Koodi-puhelin
Ensimmäistä kertaa
eroottiset tarinat

Olin luullut olevani umpihetero. Miehet eivät olleet ikinä kiinnostaneet minua seksuaalisesti, naisiakin minulla oli riittänyt ihan haitaksi asti. Jostain syystä kuitenkin päädyin tilanteeseen, jossa "jouduin" miehen kanssa samaan sänkyyn.

Olin perjantai-iltana kävelemässä kotiin töistä. Minua väsytti ja vitutti. Töissä oli kaikki mennyt päin persettä. Olisin halunnut olla jo kotona, mutta matkaa oli vielä useampi kilometri. Yksin kävellessäni vierelleni käveli minua huomattavasti vanhempi, tukeva mies ja kysyi minne olin menossa. Kerroin meneväni kotiin enkä nyt jaksa jutella kenenkään kanssa. Mies alkoi kysellä lisää ja halusi tietää miksi olen niin allapäin. Kerroin päiväni olleen yhtä helvettiä. Olin joutunut jäämään ylitöihin, enkä ollut edes ehtinyt käydä ostamassa olutta illaksi.

Mies esitteli itsensä Markuksi, ja kertoi hänellä olevan kotonaan Tallinnan tuliaisia kolme lavaa kaljaa, ja hän voisi niistä yhden antaa minulle. Sanoin tietenkin ottavani sen ja kysyin mitä hän siitä haluaa. Markku sanoi antavansa oluet ilmaiseksi, hän kun ei olutta paljoa juo niin menee kuitenkin vanhaksi kun ne hänellä on.

Markku sanoi missä hän asui. Se oli ihan oman asuntoni vieressä, joten ei tarvinnut edes kävellä pidempää matkaa.

Päästyämme Markun ovelle, Markku haki sisältä olutlavan. Markku oli jollain tavalla mukava mies, hän ymmärsi minua ja meillä oli ollut hauskaa kävellessämme hänen luokseen. Pyysin saada tulla hetkeksi sisälle juomaan yhden kaljan että jaksaa kävellä kotiin asti. Markku antoi luvan ja opasti minut sohvalle.

Yksi olut meni, ja toinen ja kolmas. Aika meni Markun kanssa nopeasti. Huomasin jossain vaiheessa kellon olevan jo lähellä puolta yötä. Sanoin Markulle että nyt olisi pakko lähteä kotiin etten nukahtaisi sohvalle. Yllätyin, kun Markku ehdotti että jäisin hänen luokse yöksi. Eihän oma kämppäni ollut pitkän matkan päässä. No, päätin kuitenkin suostua.

Otimme vielä muutaman tölkin olutta, jonka jälkeen Markku kysyi haluanko nukkua sohvalla vai hänen vieressään sängyllä. En vielä tiennyt Markun homoudesta, ja luulin Markun pilailevan hänen vieressään nukkumisesta. Naurahdin Markun kysymykselle enkä vastannut siihen mitään.

Markku sanoi sitten että laittaa minulle puhtaat petivaatteet hänen viereensä. Minua alkoi tässä vaiheessa epäilyttää Markku, aavistelin jo jotain että Markku ei välttämättä tytöistä tykkää.

Markulla onneksi oli iso parisänky, joten aivan vieressä ei tarvinnut nukkua. Markku sanoi menevänsä nukkumaan ja itse seurasin perässä. Oluesta ja pitkästä työpäivästä johtuen nukahdin melkein heti, vaikka tilanne oli itselleni vähintäänkin outo.

Heräsin jossain vaiheessa yöllä siihen, kun Markku huohotti hieman vieressäni. Peittokin tuntui hieman kahisevan. Minulla meinasi nousta sydän kurkkuun kun tajusin Markun runkkaavan vieressäni. Yritin saada nukuttua enkä ilmaissut Markulle mitään että olin hereillä. Markku liikkui sängyssä, tunsin hänen kätensä pakarallani. Säpsähdin, nousin ylös sängystä ja kysyin Markulta mitä hän yrittää.

Markku säikähti, pyysi anteeksi ja alkoi itkeä. Hän kertoi olevansa homo, ja yritti sitä illan aikana minulle kertoa, muttei pystynyt. Markulta oli lähtenyt peitto pois ja Markku makasi sängyssä alasti. Vaikka hän olikin pyöreä, oli hänellä iso kyrpä, joka seisoi kovana. Itkevä mies kyrpä pystyssä oli näky, jota en ollut ikinä uskonut näkeväni. Jotenkin kuitenkin koko tilanne kiihotti itseäni, ja oma kyrpäni alkoi pikkuhiljaa nousemaan jota yritin kaikin mahdollisin keinoin peitellä.

Markku sanoi tekevänsä minulle pedin sohvalle. Kielsin Markkua, ja kysyin haluaisiko hän opettaa minulle mitä miehet tekevät toisilleen. Markun ilme oli hämmästynyt. Hän suostui ilomielin. Arastellen menin Markun viereen sänkyyn. Markku yritti suudella minua, mutten halunnut suudella. Markku tarttui kyrvästäni kiinni ja alkoi runkkaamaan minua. Koska tilanne oli minulle kaikella tapaa outo ja samalla erityisen kiihottava, laukesin melkein saman tien.

Markku pyyhki spermojani kyrvältäni ja lakanoilta ja laittoi ne suuhunsa. Nyt en ainakaan suutele sanoin Markulle.

Markku nosti minut polvilleni ja tuli itse polvilleen eteeni. Hän alkoi taas hiljalleen runkata kyrpääni juhlakuntoon. Otin itse hieman arastellen Markun kyrvästä kiinni ja aloin vedellä sitä edestakaisin. Hetken aikaa runkattua toisiamme Markku pyysi saada ottaa minulta suihin. Annoin Markulle luvan ja asetuin makaamaan sängylle. Kyrpäni seisoi komeana kohti kattoa. Markku otti kyrpäni huuliensa väliin ja alkoi imeä kyrpääni ylösalas. Tuntui taivaalliselta. Tuntui ettei yksikään nainen ole osannut ottaa suihin näin hyvin kuin Markku. Meinasin laueta Markun suuhun, nousin ylös ja kysyin saisinko tehdä saman Markulle.

Markku meni nyt makaamaan sängylle kyrpä pystyssä. Otin varovasti Markun kyrvän suuhun. Se ei ollut lainkaan niin pahan makuinen kuin joidenkin naisten pillut. Imin Markun kyrpää uutuuden innolla, mutta pyysin Markkua olemaan laukeamatta suuhuni.

Jatkoin imemistä kunnes Markku kysyi haluaisinko naida häntä. Totesin Markulle hieman naurahtaen että eiköhän tässä ole sama nyt kokeilla kaikki uudet asiat yhdellä kertaa. Markku naurahti takaisin tyytyväisenä ja otti yöpöydän laatikosta ison purkin liukuvoidetta. Pyysin Markkua itseään liukastamaan reikänsä, samalla kun itse hieroin liukastetta kyrvälleni.

Rasvattuaan reikänsä Markku asettui nelinkontin perse minuun päin. Levitin Markun pakaroita jotta näin reiän minne minun piti kyrvälläni osua. Kastoin aluksi varovasti kyrvän pään anaalissa ja vedin sen pois. Vähitellen upotin kyrpäni koko pituudelta Markun perseeseen. Se tuntui tiukalta ja täysin erilaiselta kuin naisen pillu. En ollut kenenkään naisen kanssa aiemmin kokeillut anaaliseksiä.

Anaaliseksi tavalliseen pillupanoon verrattuna antoi huomattavasti enemmän tyydytystä. Kiihdytin vauhtia ja nain Markkua niin, että hänen pakaransa loiskuivat. Laukesin Markun sisään kovaa huutaen, ai että se teki hyvää. Otin kyrpäni pois Markun perseestä, samalla osa spermoistani valui ulos. Kiitin Markkua, ja kerroin etten ole itse vielä valmis kokeilemaan anaaliseksiä toisinpäin. Markku sanoi ymmärtävänsä. Otin Markun kyrvän suuhun ja imin ja runkkasin Markun orgasmiin. Markun spermaa lensi silmäkulmaani, josta sen sormella pyyhkäisin ja laitoin suuhuni. Markku naurahti ja sanoi että poikahan oppi heti tavoille. Nukahdimme vierekkäin.

Aamulla, kotiin lähtiessäni Markku lupasi pitää aina jääkaapissa kaljaa kylmänä jos minulla sattuu jano yllättämään.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute