, enkä tiedä johtuiko tilanteen outoudesta vai ensikokemuksen mukanaan tuomasta jännityksestä, että lastini ruiskahti aivan yllättäen syvälle serkkutyttöni takapuoleen. Spermaa pursui myös ulos ja sitä tipahteli jalkaterilleni. Tiina vavahti kun kullini liukui ulos hänen peräaukostaan, jota Erkki-setä kuitenkin kiirehti täyttämään pystyynrunkkaamallaan kalullaan.

– ”Elä isä sinne ennää! Se tekkee kipiää! Aaiii!”

Välittämättä tyttärensä vastustelusta Erkki jatkoi panemistaan Tiinan perseeseen. Setämies nautti tilanteesta täysin siemauksin – saihan hän samalla kertaa sekä vaimonsa, että tyttärensä persettä. Erkki ei kestänyt moista ajatusta kauaakaan ja ruiski jäljelläolevat siemenensä syvälle tyttärensä suolen perukoille. Tiina tärisi kauttaaltaan väsyneenä kahdesta liki raiskaavasta tunkeutumisesta peräaukkoonsa ja hän lysähtikin lattialle.

Erkki suuntasi askeleensa suihkua kohti ja itse menin saunan kuistille vilvoittelemaan. Aila tuli perässäni ja pyysi myös savukkeen ja olutta. Erkki talutti tyttärensä ulos saunasta ja istutti tämän korituoliin, josta Tiina kuitenkin ponkaisi pian ylös.

– ”Ai, helevetti! Ehän mää pysty istumaankaan! Saakelin ukot minkä teitte! Vaikka hyvältä se sitten lopulta tuntu vaikka ensin luulin että perse repiää. Saatte kyllä hyvittää vielä tekonne, senki lurjukset.” Tiina kommentoi jo naureskellen tapahtuneelle.

– ”Kyllä on minullaki perse niin kipiä, että varmasti ette koske siihen vähää aikaan! Vaan pimpistä en mene vannomaan etteikö se tahtosi vielä lissääki”, nauroi myös Aila oluttaan hörppäillen.

**************

Vietimme sen illan ja yön nelisin niinkutsutun kimppakivan merkeissä. Heidi ja Riikka olivat menneet naapurimökille ravintolassa tapaamiensa veljesten kanssa.Välillä minä nain Ailaa, Erkin touhutessa Tiinan kimpussa ja vuoroin minä nussin serkkutyttöäni, Ailan antautuessa pitkästä aikaa halukkaasti miehensä kyrvän kynnettäväksi. Sen viikonlopun jälkeen en ole kertaakan kuullut Erkin valittavan pillunpuutetta, eikä Aila-tätikään ole surkutellut ”tarpeidensa” tyydyttämättömyyttä.

Tiina tuli rutsailumme seurauksena raskaaksi, mutta halusi tehdä abortin, koska ei uskaltanut saada lasta, jonka isä olisi voinut olla hänen oma isänsäkin. Silti muutaman viikon kuluttua raskauden keskeytyksestä sain naida häntä paljaalla, sillä Tiinakin oli sitä mieltä, että kumi ei tunnu luonnolliselta.

Heidin kanssa harrastamme keskenämme nussimista silloin tällöin, huolimatta siitä että hän aloittikin seurustelun ravintolassa tapaamansa veljesparin vanhemman edustajan kanssa. Käyn melko säännöllisesti naimassa myös tätiäni, ollen joskus yötäkin. Erkki luonnollisesti ”nukkuu” silloin Tiinan kanssa. Olen tottakai maannut myös muiden naisten kanssa, mutta samanlaista, kiimaisen rutsaavaa tyydytystä kuin Heidi-sisareni, Aila-tätini tai Tiina-serkkuni kanssa nussiessa en ole vielä kokenut.
 

Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute