Koodi-puhelin
Fudiskaverin kanssa, viimenen osa
Happy

Tää tarina on peräti viides, mut taatusti myös viimenen osa mun ja futari Janin tarinaa (Fudiskaverin kanssa ...). Kiitos kaikesta palautteesta mitä oon saanu, sitä saa lähettää lisääkin. No, mennään ite tarinaan:Kaikki loppuu aikanaan, niin myös mun ja Janin "suhde". Mun kohdalla voi sanoo, et mä menin elämässä eteenpäin. En oo ihan varma, onko Jani kyenny siihen.

Mun elämään ilmesty Jokke, suuri ja tosi rakkaus, joka sai mut tajuumaan, etten ikimaailmassa sais Janilta sitä, mitä oikeesti kaipasin. En oikein tienny miten oisin Janille kertonu, et mun osalta meidän seksihommat oli nyt lopullisesti ohi. Ei oikein tuntunu hyvälle lähettää tekstiviestiä tai sähköpostia tai ees puhelimessa kertoo, olihan meillä kuitenkin takana useemman vuoden historia. Päätin oottaa, kunnes Jani tulis sieltä toiselta puolelta Suomee tänne kotikaupunkiinsa tapaamaan vanhempiaan. Voisin sitten tavatessa selittää sille kaiken ihan kasvotusten.

Se ei ollu mitenkään helppoo. Ei tuntunu hyvältä, kun huomas, miten Jani oli oottanu sitä meidän tapaamista. Se oli kyllä aika ihmeissään, kun mä en käyny siihen heti eteisessä käsiksi, ja se alko melkein heti vihjailemaan, et kai oli tarkotus tehä muutakin kuin kysellä kuulumisia.

Sitte mä kerroin sille, et olin tavannu mukavan nuoren kaverin, jonka nimi oli Jokke. Kerroin, miten olin rakastunu siihen, ja kerroin sen, miten sain myös vastarakkautta. Mä sanoin, etten halunnu pettää Jokkee, enkä halunnu enää seksiä Janin kanssa. Jani kuunteli mua ilmeettömin kasvoin, sen oikein näki, miten sen ilme jotenkin jämähti ja kivetty, mitä pitemmälle mä pääsin. Kunnes se ei enää pystyny oleen hiljaa.

- Ja nyt sitä rakastetaan sitte jotain Jokkea, vaikka vielä äsken vakuuttelit, miten jättäsit kaiken mun takia, se sano jotenkin ivallisesti.

- Mä oisin jättäny kaikki sun takia, jos sä oisit halunnu, mä sanoin takasin yhtä terävästi. - Turha enää itkeä sitä asiaa, kun en kerran kelvannu sulle. Se juna meni jo.

- Ethän sä voi tehä mulle tätä, Jani valitti. - Tietäsit miten mä oon sua kaivannu.

- Sä oot kaivannu pelkkää seksiä, niinhän sä aina mulle sanoit. No pelkkää seksiä sä saat jostain muualta, multa sitä on enää turha tulla vonkaamaan.

- Vitun homo, Jani sähähti. Eikä ne ollu tällä kertaa hellittelysanoja.

Hetken aikaa mä luulin, et se käy päälle nyrkit edellä. Mut ei, se jäi siihen ahistuneen näkösenä ihan kirjaimellisesti repimään hiuksiaan. Se oli yhä edelleen helvetin komea ja seksikäs, ja mun sisällä oli vielä tunteita sitä kohtaan. Teki mieli mennä ottamaan se syliin ja alkaa lohduttaa kuin pientä lasta, mutta mä tajusin, että siinä olis kovin lähellä, ettei se touhu lipsahtais seksin puolelle. Ja sitä mä en kerta kaikkiaan halunnu. Olin sitä paitsi varmuuden vuoksi sopinu, et Jokke oli tulossa vähän myöhemmin mun luo.

Me ei oltu päästy Janin kanssa just sen pitemmälle asian käsittelyssä, kun ovikello soikin. Siellä se Jokke oli, mun oma kulta, ja näytti vähän huolestuneelta siitä, mikä oli tilanne. Olin kertonu sille kaiken musta ja Janista, joten se ties missä mentiin. Sen sijaan Jani pillastu uudestaan, kun näki Joken.

- Ton kakaran takiako sä et enää halua jatkaa, Jani sihisi mulle, kun näki Joken.

- Ensinnäkin sä voit puhua ääneen, sillä mä oon kertonu kaiken Jokelle. Ja toiseks, Jokke on ihan täysikä...

- SÄ OOT MENNY KERTOMAAN MUSTA TOLLE, Jani alko huutaa kesken mun selityksen. - Sä oot luvannu, ettet kerro kellekään. Voiko tohon penskaan ees luottaa, ettei se levittele sitä juttua kaikille, jotka haluu vaan kuunnella ...

- Jokke on ihan luotettava, etkä sä voi vaatia mua salaamaan mun poikaystävältä tällasia juttuja, vaikka ite et naisilles kerrokaan totuutta, mä vastasin tuohtuneena.

Se ei tosiaankaan ollu mukava tapaaminen, eikä asian käsittely ollu helppoo. Jani oli jotenkin odottamattoman katkera, ja se sai mut aika ymmälleen. Ihan niin kuin mä oisin kuitenkin merkinny sille enemmän kuin se oli valmis myöntämään.

Viimein Jani lähti aikansa urputettuaan, eikä se ees hyvästejä sanonu. Väkisinkin mua alko itkettämään, kun aattelin, et olikohan se sitten viimenen kerta, kun näin sitä kaveria. Mun ensirakkautta.

Mut onneks mulla oli lohduttaja lähellä. Änkesin itteeni Joken syliin, ja se ymmärsi heti, että mulla oli kurja olo. Se silitteli mun hiuksia ja yritti saada mua vähän piristymään.

- Mä haluun rakastella sun kanssa, mä inisin Joken korvaan. Se anto vastaukseksi ihanan pitkän ja hellän suudelman. Ja sitte alettiin riisua toisiamme.

Rakastelu Joken kanssa oli jotenkin ihan erilaista kuin Janin. Jani oli niin helvetin komee ja seksikäs et se teki mut aina ihan sairaaksi himosta. Ei Jokkekaan ollu pahan näkönen, mut ei se sytyttäny mussa ihan samanlaista hillitöntä himoa kuin Jani. Totta kai, kyllä mä sitä halusin ja himoitsin, mut samalla siinä oli mukana aina todella paljon hellyyttä ja rakkautta. Mä en aatellu vain omaa haluani, vaan ennen kaikkea halusin tuottaa Jokelle hyvää oloa ja täyttää sen toiveita. Jotenkin vasta Jokke oli opettanu mulle, millasiin korkeuksiin seksi voi nousta, kun sitä harrastaa kaks ihmistä, jotka todella rakastaa toisiaan. Se oli mulle uusi kokemus.

Jotenkin me ymmärrettiinkin toisiamme ihan vaistonvarasesti. Sinäkin iltana Jokke tajus mun mielialan. Se ties, mistä mä seksissä pidin, ja se halus unohtaa omat toiveensa, ja täytti kaikki mun. Mä riisuin ja hyväilin sitä hitaasti ja suutelin sitä suutelemasta päästyäni, painoin sen alleni, ja nautin siitä, et mä tiesin, ettei tää kaveri lähde siitä toiselle puolelle Suomee, ja että seuraava tapaaminen olis jo heti huomenna, eikä kahden kuukauden päästä.

Kun mä viimein otin Joken hitaasti nauttien, niin mun ei ees hetkeks käyny enää mielessä mitkään Janit. Ja sitten mä halusin vain antaa Jokelle nautinnon, ja annoin sen puolestaan tulla mun sisälle, vaikka en niin kovin pitänykään siitä, että mua pantiin peppuun. Mutta Jokelle mä halusin antaa kaiken. Ihan kaiken mitä se halus.

---

Mä luulin, et mun ja Janin ystävyyskin olis loppunu siihen, mut mä olin tosi iloisesti yllättäyny, kun se muutaman viikon päästä otti muhun yhteyttä. Vähitellen alettiin taas lähettää tekstiviestejä ja soittelemaankin sillon tällön. Jokke muutti mun luo asumaan, ja Jani meni kihloihin. Janin häät on tulossa nyt ens kesänä. Saa nähdä, kehtaako se kutsua sinne homoparin, vai jättääkö se meidät kutsumatta, ettei ihmiset ala ihmetellä, millasia ystäviä sillä on.

Jani on käyny mun ja Joken luona kaks kertaa ton edellä kerrotun tapahtuman jälkeen, ja viimeks tavatessa se alko kertoo, et se oli tutustunu netissä johonkin sitä vähän vanhempaan jääkiekon pelaajaan. Se oli alkanu tavata sitä salaa, morsian on autuaan tietämätön sulhon puuhista. Vähän mua vielä vanhat tunteet kirpas, kun aattelin mustasukkasena, et enää mä en ollu ainoa kundi, joka oli päässy panemaan sitä komistusta.

- En mä mikään homo ole, ja mä rakastan mun tyttöystävää. Mut en mä voinu ollu ilman miehen kosketusta, Jani selitti hiljasena. - On se vaan niin mahtava tunne olla jonkun tosi uroksen käsittelyssä.

Ja musta tuntu, et se katto kaihoten mua.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute