Koodi-puhelin
Jessica kotimatkalla
JessicaTV

Jatkoa tarinaan ”Tytön ekakerta”…

Pikku Jessica oli siis antanut neitsyytensä tuolle ihanalle ja isomunaiselle kundille. Antti makasi edelleen vieressäni sängyllä ja alkoi jälleen sovittelemaan tappia arkaan peppuuni, se meni sinne helposti jättäen spermat liukasteeksi sisääni. Aloin pukeutumaan ja valmistautumaan kotiinlähtöön, Antti lupasi tietysti heittää mut takaisin kotiin. Juttelimme niitä näitä autonmatkalla ja lupasimme pitää yhteyttä jatkossakin, koska eka kerta oli ollut todella mahtava. Antti ajoi kotitaloni pihaan ja nousin autosta annettuani Antille kiimaisen kielarin, livahdin rappuun kun totesin, ettei ketään naapuria näkynyt. Menin hissiin ja sen lähdettyä liikkeelle olin niin onnellinen, että kaikki oli mennyt aivan loistavasti ja olin saanut mitä halusin.

Pääsin omaan kerrokseeni ja aloin kaivaa laukusta kotiavaimiani, niitä ei löytynyt mistään ja kauhea paniikki iski, oli pakko soittaa huoltoyhtiöön. Tiesin, että kun huoltomies tulee avaamaan oven, hänelle on pakko näyttää henkkarit, että todella asuu kyseisessä asunnossa. Hävetti jo valmiiksi paljastua, mutta pakko se oli soittaa huoltoyhtiöön, että pääsen kotiini. Soitin ja huoltomies sanoi lähtevänsä heti liikkeelle ja siinä menisi noin 10 minuuttia, olivat kyllä elämäni pisimmät minuutit siinä odotellessa rappukäytävässä. Naapureita ei näkynyt onneksi koko aikana kun odottelin huoltomiestä, kymmenen minuutin päästä mies saapui ja katseli minua saappaista päähän asti hyvin arvioiden. Hän avasi oven ja sanoi ”se tekisi kakskymppiä ja näytätkö henkkarit?”, silloin hävetti enemmän kuin koskaan. Mies sanoi pirullisella äänellä katsoessaan henkkareita, että ”tää maksu hoidetaankin saman tien tossa sisällä, jos et halua tiedon leviävän…”

Mies otti mua kädestä kiinni ja työnsi sisälle, kompuroin mennessäni ja tiesin, että kohta saan taas munaa hellään peppuuni. Mies vei minut makuuhuoneeseen ja kaatoi sängylle alkaen riisua itseään. Saman tien hän tuli viereeni sänkyyn ja alkoi riisumaan mua, Miss Sixtyt lähti ensimmäisinä ja toppi heti perään. Mies huomasi anustappini ja alkoi vetämään sitä pois, tappi oli aivan spermassa ja mies sanoi minulle, että ”tyttö on ollut näköjään saamassa jo munaa, mutta jälkiliukkaille onkin kiva päästä”. Samassa mies työnsi kyrpänsä sisääni säälimättömän kovaa ja minä vaikeroin hänen allaan kun mies alkoi raiskaamaan peppuani. Hävetti lähes yhtä paljon kun käytävässä kun tuntematon mies panee mua peppuun omassa sängyssäni ja mun klitta oli aivan kovana ja pepussa jo yhdet spermat.

Mies nai kiihtyvällä tahdilla ja peppuni oli kuin tulessa jo toisen isohkon kyrvän sinne tikatessa pienen ajan sisällä. Laukesin kun mies pumppasi mua takaapäin ja tunsin sekoavani kiimasta vaikka hävetti antaa persettä näin helposti miehelle. Paneminen jatkui säälimättömänä ja mies läiski peppuani kutsuen mua huoraksi, laukesin toisen kerran kun mies puhui rivoja mulle. Olin aivan loppu kun mies ilmoitti, että aikoo siementää mut aivan juuri, hän aloitti vielä kovemman panemisen ja se sattui aivan hirveästi. Lopulta varmaan tunnin panemisen jälkeen mies laukesi suoleeni ja valtava spermaryöppy tulvi peppuuni, rysähdin sänkyyn doggy-asennosta ja mies laittoi tapin taas peppuuni, en pystynyt pistämään vastaan enkä oikeastaan enää edes välittänyt, että minut oli raiskattu ja siitä huolimatta se oli ollut aivan ihanaa. Mies puki vaatteet päälleen ja kiitti mahtavasta panosta, sen jälkeen mies lähti jatkamaan hommiaan ja minä jäin makaamaan sängylle naituna ja peppu kipeänä. Nukahdin siihen kahden miehen spermat sisälläni ja heräsin vasta aamulla kun rupesi jälleen tekemään mieli…

Haluatteko lisää tarinoita?

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute