Koodi-puhelin
Fudiskaverin kanssa edelleen
Happy

Tää on jatkoo tarinoille Fudiskaverin kanssa

http://www.koodi.net/tarinat/tekstit/tarina4517.html

ja Fudiskaverin kanssa mökillä

http://www.koodi.net/tarinat/tekstit/tarina4589.html

Mun ja mun fudiskaverin Janin "suhde" ei jatkunu kovin hyvissä merkeissä. Pistin suhde lainausmerkkeihin, sillä ei siitä koskaan kehittyny sellasta suhdetta, mitä mä oisin halunnu. Siitä hiihtolomastakin, jonka alusta viimeks kirjotin, tuli lopulta jonkinlainen pettymys, sillä ei Jani sitten sen ensimmäisen illan jälkeen ollutkaan valmis niin paljoon seksiin kuin mä olin haaveillu. Tuli sanomista ja riitaa.

Mun mielestä meillä oli kuitenkin yleensä mukavaa yhdessä ja sängyssä homma toimi tosi upeesti. Jani ei sitten kai ollu ihan samaa mieltä. Mä en tykänny siitä, et sillä oli tyttöystävä toisensa perään, mut kun mä yritin puhuu asiasta, niin Jani suuttu, ja sano, et se ei ollu mikään homo, ja et ne naiset oli ihan eri asia kuin meidän hommat. Jotenkin siitä aisti, et se häpes sitä mitä me sängyssä tehtiin.

Me kyllä tapailtiin yhä ja välillä seksikin oli tosi hyvää, mut sitä alko olla yhä harvemmin. Jani alko tehä entistä selvemmäks, ettei se välittäny mistään suukottelusta tai hellyydenosotuksista, se olis halunnu, et mä oisin vaan pannu sitä perseeseen ja imeny siltä mällit. Siinä koko juttu. Mä oisin halunnu enemmän. Mä yritin jutella Janin kanssa näistä jutuista, mut se ei koskaan halunnu puhua. Lopulta meidän välit meni niin kireeks, et mä ilmotin sille, että mun puolesta kaikki oli ohi.

Mä olin siinä vaiheessa muuttanu jo omaan kämppään, ja yritin siinä sitten alkaa omaa elämää. Aloin vähitellen etsiä kontaktia muihin homoihin, vaikka siinä alussa se olikin kyllä aika hapuilevaa ja vaikeeta koko juttu. Varsinkaan, kun en ollu päässy siitä Janista henkisesti eroon. Mähän tapasin sitä vielä monta kertaa viikossa harjotuksissa ja peleissä, vaikka siinäkin me alettiin mennä vähän eri suuntiin. Mulle se fudis alko olla vähän pakkopullaa, mut Jani pärjäs hyvin ja pääsi vähitellen ykkösjoukkueen kuvioihin mukaan.

Yhtenä iltana mun ovikello soi, ja kun menin avaamaan, niin siellä oli Jani. Olin aika yllättyny, sillä me ei enää ees pahemmin juteltu, kun tavattiin. Nyt se oli kuitenkin kovin nöyrää poikaa, ja pyysi saada päästä sisälle. Se toi mulle lahjaksi jonkun suklaalaatikon, ja mä ihmettelin kovasti, mistä tuuli nyt puhalsi. Se oli pukeutunu vaaleisiin farkkuihin, joista mä olin sille sanonu, et se näytti syötävän seksikkäältä niissä, ja sillä oli sellanen ihonmyötänen teepaita, joka toi nätisti esiin sen ylävartalon lihakset. Mun oli vaikeeta olla tuijottamatta sitä, se oli mielettömän hyvän näkönen.

- Eikö me voitas tehdä sovinto, se vähän myöhemmin alko selittää asiaansa. Se kerto, et se oli vähän ajatellu asioita.

- Mulla on ikävä sua, se sano, ja sai tietenkin mun tunteet ihan sekasin. - En mä mikään homo ole, mutta kai mä sitten joku bi oon, se jatko, ja mä tajusin, et se oli Janilta melkonen tunnustus. Se kun ei suostunut noista asioista koskaan puhumaan.

- Ei mulle riitä pelkät naiset, se jatko vakavana. - Mä tarviin seksiä myös miesten kanssa. Mä nautin siitä, kun sä panet mua. Mä tuun ihan sekopääksi ilman.

Mä muistin kaikki meidän riidat ja Janin pihtaamiset. Hitto, se kundi oli kaupungin seksikkäin kaveri, mut en mä sentään suostunu pompoteltavaksi miten tahansa, että saisin panna sitä.

- Sä tiedät, et mä haluun enmmän kuin pelkkää seksiä, mulle ei riitä pelkkä paneskelu, mä sanoin jämäkkänä. - Kyllä tästä kaupungista muitakin homoja löytyy, jotka mielellään panee ton näköstä kundia perseeseen, mikset mene niitten luokse.

- Ei mua kiinnosta muut homot. Mä haluun sua, en ketään muuta, Jani selitti jotenkin ahdistuneen oloisena. - Enkä mä sitäpaitsi haluu, et kukaan muu saa tietää. Ei meistä koskaan voi tulla paria, jos sä sitä aattelet, Jani jatko. - Minkä takia sulle ei riitä pelkkä seksi? Väitätkö sä, et sä saat seksiä tarpeeksi? Että sä et kaipaa niitä meidän juttuja?

Enhän mä voinu sellasta väittää. Ja kun asian noin esitti, niin mä aloin vähän itekin ihmettelemään itteeni. Kaupungin söpöin kundi halus seksiä mun kanssa, minkä ihmeen takia mä kieltäydyin siitä?

Mä kattelin Jania, joka kiemurteli jotenkin nolona siinä mun eessä, ja mun sisällä kasvo joku lämmin tunne sitä kohtaan. Se oli laittautunu mun takia seksikkäimpiin vaatteisiinsa ja yritti rötköttää nojatuolissa mahollisimman haluttavana. Enhän mä voinu olla tykkäämättä siitä. Sitä paitsi mua alko himottaa ihan sikana.

- Kyllä me voidaan suukotella ja hellitelläkin, Jani jatko. - Sä tiedät, et mä en siitä niin välitä, mut jos sulle sellanen on tärkeetä, niin kyllä mä oon sellaseen valmis. Jos molemmat yritettäs tulla vähän toistemme toiveita vastaan, Jani aneli. Se oli aivan uskomattoman pitkä parisuhdeanalyysi Janin suusta, ja mun olis ehkä kannattanu oottaa, mitä muuta se olis vielä sanonu ja mitä kaikkia myönnytyksiä se olis vieläkin ollu valmis tekemään, mut enhän mä enää jaksanu pidätellä itteeni.

- Tuu sitten mun syliin, mä sanoin Janille. - Tehdään vaan sovinto, mut sun täytyy luvata, et jäät vahvistamaan sitä sovintoo koko yöksi.

- Joo, Jani sano ja tavotteli paheksuvaa sävyä, - arvasin ettei sulle vähempi riitä. Mutta sen kasvoille alko levitä rennompi ilme, joka paljasti sen todelliset ajatukset. - Hitto että mä oon kaivannu sua, se sanokin, kun se painautu mun syliin ja me suudeltiin. Mä tiesin, ettei Jani erityisesti nauttinu meidän suudelmista, ja mä osasin arvostaa sitä, et se teeskenteli nyt pitävänsä siitä. Mä en aikonukaan lopettaa sitä pussailua ihan heti!

- Sä oot kyllä helvetin seksikäs noissa farkuissasi, mä kähisin Janin korvaan. Mä hamusin toisella kädellä Janin haaroja, ja tunsin farkkukankaan alla pullottavan kalun.

- Sä varmaan haluisit riisua ne mun päältä, Jani kiusotteli.

Kyllähän mä halusin! Mä kaadoin Janin alleni ja nautin pitkästä aikaa siitä tunteesta, et se komea söpöläinen oli mun allani.

- Vai haluat sä parrua perseesees, mä kuiskuttelin Janin korvaan, sillä mä tiesin et se piti sellasesta puheesta - ja kyllä mä itekin nautin tollasten sanomisesta. - Sano, et sä haluat parrua perseeseen.

- Mä haluan parrua perseeseen, Jani toisti koneellisesti. Ei se ollu ite asiassa koskaan sanonu tollasta ääneen, ja se, että mä kuulin ne sanat ja pystyin pakottaan sen sanomaan ne, tuntu musta yhtäkkiä tosi kiihottavalta.

- Vähän tunnetta mukaan, mä vaadin ahneesti. - Pyydä, et mä panen sua perseeseen.

- Pane mua perseeseen, Jani toisti. Se oli vielä aika väritöntä ja Jani alko taas vaikuttaa jotenkin kiusaantuneelta.

- Rukoile, et mä panen sua!, mä kuiskuttelin sen korvaan.

Hetken aikaa mä luulin, et mä olin menny liian pitkälle, ja että Jania alkas inhottaa, ja koko tunnelma olis pilalla. Mut mä en ehkä ollu täysin tajunnu, miten kovasti Jani kuitenkin oli näitä meiän panohetkiä kaivannu.

- Lopeta toi hellittely ja lässytys, ja pane mua perseeseen, Jani sano, ja nyt siinä oli jo ihan oikeaa ärtymystä ja kärsimättömyyttä mukana. - Mä haluun, et sä panet mua perseeseen. Mä haluun sun parrua mun perseeseen!

Yhtäkkiä Jani melkein huusi sitä. Mä aattelin, et se oli sille joku sellanen vapautumisen hetki. Et se uskalsi sanoo sen ääneen ja myöntää sen itelleenkin, et se halus mun panevan sitä. Siinä se oli ihan kiimoissaan mun alla ja karju mun korvaan.

- Pane mua! PANE MUA!

Ja mähän panin! Mä tulin aivan villiksi ja unohdin kaikki hellät esileikit ja aloin repiä niitä seksikkäitä farkkuja sen jalasta ja omiani samalla. Mulla ei ollu enää mitään muuta ajatusta päässä, kun saada mahollisimman nopeesti survoa patukkaani Janin perseeseen. Jani huohotti ja kiemurteli nautinnosta jo siinä vaiheessa, kun mä vasta levittelin sen pakaroita ja laitoin liukuvoidetta, ja mä tajusin, että siltä oli tulla jo siinä.

Sitten mä jo työnsin kaluani sen sisälle. Jotenkin se koko homma oli nyt paljon rajumpaa kuin koskaan ja mä painoin täysillä enkä välittäny, vaikka Janiin sattu ja muhun itteenikin sattu. Jani huusi vielä sitä "pane mua, pane mua", mut ne sanat alko kuulostaa melko epäselviltä kaiken läähätyksen ja voihkinnan seassa. Sitten se vaan korisi suoraa huutoa. Siltä tuli siinä mun käsittelyssä! Sillon multakin alko lasti purkautua sen sisällä, ja musta tuntu, että mä en ollu koskaan kokenut mitään niin rajua. Jani ei ollu koskan ennen lauennu mun ollessa sen sisällä, vaikka se siitä nauttikin. Oli kertakaikkiaan mahtava tunne, kun tajusin, et siltä tuli!

- Vitun homo, Jani läähätti siinä mun allani. VITUN HOMO!

Ei ehitty kauaa tasata hengitystä siinä mun vanhalla sohvanromulla, johon oltiin kiihkoissamme kaaduttu, kun Jani sai jonkun ihme sätkyn. Se vaan jatko sitä vitun homon hokemistaan ja alko takoo nyrkillään sitä sohvaa. Se kuulosti melkein itkuselta. Mä en ymmärtäny mikä kohtaus se oli, se vaan hakkas sitä sohvaa ja alko jotenkin sekopäisenä tyrkkiä muakin. Se vaikutti suorastaan aika pelottavalta.

- Hei ei tässä mitään hätää, mä yritin rauhottaa sitä kuin jotain pikkulasta. - Kaikki on ihan hyvin.

Mä yritin ottaa sitä uudestaan syliin ja mun piti käyttää vähän voimaakin, et sain sen lopettamaan sen huitomisen. Viimein se rauhottu mun tiukkaan otteeseen. Mä puristin sitä itteeni vasten ja pitelin sitä aloillaan ja kuiskuttelin tyynnyttäviä sanoja sen korvaan.

- Ei tässä mitään hätää, mä toistelin, kun en muutakaan keksiny. - Kaikki on ihan hyvin.

Mut mä aloin tajuta, et kaikki ei ollu ihan hyvin. Mun ja Janin juttua ei ilmesesti oltu koskaan tarkotettukaan helpoksi ja mutkattomaksi.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute