Koodi-puhelin
Aamukivaa vanhemman miehen kanssa
Ville

Oli tyypillinen torstainen aamupäivä, tosin jo aamusta alkaen oli housuissani seisonut puolikova kyrpä. Jostain syystä mielessäni pyöri kiimainen mies, joka mielekkäästi puuhasteli sen kimpussa. Olin menossa iltavuoroon ja totesin että aamuseksi piristäisi mukavasti. Kokeilin onneani chatistä, mutta paikalla pyörivät vain normaalit torvelot, josta liveseuraa ei yleensä saanut. Päätin laittaa toivoni MTV3:n chattiin, johon lähetinkin viestin.

Itse olen 26-vuotias bikundi, ilmoituksessani hain vanhempaa miestä, mielellään sellaista yli 40-vuotiasta kunnon kaveria. Jostain syystä oman ikäiseni miehet eivät minua juurikaan kiinnosta. Muutamia vastauksia sateli, osaan vastailin takaisin mutta niistä ei tullut juurikaan mitään järkevää. Kunnes puhelimeeni saapui tekstari: "Moi, kiinnostaisiko sinua 56-vuotias ukkomies, 187-86-16 mukava bimies?". Tottakai kiinnosti, päätin heti soittaa hänelle. Juttelimme puhelimessa ja sovimme tapaamisen tunnin päästä asunnolleni.

Kävin nopeasti suihkussa, sekä puhdistin varmuuden vuoksi hieman peppuani ylimääräisistä tavarasta. Sovittu tunti kului yllättävän nopeasti, kunnes puhelimeni pirahti. Soittaja oli "Heikki" ja sovimme tapaamisen asuntoni lähellä sijaitsevalle parkkipaikalle. Kiskaisin vaatteet päälle, hyppäsin nopeasti autooni, josta huristelin sovitulle paikalle.

Heikki odottelikin jo siellä, ajoin autoni hänen autonsa viereen. Vaihdoimme muutaman sanan ja pyysin häntä ajelemaan perässäni asunnolleni. Ennen kuin huomasinkaan olimme jo sisällä, juttelimme hetken niitä näitä. Ehdotin Heikille, että siirtyisimme makuuhuoneen puolelle. Pöydällä näin liukuvoiteen, minkä olin fiksuna kaivanut jo valmiiksi saataville. Heitin paitani pois ja samoin teki myös Heikki. Autoin häneltä housut jalasta ja katselin lupaavasti pullottavaa boksereiden edustaa. Omatkin housuni lensivät lattialle ja kaaduimme sängylle.

Makasin selälläni kun Heikki imaisi varovasti 18-senttisen kaluni suuhunsa. Heikki oli hyvä ottamaan suihin, samalla varovasti runkaten kaluani. Pienen hetken päästä vaihdoimme osia ja siirryin työstämään Heikin vielä löysää kalua. Rullasin esinahkan taakse ja imaisin kalun huulieni väliin. Jatkoin samaan tapaan ja tunsin kuinka kalu alkoi kovettua täyteen mittaansa. Heikki murahteli tyytyväisen kun otin hänen meisseliään suihini.

Käännyimme nopeasti 69-asentoon, olin itse päällä ja Heikki oli alla. Tuntui kiihottavalta ottaa suihin miehen sykkivää kyrpään, kun tunsi kuinka Heikki teki samaa takana. Välillä nuolin Heikin palleja sekä nuolin hänen karvaisia pussejaan.

Heikki imi ja lutkutti kaluani, välillä tunsin Heikin isot sormet pepullani. Tiesin että hän haluaisi vielä naida minua, ottaa neitsyyden pepustani.

Hyppäsin pois Heikin päältä ja makailin selälläni sängyllä. Runkkailin seisovaa kaluani, joka oli märkä Heikin syljestä. Heikki kysyi silmät loistaen, että saisiko hän työntää kalunsa peppuuni? Vastasin, että mua ei oltu koskaan naitu, mutta eiköhän näin voitaisi tehdä. Pyysin Heikkiä nappaamaan liukovoiteen yöpöydältä ja kokeilemaan sormia ensin sisälle. Hän laittoi reilusti liukovoidetta sormeensa ja hieroi varovasti reikääni. Liukassormi upposi helposti sisälleni ja Heikki alkoi liikuttaa sitä varovasti edestakaisin. Heikin iso työmiehen sormi tuntui mukavalta sisälläni, hän liikutteli sitä määrätietoisin työnnöin. Pyysin vielä häntä laittamaan toisen sormen sisälleni, joten Heikki teki työtä käskettyä. Toisen sormen upotessa sisääni tunsin pientä kipua pepullani, mutta se katosi sen sileän tien.

Nostin jalkani ilmaan ja Heikki tuli lähemmäs. Lopulta jalkani päätyivät Heikin olkapäille ja hän alkoi sovittaa kaluaan peppureiälleni. Pian tunsinkin hänen 16-senttisen kalunsa liukuvan sisälleni. Oli mahtavaa tuntea mies täysimittaisena sisälläni, sanoin Heikille että naisi minua kunnolla. Heikki aloitti varovaisilla työnnöillä, samalla nojaten käsiinsä. Nopeasti naimisen tahti nousi nopeammaksi ja vaatimaksi, myös kalu sisälläni alkoi tuntua todella hyvältä. Kauaa Heikki ei tiukkaa persettäni kestänyt, vaan huomasin että pian lentäisi lastit. Pyysin häntä ottamaan kalunsa viime hetkellä pois ja ampumaan siemenet vatsalleni. Heikki huusi ja huokaili, otti kullinsa ulos, tunsin kuinka lämmin sperma purskahti ulos hänen aseestaan. Samaan aikaa tartuin omaan kulliini ja runkkasin oman lastini ulos.

Pikaisten suihkujen ja juttutuokion jälkeen Heikki lähti ja itse aloin valmistautumaan duuniin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute