Koodi-puhelin
Pirkkolan pururata
juuso

Puoli vuotta sitten päätin tehdä itselleni jotain. Sohvalla löhöily oli tuottanut selkeätä tulosta. Rupesin käymään päivittäin lenkillä ja pari kertaa viikossa salilla. Tarkoitus ei ollut pumpata mitään muskelikroppaa. Mutta kuitenkin selkeästi erottuvat lihakset.

Edellisenä iltana olin venäyttänyt hartiani salilla, mutta päätin siitä huolimatta lähteä illalla lenkille Pirkkolaan. Muutaman kilometrin juostuani päätin istua hetkeksi, kaunis kesä ilta kun oli. Venyttelin paikkojani ja nautin luonnosta.

Mutkan takaa tuli toinenkin hölkkääjä. Mua ehkä pari vuotta vanhempi kolli. Hän jäi myös venyttelemään muutaman metrin päähän minusta. Oli törmätty siellä joskus aikaisemminkin ja joka kerran katseemme oli viipynyt toisissamme aika pitkään. Hieroin toisella kädellä Kiteetä hartialihasta.

Kaveri huomasi ilmeestäni että lihas oli kipeänä ja kysyi voiko auttaa. Sanoin että apu voisi kyllä olla tarpeen. Hän tuli taakseni kyykylleen ja alkoi varmoin ottein hieroa hartialihasta. Hän kertoi joskus opiskelleen hierontaa, mutta jättänyt sitten opinnot kesken.

Pikkuhiljaa huomasin että miehen liikkeet eivät enää olleet pelkkää hierontaa. Hän tuli koko ajan lähemmäs minua ja käden liikkeet muuttuivat laajemmalle. Viimein hän siirsi kätensä alemmas ristiselkään ja sieltä pakaralle. Katsoin häntä olkani yli ja samassa tunsin hänen huulensa kaulallani. Nostin leukaani ylemmäs ja annoin hänen jatkaa töitään. Nautin siitä mitä hän teki.

Samassa kuulimme askelten äänet. Ja mutkan takaa juoksi taas joku esiin. Irrottauduimme toisistamme ja päätimme siirtyä syvemmälle metsään.

Katsoimme toisiamme silmiin ja suutelimme kiihkeästi. Vein käteni hänen lantiolleen ja laskin shortseja alaspäin. Menin polvilleen hänen eteensä ja nappasin hänen kalunsa suuhuni. Se oli himosta märkä ja valui koko ajan. Näykin ensiksi terskaa ja kiusasin sitä kielelläni. Kyrpä nytkähteli suussani ja valuminen kiihtyi entisestään.

Lopulta hän ei enää kestänyt vaan pyysi lopettamaan ja käski minut selälleen maahan. Tein työtä käskettyä ja asetuin makuulle. Hän veti sekä omat että mun verkkarit jalasta ja tuli päälleni makaamaan. Levitin jalkojani sen verran että hänen jäykkä melansa pääsi hieromaan aukkoani.

Viimein hän nosti persettäni ja varovasti painoi vehkeensä sisälleni. Hän aloitti taivaallisen nainnin. Samalla runkkasin itseäni. Tunsin että mulla on tulossa. Pyysin että sitten kun hänellä olisi myös tulossa, niin hän ruiskisi spermat päälleni. Hän jatkoi vielä hetken ja veti sitten itsensä ulos. Hän runkkasi suurimman lastin, jota koskaan olen nähnyt, päälleni ja kävi viereeni makaamaan. Olimme hetken aivan hiljaa kunnes hän kysyi: "Mihin aikaan lenkkeilet huomenna?"

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute