Koodi-puhelin
Fantasiaa
Johanna-Tv

Istuin autossa matkalla puistoon, jossa olin niin monasti kävellyt ja haaveksinut. Uskoin, että nyt olisi eri tilanne. Nyt olisin haluttu, toiveiden haavekuva jonka voisi poimia kuin kedon kukkasen.

Katsoin itseäni auton peruutuspeilistä. Vastaani tuijotti sievä vaalea nainen. Hymyilin. Kauneusleikkaus oli tehnyt minusta todella sievän näköisen naisen. Ehostus kasvoillani ei ollut silmiinpistävä, mutta se sai kasvoni hehkumaan eroottisen kauniina. Hiukset olivat vaaleat ja pitkät. Vapaina ne saivat oloni entistä kiihottavammaksi. Heilautin hiuksiani vapaina ja jatkoin hymyilyä.

Kaarsin autollani parkkipaikalle puiston reunaan. Sammutin moottorin ja jäin kuuntelemaan hiljaisuutta. Vain moottori piti hiljaista naksunaa.

Nousin ulos ja lukitsin auton. Seisoin hetken paikoillani ja hengitin syksyisen viileää ja hieman kosteaa ilmaa.

Lähdin hitaasti liikkeelle. Korkokengissä kävely ei aivan vielä sujunut kuten piti vaikka olinkin ottanut oppitunteja sen jalosta taidosta.

Puiston käytävän reunassa oli mainostaulu ja jäin katsomaan itseäni heijasteena taulun lasisesta pinnasta.

Oli ensi kerta kun seisoin naisena siinä puistossa. Vihdoin olin uskaltautunut ulos kaapista. Katselin kuvajaistani ja jälleen kasvoilleni syttyi hehku. Kirkkaan punaisiksi ja kiillolla kostean välkehtiviksi maalatut huuleni kaartuivat hymyyn. Katsoin itseäni kokonaisuutena enkä voinut kuin ihailla näkemääni.

Ylläni oli musta popliinitakki ja raotin sitä. Yläpäätäni koristi musta harsomainen paitis. Sen kangas oli hennon hentoa ja siitä näki vaivatta läpi. Mustat puolikupilliset rintaliivit olivat pushup -mallia ja saivat kumpareeni työntymään ihanalla tavalla esiin. Olin tyytyväinen, kun olin ottanut silikonit. Rintani olivat nyt täyteläisen ihanat ja niin jumalattoman seksikkäät.

Alaosaani verhosi valkoinen minihame jonka helma ylettyi puolireiteen. Mustat stayup -sukat verhosivat sääriäni, jotka olivat näyttävät salilla käyntien ansiosta. Valkoiset stringit hameen alla painuivat pakaravakoon ja tuottivat kiimaisen olon. Häpyni sykki vasten silkkistä kangasta. Käännähdin hieman ja katsoin itseäni takaa. Peppu kaareutui pyöreänä ja pystynä esiin jota hameen kangas korosti upeasti. Rasvaimu oli ollut kohdallaan tällä alueella.

Valkoiset piikkikorkoavokkaat korostivat sääriäni ja kapeat nilkkani tulivat hyvin esiin juuri näissä valitsemissani kengissä. 13 cm:n korot kuitenkin tekivät etenemisen haastavaksi.

Kiedoin popliinitakkini ympärilleni, heilautin jälleen hiuksiani ja lähdin etenemään syvemmälle puistoon. Kävelin hitaasti keskittyen jokaiseen askeleeseen huolella etten vain nyrjäyttäisi nilkkojani.

Puiston valot loivat aavemaisen valjua valoa pusikoihin ja katselin hieman hermostuneena ympärilleni. Usva leikki leikkejään puiden ja pusikoiden ympärillä. Askeleeni rasahtelivat luonnottoman kovina sorakäytävällä.

Kääntelin päätäni ja yritin nähdä ympärilleni. Seurasiko joku minua tuolla pimeässä vai kuvittelinko vain? Toivottavasti seurasi sillä sen takiahan olin tullut, että voisin antaa itseni käytettäväksi sille joka minua halusi.

Sorakäytävä teki mutkan ja siitä selvittyäni alkoi suora. Suoran alussa oli penkki ja penkillä istui ihmisiä. Seisahduin katselemaan heitä. Penkin yllä oli lamppu joka loi valoaan. Näin lampun loisteessa, että penkillä istui kolme miestä. Nämä nousivat seisomaan, kun tulin esiin mutkan takaa.

Jatkoin kävelyäni lievästi hermostuneena. Ajattelin, että ohitan heidät tyynesti vilkaisemattakaan heitä. Tullessani heidän kohdalle, he levittäytyivät siten etten päässyt kulkemaan ohi.

Miehet olivat keski-ikäisiä, ehkä hieman vanhempia. Elämä ei ollut kohdellut heitä silkkihansikkain. Vaatetus oli nukkavierua, likaista, halpaa. Typerät virnistykset miesten kasvoilla eivät tienneet hyvää minulle. Pitkin kehoani kulkivat kylmät väreet ja samalla tilanne alkoi kiihottaa minua.

- Mihin pikku rouva on tähän aikaan menossa? Sanoi äärimmäisenä vasemmalla oleva mies. Ääni oli viinan polttama. Katsoin häntä sanomatta mitään.

- Tähän aikaan yöstä yksin kulkeminen tällaisessa paikassa ei ole viisasta. Sanoi keskellä seisova mies. Käänsin pääni häneen päin puhumatta vieläkään mitään.

Katselimme toisiamme hiljaisuuden vallitessa.

- Mitä pikku rouva luulee nyt tapahtuvan? Kysyi kolmas, oikealla seisova mies.

Avasin suuni vihdoin ja sanoin:

- Jatkan matkaani. Samalla lähdin kävelemään kohti miehiä. Lievä epävarmuuden ilme nousi miesten kasvoille. Sitten keskellä seisonut naurahti:

- Luuleeko pikku rouva pääsevänsä tästä ohi noin vain?

En seisahtunut vaan kävelin tuota miestä kohti tiukasti tuijottaen hänen haaleisiin silmiinsä.

Kohotin käteni työntääkseni miehen syrjään. Käteeni tarttui oikealla oleva mies ja puristi ranteeni ruuvipuristimen kaltaiseen tiukkaan otteeseen. Sävähdin ja huuliltani pääsi pieni pelon vinkaisu. Mies hymyili häijysti ja kiristi otettaan. Hänen kielensä vilahti rohtuneiden huulien välissä ja hän murisi matalalla äänellään:

- Ei minnekään ennen kuin olet maksanut tullin.

Käänsin pääni häntä kohden ja sanoin:

- Minkä ihmeen tullin?

Mies naurahti ja vastasi:

- Puiston läpikulkutullin.

Aijoin sanoa vastalauseeni, mutta en ehtinyt kun vasemmalla puolella seisonut mies astahti eteenpäin ja tarttui minua toisesta kädestä.

- Alahan tulla. Hän komensi ja miehet alkoivat taluttaa minua pusikkoon. Vedin henkeä huutaakseni apua, mutta keskimmäinen mies sanoi:

- Turha huutaa, täällä ei kukaan kuule eikä tule apuun vaikka kuulisikin. Kaikki kolme alkoivat nauramaan räkäisesti.

Miehet raastoivat minua eteenpäin ja hetken kuluttua tulimme rähjäiselle hökkelille jonka katolla oli vino savuhormi josta leijaili savua. Kauhistuin. Tuonneko miehet minua olivat raahaamassa.

Edellä kulkeva mies tönäisi narisevan oven auki ja kaksi muuta miestä tuuppivat minut sisään pimeään huoneeseen.

Ensimmäinen mies sytytti tulitikun ja pian huoneen täytti öljylyhdyn kelmeä valo. Vilkaisin ympärilleni ja näin huoneessa vain kolme huonekalua jotka nekin olivat nähneet parhaat päivänsä jo kauan sitten. Huoneessa oli parisänky, pöytä ja tuoli. Lisäksi oli ikivanha kamiina ja tuo öljytuikku pöydällä.

Sängyssä oli epämääräisen näköisiä vuodevaatteita joista nousi hapan ja ummehtunut haju.

Miehet seisoivat ympärilläni ja tuijottivat minua virnuillen.

- Mitähän nyt kuvittelet tapahtuvan, pikku rouva? Kysyi puistossa keskellä seisonut mies. Hän oli joukosta vanhin, pisin ja hoikin. Tummat likaiset hiukset olivat vedetty poninhännälle. Hänen veden siniset silmänsä tuijottivat silmiini eivätkä siirtyneet sivuun hetkeksikään.

En vastannut. Kierrätin katsettani miehissä nyt, kun näin heidät paremmin. Ensimmäisenä käteeni kiinni käynyt mies oli nuorin, silti hänelläkin ikää oli varmasti jo lähemmäs viisikymmentä. Hänen typerinä tuijottavat silmänsä mittailivat minua päästä jalkoihin lakkaamatta.

Kolmas mies oli vanttera ja lyhyin joukosta. Hänen katseessaan kiilui selvä himo. Hän lipoi alinomaan huuliaan ja tuijotti rintojani jotka saivat takin kankaan kohoamaan kiitettävästi.

Tuo mies sai itsensä ensiksi liikkeelle ja hän astui lähemmäksi minua.

- Minua kiinnostaa mitä peittelet takkisi alla. Tämän sanottuaan mies astui vielä askeleen ja tarttui takkini miehustaan. Voimakas käden liike ja kuului ritinää, kun takkini kangas repesi. Huudahdin.

Takki repesi kahtia ja osat putosivat sivuilleni paljastaen yläosani miehille.

Takkini repineen miehen suusta pääsi äänekäs huokaus. Hänen ahnas katseensa mittaili rintojani puseron läpi. Mies liikahti ja nosti kätensä repiäkseen puseronikin, mutta poninhäntämies tarttui toveriaan kädestä kiinni estäen tämän teon.

Miehet katselivat hetken toisiaan tiukasti silmiin, mutta repimään aikonut luovutti. Poninhäntä ilmeisesti oli pomo.

Kukaan ei puhunut mitään. Miehet tarkkailivat minua ja heidän silmiinsä alkoi syttyä himon liekki.

Nuorin joukosta kiersi taakseni ja tunsin miten hän painoi lantiotaan peppuani vasten. Kova kohouma housuissa tuntui selvänä.

- Tyhmyydestä sakotetaan pikku rouva. Mies sanoi takanani, painoi lantiotaan tiukemmin minua vasten ja tarttui sitten tiukalla otteella rintoihini. Uikutin pelosta ja säikähdyksestä.

Miehet nauroivat jälleen ja lyhyin miehistä tuli eteeni.

- On maksun aika narttu! Hänen ääneensä oli tullut kylmyyttä ja ilkeyttä. Hän vei kätensä muitta mutkitta hameeni alle ja painoi sormensa stringien kankaan päälle ja vakooni. Voihkaisin. Miehen sormi alkoi elää. Se kouri ja kuokki vakoani, väliin se tavoitteli klitoristani ja paineli sitä kovakouraisesti.

Yritin paeta tuota sormea liikauttamalla lantiotani taakse. Takanani ollut mies murahti hyväksyvästi ja tunsin miten hänen kova kalunsa painui hameen kangasta vasten työntäen sitä peppuvakooni. Mies tarttui kovin kourin kiinni lantiostani ja alkoi hinkata itseään peppuani vasten.

- Antaa mennä! Huudahti tuo pisin mies jonka olin ristinyt pomoksi. Huusin pelosta sillä nyt miehet kävivät minuun kiinni kuin sudet saaliiseensa.

Miehet nostivat minut ilmaan ja heittivät sänkyyn ummehtuneiden petivaatteiden joukkoon.

Yritin ylös sängystä, mutta se oli mahdotonta. Pomo painoi minut käsistä sänkyä vasten ja katsoi minua silmiin. Siinä katseessa oli kiihkoa niin paljon, että se vei kaiken vastustelun haluni.

Tunsin miten hameeni helma nousi lantiolle ja stringini revittiin jalastani. Paitikseni repesi kahtia ja rintaliivini nostettiin ylös rintojeni päältä. Hiuksiini tartuttiin ja pääni nykäistiin niin, että kasvoni olivat sivuttain. Näin edessäni mitä mahtavimman kalun. Se oli pitkä ja paksu, sen terska oli lähes pikkuvauvan nyrkin kokoinen. Terskan päässä kiilteli kiimanesteen ensimmäiset tipat.

- Narttu...ota kulli suuhun ja ime! Käsky tuli pomon huulilta ja hän työnsi terskaa vasten kiilteleviä huuliani. Uikutin, mutta se ei nyt auttanut. Pomo piti hiuksistani kiinni ja pakotti terskaa työntämällä eteenpäin huuleni auki. Otin happamalta maistuvan terskan huulieni väliin ja aloin nuolla sitä.

Samalla reiteni levitettiin ja tunsin ahnaan, kuuman hengityksen ihollani. Olin ajanut itseni posliiniksi.

Lyhyin mies murahteli kiimaisena ja painoi päänsä jalkoväliini. Tunsin miten mies otti 'klittani' huuliensa väliin alkaen lutkuttaa syljen valuessa suupielistä iholleni.

Nuorin mies tarttui rintoihini ja alkoi imeä nännejäni äänekkäästi maiskuttaen. Pian hän kaivoi suuren kalunsa esiin ja alkoi hieroa sitä rintojani vasten.

Tunsin miten lyhyin mies levitti pakaroitani ja alkoi nuolla sieltä. Hän valutti sylkeään joka paikkaan mihin hänen kielensä koski. Hän työnsi kielensä jopa sisään peppuuni.

Pomo työnsi kaluaan syvemmälle suuhuni ja aloin nauttia hiljalleen tilanteesta. Imin ja nuolin hurmiossa tuota valtavaa lihanuijaa. Rintojeni kimpussa ollut nuorin mies nousi ja pudotti housunsa kokonaan pois.

- Nyt narttu saat kunnon panon. Hän asettautui päälleni, repi reiteni erilleen ja työnsi kalunsa kuumottavaan rakooni. Huusin, kun kalu painui kokonaan sisääni.

Mies nauroi syljen roiskuessa kasvoilleni ja alkoi naida minua kiihtyvällä vauhdilla. Huohotin hänen työntöjensä tahtiin sen minkä pomon kalun imemiseltä pystyin.

- Käännä se narttu toisin päin niin voin panna sitä peppuun. Sanoi tuo lyhyin mies.

Nuorin tarttui minuun ja kääntyi itse selälleen vetäen minut mukanaan päälleen. Kulli pysyi sisälläni koko toimituksen ajan. Mies jatkoi kalunsa runnomista sisääni. Lyhyin miehistä kiipesi taakseni ja tarttui pakaroihini tiukalla otteella.

- Odota hetki...painan kullin sisään. Tuo mies kähisi toverilleen joka lakkasi hetkeksi painamasta kovaa aisaansa sisääni.

Tunsin miten mies alkoi porautua peppuuni. Voihkin ja huusin, mutta mikään ei auttanut. Pian kulli solahti peppuuni. Olin nyt seivästettynä kahden kullin toimesta ja kolmas oli suussani. Alkoi mieletön nainti. Kullit sousivat vuorotahtiin sisälläni ja pomon aisa oli jo kokonaan suussani.

Huohotus hökkelissä oli voimakas ja litinä myös kalujen pumpatessa minua.

Pomo alkoi paisua suussani ja hän örähti hetken kuluttua jotain käsittämätöntä. Aistin hänen kalunsa paisuvan. Spermaa alkoi tulvia suuhuni valtava määrä. Sitä tuli ja tuli. Nielin osan, mutta paljon sitä valui uloskin.

Allani kaluaan sisääni pilluun pamputtava mies alkoi hänkin öristä. Pian hän laukesi huutaen sisääni. Tunsin miten kuuma sperma-aalto ampautui syövereihini. Tästä kaikesta sai stimulaation kolmas mies ja hänkin alkoi ampua lastiaan sisääni. Peppuni sai melkomoisen lastin.

Miehet nousivat pois sängystä. He katselivat minua laittaessaan kalujaan housujensa kätköihin.

- Opit kai nyt kulkemaan yksin yöllä puistossa pikku rouva? Pomo kysyi.

Nyökkäsin. Sisälläni oli tyhjä olo. En ollut lauennut lainkaan.

Miehet lähtivät pois jättäen minut makaamaan yksin sänkyyn. En pystynyt nousemaan jaloilleni.

Samassa kuulin ulkoa askeleita. Kauhuissani katsoin ovelle joka oli jäänyt auki. Palaisivatko miehet takaisin. Ei, askeleita oli vain yhdet.

Ovelle ilmaantui suuri musta mies ilkialastomana. Hän tuijotti minua ahnain silmin. Hän asteli sängyn viereen ja nyt näin hänen kalunsa. Se oli puolet pesäpallomailasta varustettuna kahden luumun kokoisella terskalla.

- Tänne oli tilattu mustaa makkaraa...mmm??? Musta mies sanoi ja polvistui sängylle. Kulli seisoi kovana ja huojui kuin käärmeenlumoajan huilun tahdissa tanssiva silmälasikäärme.

Katsoin miestä. Olinko sekoamassa?

Mies tarttui nilkkoihini, nosti ne ylös ja painoi jalkani koukkuun. Mitään enää sanomatta mies painoi terskan kosteiden häpyhuulieni väliin ja työntyi sisääni. Hän alkoi naida minua kiihkolla jota en ollut koskaan tavannut kenelläkään.

Meni minuutti ja aloin täristä ensimmäisen orgasmini kourissa. Mies vain jatkoi työntöjään.

Laukesin toisen...kolmannen...neljännen kerran. Musta mies vain jatkoi naimistaan.

Laukesin viidennen...kuudennen...seitsemännen kerran ja aloin jo olla loppu, mutta mies vain jatkoi.

Kunnes yht'äkkiä mies nousi ja huusi jotain käsittämätöntä, tarttui kulliinsa ja suuntasi sen kasvojani kohti. Pian alkoi spermaa ruiskuta kuin paloletkusta kuorruttaen minut ylt'ympäriinsä.

Hätkähdin hereille omassa sängyssäni kakistellen kuivaa kurkkuani. Käteni sukelsi haaroihini ja tavoitti tutun pikku penikseni. En siis ollutkaan leikkauttanut itseäni. Ja kaikki muukin oli ollut vain unta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute