Koodi-puhelin
Kerran kaikkea
Reissussa

Olin kesätöissä ratahommissa. Kuuluin pieneen työporukkaan joka kulki ympäri suomea ja me tutkimme radan rakenteita. Tutkimustemme perusteella päätettiin seuraavan kesän korjauskohteita. Työ oli vaihtelevaa ja työporukka oli mukava. Kaikki muut ryhmän jäsenet olivat aika paljon minua vanhempia. Minä olin juuri täyttänyt 19 vuotta ja syksyllä jatkaisin vielä opintojani.

Me asuimme aina hotelleissa ja nuorelle miehelle oli erityisen mukavaa nähdä erilaisia kaupunkeja ja hotelleja. Työporukan miehet olivat kovia ryyppäämään ja melkein joka ilta päädyimme johonkin paikalliseen ravintolaan. Aika nopeasti minua alkoi kyllästyttää porukan yksitoikkoiset jutut ja jäin monena iltana hotelliin nukkumaan muiden lähtiessä kapakkakierrokselle. Joskus menin mukaan, otin kaljat ja palasin sitten takaisin hotellille. Minulla ei ollut vielä tyttöystävää enkä ollut vielä paneskellut kenenkään kanssa. Paineet olivat kuitenkin kovat ja yksin ollessani runkkailin usein kun saatoin olla varma ettei kämppäkaverini tulisi huoneeseen ennen puoltayötä.

Eräänä iltana kun palasin hotellille, keksin että menen vielä reissumiesten saunaan. Hotelleissa on aina arki-iltaisin sauna avoinna hotellin asiakkaille ja sinne saa mennä kuka haluaa. Kutsuimme sitä reissumiesten saunaksi koska siellä oli pääasiassa kaupparatsuja tai muita keikkatyötä tekeviä miehiä. Ajattelin että saan saunoa rauhassa kun kellokin alkoi olla jo lähellä saunan sulkemisaikaa.

Riisuin vaatteeni ja kapusin lauteille nauttimaan löylyn lämmöstä. Tuskin ehdin istahtaa lauteille kun kuulin pukuhuoneesta ääniä. Manasin mielessäni että onpa minulla huono tuuri kun en saa olla rauhassa.

Saunan ovi tempaistiin auki ja sisään asteli minua joitakin vuosia vanhempi poika. Hän oli ruskettunut ja vain kalsarien kohdalla oli valkoista ihoa näkyvissä. Poika oli selvästi pikkukännissä ja yllättynyt siitä ettei sauna ollut tyhjä. Katseeni kiinnittyi hänen jalkoväliinsä jossa roikkui puolijäykkä vehje.

Ai sorry, luulin ettei täällä ole enää ketään hän sanoi ja hypähti lauteille minua vastapäätä.

Hän esittäytyi Makeksi ja sanoi ajavansa mansikoita Keski-Suomesta Helsinkiin. Minäkin esittäydyin ja heitin lisää löylyä. Make levitteli itseään silmieni edessä, eikä häntä näyttänyt yhtään haittaavan melkoisen jäykän kalun heilahtelu.

Ei kai tää haittaa? Make kysyi, viitaten yhä jäykempään kulliinsa. En ole saanut pimpsaa yli viikkoon ja olo kulli alkaa esittää omia vaatimuksiaan.

Minulla alkoi väkisin myös jäykistellä kun Make tarttui kulliinsa ja vetäisi muutaman kerran muina miehinä pitkää esinahkaansa terskan yli ja katseli minua naureskellen hävyttömästi. Minulla oli jo täysi seisokki ja yritin vähän kädellä suojella, ettei Make huomaisi pientä erikoisuuttani. Minulla on nimittäin aina ollut aivan mitättömän lyhyt esinahka. Runkkaaminenkin on hoidettava aivan tietyllä tekniikalla kun esinahkaa ei saa vedettyä terskan yli ja takaisin.

Make huomasi sen kuitenkin heti ja veteli vielä uudelleen esinahkaansa ja katsoi minua naureskellen.

Kuule poika, sinä olet pulassa tuon kyrpäsi kanssa. Taitaa olla viisainta että autan vähän miestä hädässä, hän sanoi ja tuli viereeni istumaan. Eikös se niin ole, että kaikkea kannattaa kokeilla ainakin kerran, hän sanoi ja tarttui kulliini. Hän meni eteeni alemmalle lauteelle kontalleen ja tunsin kohta huulten kosketuksen terskani kärjessä.

Minulle ei tullut mieleen vastustella tai lähteä karkuun. Annoin vain kaiken tapahtua ja seisokki oli kovempi kuin koskaan. Painoin selkäni seinää vasten ja suljin silmäni. Tunsin kuinka terskani upposi Maken suuhun ja taas ulos. Aluksi imeminen ei tuntunut erikoisen hyvälle, mutta heti kohta aloin tuntea miten selkärankaan alkoi kerääntyä lataus joka purkautuisi räjähtäen. Tunsin valtavan nautinnon lähestyvän kun samalla tunsin kuinka Make työnsi toista kättään hikisten pakaroitteni väliin. Tunsin sormen peppuni suulla. Minua ei oltu koskaan koskettu sinne ja se kosketus yhdessä imevien huulten kanssa sai minut räjähtämään. Uikutin nautinnosta ja näin kuinka spermani valui Maken suupielistä hänen leualle ja vatsalleni. Make nousi seisomaan eteeni ja veteli esinahkaansa edestakaisin edessäni. Hänenkin suustaan kuului voihketta samalla kun sperma lenteli kaaressa rinnoilleni ja vatsalleni.

Eiköhän me taas jonkun aikaa selvitä Make sanoi huohottaen ja meni edeltäni pesulle. Annoin hengitykseni tasaantua ja kun menin pesuhuoneeseen Make huikkasi pukuhuoneen ovelta hyvät kesän jatkot. Pitää mennä jo nukkumaan kun aamulla on lähdettävä jo kolmelta eteenpäin. Ai niin, viedäänkö tyttökavereille terveisiä hän vielä lisäsi ja virnisti iloisesti.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute