Koodi-puhelin
Ensimmäinen maistiainen
Juha_kurikka

Tämä tapaus tapahtui oikeasti vuosituhannen vaihteen tienoilla ja on tässä kerrottuna tarkalleen niinkuin se tapahtui.

Oli kaunis kesäinen ilta tai oikeastaan jo kohta yö. Istuskelin kotona koneen ääressä. En ollut koskaan ollut miehen kanssa, mutta eksyin kuitenkin johonkin gay chattiin. Pian huomasin että joku muukin oli samalta paikkakunnalta ja rupesin juttelemaan hänen kanssaan. Hän tuntui mukavalta ja kertoi olevansa vielä lukiossa. Itse olin jo lähempänä 30v. Juteltiin mukavia ja hulluuksissani kysyin haluaisiko hän että minä imisin hänen kaluaan. Vastaus tuli heti ja hän oli innokas ja halukas. Teimme treffit eräälle sivukylän pankille, kello lähenteli kolmea yöllä.

Ajoin pankin pihaan ja siellä minua odotteli todella mukavan näköinen nuorukainen. Hän istui autoon ja esittelimme itsemme. Lähdimme ajelemaan sivukylän hiekkateitä hiukan kauemmaksi. Muutaman minuutin kuluttua löysimme mukavan peltotien ja ajelimme muutaman sadan metrin päähän tiestä. Aurinko rupesi nousemaan kun riisuimme hiljaisin housujamme alemmaksi. Molemmilla ensimmäinen kerta ja molemmat jännitimme aika lailla.

Pasin kalu ponnahti kovana ulos alushousuista. Se oli noin 17 senttiä pitkä ja ylöspäin käyrä. Ajattelin heti ottaa härkää sarvista ja kumarruin ottamaan paljaan terskan hellästi huulteni väliin. Kalu sykähti ihanasti huulteni puristuessa sen ympärille ja imin ja runkkasin sitä hiljalleen samalla kun pasi voihki hiljaa silmät kiinni. "Vaihdetaan" hän kuiskasi. Otin paremman asennon ja tarjosin 16 senttisen suoran kaluni hänen ulottuvilleen. Hän otti kädellään kiinni kaluni juuresta ja otti terskan huultensa väliin ja alkoi imeä sitä kiihkeästi. Koskaan ennemmin en ollut tuntenut niin suurta nautintoa. Kaluni sykki hänen suussaan siihen malliin että hänen oli lopetettava hetkeksi ja sanottava ettei halua lastia suuhunsa. Sanoin että varoitan ennenkun tulee. Oli taas pakko vaihtaa vuoroa sillä en olisi kestänyt enempää laukeamatta.

Otin Pasin kalun syvälle suuhuni ja imin sitä kuten olin joskus leffoissa nähnyt naisten tekevän. Se tuntui ilmeisesti hyvälle ja tunsin miten suuhuni valui suolaisia pisaroita hänen kiimanesteitään. Pasi veti kalun pois suustani ja työnsi minut selälleni etupenkille. Hän otti terskani huultensa hyväiltäväksi ja runkkasi samalla kiivaaseen tahtiin kullini vartta. Hänen kielensä hieroi terskani alapintaa ja huulensa puristuivat kullini ympärille hieroen sitä ihanasti. En voinut muuta kuin voihkia. Tunsin miten koko ruumiini jännittyi ja kiiman huippu lähestyi nopeasti ääretön hyvänolon tunne valtasi koko vartaloni ja sain ähkäistyä "nyt".

Pasi otti kalun pois suustaan ja samalla kullinin roiskautti kojelaudalle ja penkille monta roiskausta valkoista kuumaa spermaa. Kun orgasmini oli laantunut otin Pasin kullin jälleen suuhuni ja hieroin sitä huulillani ja kielelläni niin hyvin kun osasin. Kuulin miten Pasin hengitys muuttui katkonaisemmaksi ja miten hänen kullinsa kasvoi suussani. Hänen terskansa paisui ja suolainen maku täytti suuni. Pasin hengitys pysähtyi, koko hänen vartalonsa jäykistyi ja sitten tunsin miten kuuma sperma rupesi ryöppyämään suuhuni. Etukäteen olin pelännyt että miltä se maistuu, mutta ilokseni totesin voivani nieleskellä sitä helposti sitä mukaa kun sitä roiskui suuhuni. Pasi huohotti ja voihki. Lypsin ja nuolin hänen kullinsa puhtaaksi. se veltostui hiljalleen.

vedimme hiljaisina housut takaisin jalkaan ja ajelimme hiukan häpeissämme takaisin päin. Juteltiin hiukan ja totesimme että tilanne oli ollut molemmille erittäin ihana. Tämän jälkeen en ole Pasia tavannut, mutta usein olen haaveillut hänen ihanasta kullistaan. Toivottavasti vielä saan joskus sitä maistaa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute