Koodi-puhelin
Fantasian toteutus
Markku

Voiko ihminen olla samalla sekä homo että hetero? Vai ovatko nämä toisensa poissulkevia vaihtoehtoja? Tätä olen miettinyt omalta kohdaltani, ja tullut tulokseen, että ainakin minun kohdallani kyse ei ole poissulkevista vaihtoehdoista. Olen perheellinen mies, ja mitä suurimmassa määrin viehättynyt ns. kauniimmasta sukupuolesta. Rinnat, reidet ja pakarat kiinnittävät katseeni, samoin kuin kasvoissa ensiksi suu - miltä sitä tuntuisi suudella.

Miesten perään en katsele ollenkaan.

Mutta silti minulla on tämä fantasia, joka on homoseksuaalinen. Fantasioin suihinotosta. Siis sillä tavoin, että minä otan suihin mieheltä - tässä fantasiassa se ei tapahdu ollenkaan toiseen suuntaan. Ajatus ei ole mikään uusi, vaan olen fantasioinut tästä jo vuosia. Lopulta päätän, että jos en tee asialle mitään, ei se ikinä toteudu. Onneksi netissä on nykyään näitä hakupalstoja, joiden kautta voi helposti hakea jos jonkinlaista seuraa.

Laitan siis ilmoituksen, jossa kerron, että haluan päästä toteuttamaan fantasiani, jossa ota suihin nuorelta, noin parikymppiseltä mieheltä. Kuvailen ilmoituksessani tarkkaan, kuinka miehen pitää olla tummahiuksinen, ei punapää eikä blondi, vartaloltaan hoikka, ja karvoitusta ei saisi olla kuin jalkovälissä ja kainaloissa. Kirjoitan ilmoitustekstiini vielä, että kokemusta ei tarvita, koska ei sitä ole itsellänikään - oikeastaan olisi parempi, että meitä olisi kaksi "neitsyttä" asialla. Ja vielä laitan siihen, että haluan nimenomaan ottaa suihin, en odota, että kaveri tekisi samaa minulle, tai mitään muutakaan.

Ja sitten vain odottamaan vastauksia.

Parin päivän odottelun jälkeen sähköpostiini tipahtaa muutama vastaus. Pari sellaista siellä on, jotka hävitän saman tien - ne vain eivät tunnu mukavilta. Sen sijaan yksi vastaus vaikuttaa lupaavalta. Viestin on lähettänyt Tuomo, joka tuntuu vastaavan kaikkia odotuksiani.

19-vuotias poika, joka tietää tykkäävänsä pojista, mutta ei ole vielä uskaltanut tehdä asialle mitään. Hän haluaisi kokeilla poikien välisiä juttuja kanssani varovasti. Kysyn, voisiko hän lähettää valokuvia itsestään. Vartalokuva vaikka ilman kasvoja, ja tietysti kuvat kikkelistä sekä lepotilassa että erektiossa kiinnostavat. Tuomo lupaa palata asiaan muutaman päivän kuluessa, ja minä jään odottamaan.

Odottelen pari pitkältä tuntuvaa päivää, kunnes sähköpostissani on viesti Tuomolta. Ja kuvat.

Avaan ne suu jännityksestä kuivana - vau. Juuri mitä toivoinkin. Hoikka, sileäihoinen vartalo, ja lepotilassa pienehkö, mutta jäykkänä varmaan 5 senttiä paksu kulli, ja sitäkin paksumpi pyöreä terska. Ja mahtava tumma karvamätäs kruunaa koko komeuden.

Vastaan viestiin ja ehdotan, että jos voisimme vaikka tavata jossain hotellissa - kumpikin varaisi oman huoneen ja tapaisimme sitten jommankumman huoneessa. Tämä sopii Tuomolle, ja minä kun matkustan töitteni takia paljon, pystyn helposti järjestämään itseni sellaiselle paikkakunnalle, joka on Tuomoa lähellä. Sovimme ajan ja paikan, ja vielä yhteydenottotavankin - hankimme molemmat prepaid-kännykkäliittymän, jonka välityksellä voidaan viestittää huoneiden numerot.

Sovimme siis tapaamisesta, ja sovittuna päivänä menen hotelliin. Lähetän Tuomolle viestin, että olen perillä, ja menen suihkuun. Suihkun jälkeen kännykässäni on viesti Tuomolta, että hän on myös ollut perillä jo jonkin aikaa ja käynyt suihkussa ja odottelisi minua nyt huoneessaan. Hän antaa huoneensa numeron, ja lähden sinne. Jännittää kauheasti.

Koputan ovelle, ja Tuomo avaa. Hän on juuri sellainen kuin toivoinkin, melko tavallisen näköinen, ujolta vaikuttava poika. Juttelemme aluksi niitä näitä, ja sitten ehdotan, että mitä jos otettaisiin vaatteet pois. Hieman taas ujostellen Tuomo alkaa riisua, ja teen saman, jotta hän ei tuntisi oloaan niin oudoksi - onhan se outoa olla alasti, jos toinen on täysissä pukeissa.

Katselen varovasti Tuomoa hänen riisuutuessaan, ja panen tyytyväisenä merkille, että hänellä ei vielä seiso. Fantasiaani kun kuuluu, että aloitan imemisen aivan veltosta kalusta, ja jäykistän sen suullani.

Pyydän Tuomoa asettumaan mukavasti sängylle selällään makaamaan. Huoneessa on onneksi parisänky, joten siihen vinoittain asettumalla Tuomo jättää myös minulle tarpeeksi tilaa. Asetan vielä tyynyn hänen pyllynsä alle, jotta saan lantion nousemaan ylemmäs ja pääsen paremmin imemään tuota ihanaa kalua.

Silitän kädelläni Tuomon vatsaa ja karvoitusta, ja suutelen velton kikkelin vartta kevyesti. Se tuoksuu puhtaalta ja kiihottavalta. Nuolaisen sitä varovasti, ja poimin terskan huulieni väliin. Avaan suutani vähän lisää ja annan kikkelin upota huulteni väliin. Tunnen, kuinka se alkaa jäykistyä. Imaisen sen juurta myöten suuhuni, kun se vielä sinne mahtuu. Kalu kovettuu ja kasvaa isommaksi, kunnes se ei enää kokonaan mahdu suuhuni. Tunnen kielelläni, kuinka esinahka väistyy taakse ja päästää ison terskan näkyviin. Nuolen terskan alla olevaa herkkää kohtaa kielelläni, ja asetan samalla käteni Tuomon pakaroiden alle. Puristelen sileitä pakaroita ja liu'utan huuliani kullin vartta ylös ja alas, ja samalla hyväilen kielellä sitä joka puolelta. Tuomo alkaa huohottaa ja arvaan, että hän on lähellä orgasmia. Samassa hänen vartalonsa jäykistyy ja paksua spermaa alkaa pulputa suuhuni. Nielen sitä minkä ehdin, sillä en halua hukata pisaraakaan. Olen niin kiimassa itsekin, että haluaisin aina vain lisää ja lisää.

Lopulta sperman tulo lakkaa, ja päästän hiljalleen veltostuvan peniksen suustani. Hyväilen Tuomon vatsaa ja reisiä kädelläni, mutta en aio vielä lopettaa. En edes halua itse saada orgasmia vielä. Odottelen, kunnes Tuomon kalu on veltostunut täysin, minkä jälkeen otan sen uudelleen suuhuni ja aloitan alusta. Tuomo arvaa, mistä on kyse, eikä sano mitään. Tällä kertaa - luonnollisesti - Tuomon orgasmi ei tule yhtä äkkiä, mutta tulee kuitenkin, eikä spermaakaan riitä samanlaista tulvaa kuin ensimmäisellä kerralla. Saan sen kaiken mahtumaan suuhuni, missä makustelen sitä hetken ennen nielaisemista. Sitten päästän Tuomon kikkelin suustani ja suutelen hänen vatsaansa.

Itse en ole vieläkään saanut orgasmia, ja kuten fantasiaani kuului, en odota hänen ottavan minulta suihin. Sen sijaan kysyn, voisiko hän kääntyä selälleen, sillä haluaisin hieroa omaa kaluani hänen pakaroihinsa ja saada orgasmin sillä tavoin. Tuomolle se sopii, joten hän kääntyy ympäri, tyyny edelleen lantionsa alla, ja minä asetun siten, että kikkelini koskettaa hänen pakaroitaan ja painuu hiukan niiden väliin, mutta ei sen pitemmälle. Olen niin valmis tapaus, että ei minun tarvitse kuin vähän aikaa siinä liikkua, ja saan järisyttävän orgasmin, ja spermani täyttää Tuomon pakaroiden välin ja valuu siitä sängylle.

Lopulta olemme molemmat niin uupuneita, ettemme jaksa kuin maata vierekkäin. Sitten ehdotan, että olisiko suihkun paikka. Menemme suihkuun, mutta mitä siellä tapahtuu, voisi ollakin jo uuden tarinan arvoinen juttu.

Ja nyt tunnustus. Tämä tarina ei ole tosi. Fantasia on tosi, mutta se ei ole toteutunut. Mahtaako koskaan toteutuakaan? Se jäänee nähtäväksi...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute