Koodi-puhelin
Parhaan kaverin kanssa!
poika 18v

Kerron nyt erään tositarinan joka tapahtui parhaan miespuolisen kaverini kanssa noin kuukausi sitten. Tämä oli meidän molempien kundien ensimmäinen miestenvälinen kokemus mutta täytyykin seurailla tilannetta jatkossa ;)

Tässä vaiheessa onkin varmaan hyvä kertoa minusta ja kaveristani. Itse oon tällanen hoikka sporttinen kivasti ruskettunut kundi ja ikää sellanen 19vuotta ja kamuni oikea herkkuperse sellanen jolla on lihaksia vaikka muille jakaa ja oikea söpöläinen ja saman verran ikää kuin mulla. Molemmilla on tullut jo tähän ikään mennessä ihan hyvin kokemuksia muijista ja tämän kaverin, sanotaan vaikka Nicolas, kanssa tullut niistä aina juteltua ja jaettua monta syvää salaisuutta ja joskus oltiin jopa puhuttu että kun aika on oikea ja sopiva ihminen niin miksei sitä miehenkin kanssa voisi kokeilla. En vain uskonut sen koskaan tapahtuvan kyseisen henkilön kanssa vaikka olinkin häntä monesti runkkaillessani ajatellut ja nähnyt monia unia ja joka lopulta sitten kävikin toteen :)

Eli miten me sitten päädyttiin kokeilemaan miestenvälistä? Noh kaikki alkoi siitä että olimme bilettämässä Nicolaksen ja erään toisen kaverini kanssa ja baarien mennessä kiinni ja kännin vaikutuksesta päätimme mennä vielä Nicolaksen luo jatkoille jossa odotteli kuulemma avaamaton viinapullo. Näin siis menimme kolmisin Nicolakselle jossa avasimme viinapullon ja aloimme juoda sitä kolmisin ringissä raakana. Kolmas kaverini siinä sitten sammui kun oltiin kolmasosa juotu ja hän sammahti Nicolaksen 120-senttisen sängyn reunaan jolloin Nicolaksen kanssa jatkoimme vielä juomista. Pullon ollessa tyhjä päätimme sitten yhteistuumin käydä nukkumaan myös siihen samalle sängylle pelkät bokserit jalassa minä keskelle ja Nicolas toiselle puolelleni.

Emme kuitenkaan saaneet unta joten aloimme jutella muijista ja jostain panoista jolloin Nicolas sanoi yhtäkkiä hänellä seisovan ihan vitusti ja sanoi mulle että kokeile vaikka. Koitin sitä ja mullakin alkoi seistä ihan sikana ja siinä kädet toistemme moloilla aloimme hyväillä toisiamme ja päätettiin vielä kokeilla miltä tuntuu kismailla toisen kundin kanssa ja siinä vedimme pitkät kielarit. Olin jo aivan ekstaasissa Nicolaksen käytyä jo bokserieni sisälle runkaten hiljalleen keskikokoista kaluani minun tehden hänelle samoin. Heitettiin siinä bokserit pois ja Nicolas levitti liukkaria molempien kulleille jotta runkkailu sujuisi paremmin. Vielä suurempaa kiimaa ja hieman pelonkin tunnetta toi kolmas kaverimme joka makasi sammuneena vierellämme mutta toisaalta kiima oli suurempi kuin pelko joten jatkoimme toistemme hyväilyä.

Käteni tekivät pientä tutkimusretkeä ympäri Nicolaksen hyvin muodostuneita rinta- ja vatsalihaksia ja kävivätpä puristelemassa parasta persettäkin jonka tiedän toisen käden runkkaillessa edelleen Nicolaksen keskikokoista suuriterskaista kalua. Nicolaksen kädet toimivat myös aika saman kaavan mukaan, ja jossain vaiheessa kysyinkin Nicolakselta, että mitä jos kokeilisin miltä tuntuu ottaa mieheltä suihin, ja sanoin myös, että saattaa sitten olla maailman surkein suihinotto, jonka saat. Ja Nicolas sanoi että kyllä kelpaa. Siirryin siitä sitten kontalleen Nicolaksen päälle hänen maatessaan vielä selällään sängyllä ja otin otteen hänen kullistaan ja aloin parhaan taitoni mukaan käsitellä sitä kuten muijatkin olivat tehneet minulle. Nuolaisin ensin vähän kärjestä mutta ihmettelin ettei se maistunut oikein miltään saattoi tietty johtua että oltiin käyty saunassa ennen bilettämään menoa. Siitä sitten yritin ottaa kalua syvälle kurkkuuni ja viedä kieltä ympäri kullia ja samalla sormin hyväillä palleja ja anusta. Tätä ei kauaa kestänyt kunnes huomasin Nicolaksen jännittävän itsensä ja hieman ynisevän jolloin huomasin jo lämpimän makean sperman tulevan käsilleni, naamalleni ja osan suuhuni. Menin takaisin makuulleni Nicolaksen viereen molempien kädet toisten kaluilla ja hengiteltiin siinä rauhassa vierekkäin. Suurin into oli myös itseltäni hävinnyt kun tiesin että olin saanut parhaan kaverini ja fantasioiden kohteen laukeamaan suullani ja vieläpä ennätysajassa. Hetken kuluttua laitoimme vielä bokserit jalkaamme ja sitten käperryimme yhdessä unten maille. Seuraavana aamuna olimme kuin ei mitään olisi jotta kolmas kaveri ei ihmettelisi sen enempiä ja lähdimme pian kotiin Nicolaksen luota. Juttelimme myöhemmin Nicolaksen kanssa asiasta ja molemmille tapahtunut oli ihan ok mutta täytyy katsoa sitten mitä jatkossa tapahtuu koska Nicolaksella oli silloin ja on myös nyt tyttöystävä joka haluaa kylläkin odottaa seksiä ehkä jopa naimisiin saakka ;)

Se oli sellainen tarina minun ekasta kerrastani. Tarina on siis täyttä totta ja olisikin kiva kuulla kommenttia tapauksesta ja ehdotuksiakin otetaan avosylin vastaan ;)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute