Koodi-puhelin
Joulun vietto
Pukki

Sami on lähikauppamme "kassaneiti". Käytin mielessäni aina juuri sitä termiä, koska hänessä oli jotain feminiinistä ja olisin voinut vannoa, että se olisi gay, ellei se jatkuvasti flirttailisi muiden kassaneitien kanssa. Sami on n. 20-vuotias, hoikka ja treenattu kroppa, mutta suhteellisen lyhyt. Itse olen n. viisikymppinen aivan tavallinen perhemies.

Sami on varsin avoin ja aina valmis heittämään vitsejä, joskus tuhmiakin. Kun olin yhtenä iltana juuri ennen kaupan sulkemisaikaa käynyt hakemassa kondomeja (extra safe) ja liukuvoidetta, hän oli heittänyt niin tuhman vitsin, että punastuin korviani myöten. Tarkoituksenani oli silloin nimittäin tavata livenä chatissa tavattuta kaveria ja harrastaa ensimmäistä kertaa miesten välistä seksiä, joka on minua aina kiinnostanut.

Viime jouluna lähdimme vaimon kanssa Teneriffalle lomalle. Huoneistohotellissa huomasin, että Sami majoitui samassa hotellissa toisen pojan kanssa. Samin kanssa oli kaupankäynnin yhteydessä aina vaihdettu muutamia sanoja. Nytkin tervehdittiin, ja hän mutisi jotakin siihen tapaan, että hän oli broidinsa kanssa liikkeellä. Poikien käyttäytyminen kuitenkin vahvisti aavistukseni Samin homoudesta. Illalla söimme pienessä ravintolassa hotellin vastapäätä, ja vaimo lähti melko nopeasti nukkumaan. Sovittiin, että jään itse vielä vähän roikkumaan baarissa ja käyn tarkistamassa rantaa seuraavaa päivää ajatellen.

Sami ja hänen "broidinsa" olivat samassa ravintolassa kahden pöydän päässä. Tilasin drinkin, ja juuri kun drinkki tuotiin pöytään, pojat nousivat ja meinasivat lähteä pois. He ohittivat pöytääni ja Sami alkoi taas jutella. Yhtäkkiä nousi mieleeni ajatus, että voisin tarjota pojille vielä drinkin. He ottivat tarjoukseni ilomielin vastaan ja tulivat istumaan pöytääni.

Aika pian Sami alkoi vitsailla taas tuhmia. Hän kysyi, eikä minun pitäisi äkkiä seurata vaimoani hotelliin - hän varmaan odottaa siellä jo valmiiksi voideltuna. Kun hän kaiken lisäksi vielä ihmetteli, että tuossa iässä pitää vielä käyttää kondomeja, minä lopetin vitsailun sanomalla, että voihan niitä käyttää kenen tahansa kanssa, eikä pelkästään oman vaimon kanssa. Sami nyökkäsi ymmärtäväisesti ja vaihtoi puheenaihetta.

Kun kerroin lähteväni tarkastamaan rantaa, Samin "broidi" kysyi tunnenko tietynnimistä rantakaistaa. En tuntenut yhtään mitään vielä, mutta olihan minulla opaskirja ja kartta mukana. Katselin, että se oli kohtuullisen lähellä, ja voitaisiin vaikka yhdessä lähteä sitä katsomaan. Sami vaan huomautti, että hänen ymmärtääkseen se ei ole sellainen ranta, missä vaimoni viihtyisi. Päätin olla kysymättä miksi.

Löysimme rantapätkän aika pian, se oli melkein tyhjä. Muutama ihminen löhöili hiekassa ja vedestäkin kuului joitakin ääniä, muuten se oli tyhjä. Siihen aikaan oli jo melko pimeää, joten vasta kun ruvettiin kävelemään rantaa pitkin, huomasin, että kaikki löhöilijät olivat miehiä, ja ettei kenelläkään ollut uimahousut jalassa. Tajusin, että olimme saapuneet gay nudistirannalle. Edessämme alkoi näkyä kallioinen alue. Meinasin jo kääntyä takaisin, mutta Sami pysäytti minua pienellä mutta määrätietoisella kosketuksella ja sanoi: "Tuolla edessä olis kyllä käyttöä kortsuille ja liukkarille. Mennäänpä tarkistamaan tilannetta."

Olin tullut sen verran uteliaaksi, että seurasin poikia eteenpäin. Kiipesimme vähän matkaa, kunnes eteemme avautui tosi kiihottava tilanne. Neljä nuorta ja pari harmaapäätä oli täydessä touhussa Oli sen verran pimeää, etten paljon yksityiskohtia nähnyt, mutta touhu oli melkoinen ja aloin olla tosi kiimainen. Niin olivat Sami ja Terokin jotka alkoivat suudella ja hieroa toistensa etumuksia aivan silmiäni edessä, tuskin edes metrin päässä silmistäni. Paidat lähtivät päältä melko nopeasti ja Teron housut olivat maassa alta aikayksikköä. Sami meni polivlleen ja alkoi hyväillä Teron pientä kyrpää kielellään ja huulillan ja otti sen välillä kokonaan sisään. Tero päästi tosi tyytyväisiä ääniä. Oma etumukseni alkoi pullottaa ja yritin mahdollisimman huomamattomasti hyväillä sitä samalla kun katsoin poikien puuhaa. Sami ja Tero varmasti huomasivat sen heti alkuun ja muutaman minuutin kuluttua Sami päästi Teron kyrpää ja molemmat kääntyivät minun puoleeni. Sami alkoi tunnustella etumustani kun taas Tero alkoi hyväillä nännejäni. Hetken kuluttua Tero painoi huulensa ensin niskaani mutta aika pian ne etsivät minun huuliani. Vastasin syvällä ja kiihkeällä kielisuudelmalla, mistä Tero oli tosi ilahtunut. Tero avasi paitani napit, samalla tunsin miten Sami oli avaamassa vyötäni ja vetuketjuani. Eikä kestänyt kauan ennen kuin olimme kaikki kolme alasti. Sami antoi minulle elämäni ensimmäisen suuseksin, kun Teron kanssa hyväiltiin ja suudeltiin kiihkeään tahtiin. Käteni olivat löytäneet Teron kalun ja pakarat, joita aloin hyväillä ja käsitellä. Runkkasin Teron kalua hitaasti pitkin vedoin, samalla toinen käsi löysi pakaroiden väliltä ihanantuntuisen pienen aukon, jota aloin hieroa. Omalta osaltaan myös Tero rupesi sormillaan leikkimään peppureikäni kanssa, mikä oli aivan taivaallinen tunne.

Tero kuiskasi korvaani, haluaisinko saada kyrpää peppuuni. Kerroin, etten uskalla harrastaa seksiä ilman suojavälineitä, mutta se ei kelvannut Terolle tekosyyksi. Hän päästi minut irti, etsi housujaan ja otti taskusta kondomipakkauksen ja pienen liukkarituubin. Sami huomasi sen, katsoi ylös silmiini ja alkoi tuhmasti hymyillä. "Sen jälkeen voit panna mua peppuun," hän vihjaili.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute