Koodi-puhelin
Yhden lapsuudenkaverin ja yhden opiskelukaverin
Marmoripoika

Olin ulkona kavereitteni Juhan ja Antin kanssa, he ovat seurustelleet jo useita kuukausia ja heidän seksisuhde on todella kuumana juuri nyt kesällä.

Sain etupenkki paikan aina heidän harrastaessaan kuumaa seksiä metsässä tai heidän sängyllään. Olimme sopineet että saan katsella jos haluan koska se kiihottaa kuulelma heitä enemmän kuin mikään. Seurasin heidän treenattuja ja lihaksikkaita vartaloita hikoilevan, ja kosketeltavan kullini nousi ja kovettui kivikovaksi tangoksi joka janosi päästä mukaan ihaniin imutteluihin ja suoleen työntämiseenkin.

Heidän voihkinnat antoivat minulle kiimatipat pintaan ja aloin hikoilemaan jo aikalailla melkein joka kerta kun näin heidän ihanan aktin. Itse en ollut saanut melkeimpä vuoteen munaa tai suolta lähellekkään kulliani. Juhan ja Antin seurustelun ajan olen kokenut niin paljon orgasmeja etten muistakkaan milloinka viimeksi niin paljon olin kokenut.

Juha oli entinen opiskelukaverini ja Antti oli lapsuudenkavereitani. Olimme paljon Antin kanssa kokeneet ja monesti jopa olleet pelkästään kahden kotonani monia päiviä vain kahden, vanhempani olivat matkoilla aika usein ja harvoin olivat siksi kotona.

Antin kanssa aloin huomaamaan että olen tosissani homo, Antti myös auttoi minua koulussa että kotonakin.

Ensimmäisen kullin jonka näin kovana ja kiimatippojen peitossa oli Antin ihana kulli, myös menetin neítsyyteni hänen kanssaan ja muutenkin pidimme paljon yhteisiä luku, kijoitus ja baari iltojakin ennen kuin jouduimme eri teille. Heti kun lähdimme opiskelemaan emme enää paljoakaan tapailleet ja suhteemme tavallaan jäi siihen missä se oli alkanutkin.

Nyt kun tapasimme ja tutustuimme uudestaan toisiimme ja minä vielä esittelin Juhan Antille niin se varmasti oli se palkkio että saan katsoa mutta en kuitenkaan koskea.

Aamulla heräsin Juhan kämpillä ja minulla seisoi kovana jo het aamusta joten oli tottumuksen mukaan aamu runkun aika, joten menin suoraan vessaan ja meinasin aloittaa kovan runkkaus tuokion mutta huomasin että Juha Ja Antti harrastivat jo aamu seksiään suihkussa, huomasin että he pysähtyivät ja raottivat verhoa niin että näkivät minun seisovan hiukan kyyryssä ja kulli kovana kädessä sykkivänä kiimasta. Juha laski Antin kulliltaan lattialle ja he pyysivät minua peremmälle ja istumaan pöntölle tai lattialle paremminkin he sanoivat.

Menin istumaan kulli kovana, Antti ja Juha tulivat ja vuoron perään suutelivat ja hieroivat kulliani jotta se pysyisi kovana ja kiimaisena. Olin melkein räjähtämäisilläni mutta pidättelin spermojani niin hyvin kuin vain voin, Juha ja Antti siirtyivät kulliani imemään ja nuolemaan onneksi lattia oli lämmitetty nimittäin kiima katoasi kylmässä lattiassa aika nopeaan tahtiin.

Kaksi kiimaista miestä imivät ja nuolivat kulliani josta tuli kiimanestettä heidän suihinsa. Juha nieli ja Antti puolestaan sylki ne pois mutta suuteli minua sillä välin kun Juha imi kulliani. Sitten Antti ja suuteli Juhaa ja pyysi häntä olemaan katsojana vaihteeksi hetken aikaa, Antti asettui kullilleni ja työntyi sitä vasten jolloin nopeasti se liukui hänen suoleensa, päästimme voihkauksen kun kullini oli Antin suolen pohjassa asti. Sen jälkeen Antti aloitti ensin rauhallisesti mutta sitten nopeasti hän ensiksi huokaili nautinnostaan ja sitten alkoi voihkimaan kun hän aloitti villin ratsastuksen kullini päällä.

Voihkimme molemmat ja hikosimme myös aikalailla, näin juhan kiimaisen ilmeen hänen kasvoillaan ja kutsuin hänetkin naimaan kanssamme Juha tuli ja käski minun kääntymään niin että olisin naimassa Anttia edestäpäin ja hän tulisi vielä naimaan minua takaapäin, menimme suhtkoht omituiseen asentoon mutta sain pidettyä kullini sisätiloissa ja nautinto alkoi kolmeen pekkaan erittäin kiimaisena, eroottisena ja villinä.

Kolmen miehen kova naiminen kylppärissä oli yksi kaikkien aikojen kiimaisemmista jutuista mitä voi kertoa kellekkään. Juha nai minua takaa päin kovalla kullillaan ja minä nain vastaavasti Anttia suoleen niin kovaa kuin vain voin, mutta ei kestänyt hirveän pitkään kun laukesin hiukan karjahtaen ja spermaa sykkien Antin sisään, Juha otti kullinsa ulos ja meni istumaan lattialle ja katseli minun ilmettäni joka oli erittäin helpottunut ja samalla erittäin rauhoittunut ilme. Tämän jälkeen otin kullini ulos ja suutelin Anttia suulle kieli suudelmien kera.

Sitten oli aika tyydyttää Juha hän jo odotteli meitä lattialla ja pyysi meitä ottamaan spermansa suuhumme ja sitten jakamaan sen hänen ja meidän kesken, otin saman tien kullista kiinni ja imaisin syväkurkku menetelmällä kullin suuhun, kun Antti imi ja nuoleskeli kiveksiä otin yhden kerran kullin ulos ja runkkasin sitä pari vetoa ja imasin sen takaisin suuhuni ja silloin maistoin spermaa suussani sitä tuli paljon ja se täytti himoni jälleen kerran, otin kaiken suuhuni jaoin sen ensin Juhan kanssa ja sitten annoin puolet vielä siitä Antille nieleskelimme Juhan spermoja hetken aikaa ja sitten Juha otti Antin kullista kiinni ja minun kin ja käski meidän naida vielä kerran jotta hän saisi runkata ja katsoa meitä.

Katsoimme hetken toisiamme ja vilkaisimme tostemme kulleja jotka ajatuksesta nousivat ja sykkivät niin ihanan näköisinä edessämme. Nojauduin Anttia kohti ja suutelimme ensiksi hellästi ja sitten aloimme muhinoida oikein kunnolla ja kaaduimme lattialle jatkamaan suutelua ja kullimme hieroivat toisiaan kiimaisina, pidin Antin maassa makaamassa ja nopeasti ja notkeasti siirryin ratsastamaan hänen ihanalla kullillaan.

Antti voihki ja ähki samalla kun minä ratsastin tiuhaan tahtiin hänen kullinsa päällä ja kullini kovana heilui niin hemaisevana että Juhan suu sattumoisin ilmestyi nuolemaan ja imemään sitä samalla kun Antti puolestaan toisella kädellä piti lantiostani kiinni ja toisella kädellä hieroi Juhan kullia. Kolmen miehen ketjureaktioksi kutsuimme sitä jälkeen päin, automaattisesti kiristin tahtiani ja voihkimme samaisessa paikassa erittäinkin paljon, voihkinta kiihtyi ja pian jo spermaakin jälleen saatiin sisätiloihin, mutta tällä kertaa suoleeni ja se oli ihanaa.

Antti voihko kovaan ääneen ja Juha karjahti kun lennätti spermansa vartalollemme ja myös omani sai voimakkaan räjäyksen jonka seurauksena Juha sai niellä hetken aikaa kiimaista spermaani joka pursui ulos sykkivästä kullistani hänen nieluunsa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute