Koodi-puhelin
Kimppaa
Pepe

Olimme taas pyytäneet Teroa kylään tarkoituksena antaa tytölleni luotettavaa kundia kimppaan.

Olimme lämmittäneet saunan ja riisuuduttuamme en voinut olla ihailematta Teron kookasta kyrpää, joka oli painunut Jenniin usein ennenkin. Itsellänikään ei ole pienimpiä, mutta kun lauteilla Terolla alkoi seistä kunnolla ,oli näky mahtava. Jenni otti suuhunsa kullin josta tuskin terska sopi tyttöni suuhun.

Poistuimme pesuhuoneeseen ,jossa Jenni oli valmiina ottamaan sen sisäänsä. Tero halusikin että olisin ensin ja asetuin tyttöni päälle työntäen kullini märkään odottavaan vittuun. Tajusin heidän juonen kun Tero asettui taakseni hieroen terskallaan aukkoani ja työntäen sormeaan sisääni. Ajattelin Teron kokoa ja kielsin häntä Jennin kannustaessa Teroa.

Tero voiteli jollain reikäni , eikä päästänyt minua altansa, vaan ohjasi kyrpänsä aukolleni alkaen painaa sitä sisääni. Jenni halusi altamme ja jäi viereemme katsomaan kuinka kyrpä upposi sisääni. Se sattui alkuun hirvittävästi, kunnes Tero oli työntänyt kokonaan kyrpänsä suoleeni.

Tajusin vasta nyt, kun hän oli kimpassamme imettänyt spermaista kulliaan ja runkatessa minulta, että kundille kelpasimme molemmat. Jenni katsoi kiinnostuneena kuinka hänen kundinsa sai isoa. En tajunnut aikaa Teron puskiessa sisälläni ,kunnes tunsin hänen vartalonsa jännittyvän. Tero puri olkaani lauetessaan sisääni ja jäi makaamaan päälleni.

Tero nousi ja asettui päälleni 69 alkaen taas runkata rajusti kulliani kunnes laukesin hänen käsilleen. Hänen kyrpänsä ei laskenut kuten omanikaan ja istui jalkojeni päälle alkaen runkata uudelleen edelleen seisovaa kulliani. Pyysin häntä lopettamaan, mutta Tero jatkoi kunnes laukesin uudelleen. Perseeni oli kipeä nainnista ja kullini rajusta runkkaamisesta.

Terolle se ei riittänyt ,vaan hän imetti kyrpänsä suussani, asettui tyttöni viereen lopulta nousten hänen päälleen painaen kyrpänsä tyttööni. He naivat pitkään Jennin saadessa usean kerran, Tero laukesi sisään.

Tero halusi alistaa minua lisää. Jennin noustessa päälleni, en pystynyt enää ja Tero painoi Jennin päälleni painaen kyrpänsä tyttööni alkaen naida häntä. Kullini alkoi seistä ja Tero yllättäen nousi ja näki sen. Hän alkoi uudelleen runkata aneluistani huolimatta Tero käsitteli kulliani lujaa, kunnes laukesin pitkän runkkauksen jälkeen.

Kullini oli jo kipeä Teron vielä vetäessä itseltään päälleni ja lopulta nuoletti spermansa minulla.

Saunassa ollessamme päätin ettemme enää kutsu Teroa, mutta se päätös ei lopulta pitänyt.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute