Koodi-puhelin
Eläintarha
Marmoripoika

Olin menossa yksin Eläintarhaan Korkeasaareen. Kun kerran ei ollut muutakaan tekemistä, pääsin lautalle ja matka alkoi. Lautalla istuskelin yksin mutta huomasin että eräs nuori mies katsoi minua monesti mutta kun katsoin häntä niin hän käänsi äkkiä katseensa pois, mutta rohkeni sitten tulla juttelemaan hetken ajan kuluttua.

Hän oli nimeltään James, hän oli menossa töihin mutta sitten kuuli juuri ettei tarvitsisikaan mennä ja sekös häntä harmittikin mutta lupauduin sitten muutamien juttelu tuokioiden jälkeen jäämään hiukan pidemmäksi aikaan Eläinpuistoon.

Pääsimme Korkeasaarelle ja astuimme sisään, kiertelimme joka puolella ja meillä oli erittäinkin hauskaa ja mukavaa toistemme seurassa, meillä oli paljon yhteistä ja muutenkin jaoimme melkein kaiken vaikka vasta muutama tunti sitten olimmekin ekaa kertaa tavanneetkin. Katselin vähän ympärilleni ja ihmettelin ettei täällä ole muuta kuin me ja eläimet jäljellä ja olihan kello jo aika paljonkin, sitten katselin kuinka James kertoi minulle mitä hän tiesi linnuista ja muista eläimistä täällä ja kuulelma on ollut monta kertaa täällä töissä ja melkein voi saada vakipaikankin jos vain hyvä tuuri on.

Sitten James pysähtyi ja tuijotimme toisiamme hetken sitten nojauduimme eteenpäin ja suutelimme ensiksi hellästi ja sitten pidimme pienen tauon jonka jälkeen aloimme muhinoida ja sitten lopetimme ettei kukaan näkisi ja James ehdotti että mentäisiin hänen työhuoneeseensa sinne ei varmasti kukaan tule tähän aikaan ainakaan, juoksimme käsikädessä sinne ja nopeasti avasimme ovet ja lukitsimme ne.

Hyppäsimme sohvalle ja riisuimme vaatteemme pois paljastaen erittäin kuumia miesten vartaloita treenattu kuntoon ja valmiina toimintaan. Aloimme hieromalla toistemme kulleja ja sitten jo piakoin olimme imemässä ja nuolemassa toistemme kulleja, nautin tästä erittäinkin ja niin myös Jameskin.

James halusi lähinnä olla btm, joten olin top. Otin Jamesin syliini ja vedimme pöydältä kaikki ylimääräiset pois ja laitoin sitten kortsun päälle ja sitten työnnyin sisään Jamesin jalat harteillani, tiukka riekä oli mutta erinomaisen kiihottava sellainen. Naimme useita tunteja villisti ja äänekkäästi voihkien ja myös työpöytäkin notkui kun minä latasin kaikin voimin kullia Jamesin ihanaan suoleen. Ilta muuttui yöksi ja meno hiukan hidastui mutta spermani alkoivat jo virrata varressa ja tunsin purkautuvani kohta, James voihki kiihottavasti ja vartalomme olivat hiestä märät ja kaikki lihaksemme jännittyneitä kiihkostamme.

Lopulta kuului karjahdus ja Jamesin suoli oli pursuamaisillaan spermasta, James nousi hikisenä ja imi kullini puhtaaksi, kortsu lipsahti lattialle kun minut työnnettiin lattialle ja annettiin kullia suoleeni James lievästi sanoen innostui ja alkoi naida minua kovaa ja kiihkon kanssa se oli kyllä taivaallista ja myöskin virkistävää saada munaa nuoremmalta mieheltä tosin hän oli 20 ja minä 22 että ei oikein kovaa ikä eroa ollut mutta kuitenkin.

Naimme toisiamme aamuun asti ja aamulla kun ihmisiä tuli puistoon niin livahdimme takaisin lautalle ja menimme hänen luokseen jossa jatkoimme eroottisia menojamme.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute