Koodi-puhelin
Fantasia nro 3
Juke

Totta tai tarua nro.1 ;)

Suoritin intin aikanaan kuljetuspuolella ja kyseiseen palvelukseen yksikössämme kuului päivystysvuorot 1+4 hengen porukoissa erillisessä majoituksessa kasarmilla. Päivystys tapahtui autohallien luona olevassa rakennuksessa jossa oli toimisto ja sen yhteydessä majoitustilat päivystäjille suihkuineen ja keittiöineen. Päivystykset kestivät viikon kerrallaan ja siten myös viikonlopun joutui olemaan kiinni kasarmilla. Yhdellä päivystyskerralla samaan päivystysporukkaan sattui kuulumaan Sinkkanen jonka kanssa minulla oli ollut melkein intin alusta lähtien kaksimielistä vitsailua, joka usein oli vahvasti homoeroottista. Vitsailut koskivat mm. ehdotuksia yhteisistä suihkuhetkistä yms. Tulipa jonkun kerran herättyä siihen kun Sinkkanen oli tullut sänkyyn päälleni hieroen lantiollaan peppuani tai etumustani riippuen siitä miten päin nukuin. Luonnollisesti herätin hänetkin joskus samalla tavalla. Kasarmilla tämä ei luonnollisesti johtanut pidemmälle koska paikalla oli aina muita varusmiehiä vaan päälle heitettiin asiaan kuuluvat ”vitun homo” -kommentit ja naurettiin koko tuvan voimin. Samankaltaista vitsailua kasarmillamme harrastettiin enemmänkin eikä siihen siten kukaan kiinnittänyt suuremmin huomiota. Sinkkasen tiesin seurustelevan siviilissä erittäin hyvän näköisen tytön kanssa joten suhtauduin zoukkeihimme ihan jätkähuumorin kannalta vaikka mm. näissä herätyksissä ei kummaltakaan varmastikaan ollut jäänyt huomaamatta toistemme enemmän tai vähemmän orastavat seisokit. Kyseinen pelleily vain kuului armeijaan ja teki siitä mukavan kokemuksen, varsinkin kun kerran pelleilymme meni hieman pidemmälle..

Olimme palanneet perjantaina viikon metsäleiriltä kasarmille ja kuuluimme Sinkkasen kanssa porukkaan joka jäi viikonlopuksi kasarmille päivystämään muiden lähtiessä viikonloppulomalle. Leirillä ei tullut ainakaan itse runkkailtua joten pusseissa tuntui olevan paineita joka vaikutti jatkuvasti myös ajatuksiin. Samankaltaisia oireita tuntui olevan Sinkkasella ja muilla päivystäjillä koska kaksimieliset heitot tuntui olevan tavallistakin "rajumpia". Perjantai-iltana meitä oli päivystystoimistolla kolme henkeä Lindstam, Sinkkanen ja minä. Loput olivat vielä jossain ajotehtävissä tai pesemässä autoja. Oloni oli leirin jäljiltä aika paskainen joten rupesin riisumaan vaatteita päältäni tarkoituksena mennä suihkuun. Otin pyyhkeen kaapista ja kysyin hymyillen sohvalla istuvalta Sinkkaselta että "tuutko pesemään mun selän". Hänen kasvoiltaan näki kuinka "pilke syttyi silmäkulmaan" ja liki miettimättä hän vastasi omaksi yllätyksekseni että "ok". Sinkkanen heitti saman tien hyvin istuvan intin poolopaidan pois päältään ja heti perään lähti maastohousut ja alusvaatteet. Olin jäänyt huomaamattani hymy huulilla tuijottamaan jo alastomaksi riisuuntunutta kaveria ja hän kysyikin että näenkö jotain mielenkiintoista. Sain nopeasti "kerättyä itseni" ja katselin häntä hetken ja totesin että ihan hyvältä näyttää.

Astuin muutaman askelen suihkuhuonetta kohti jolloin Sinkkanen tuli perässä. Menin sisään ja Sinkkanen huusi ovelta telkkaria katsomaan jääneelle Lindstamille että "hoida putiikki sillä aikaa kun käydään Jokisen kanssa suihkussa". Kerkesin näkemään tuvan puolelta tulleen Lindstamin naamalla hieman kysyvän ilmeen ennen kuin Sinkkanen laittoi perässämme suihkun oven kiinni ja lukkoon. Suihkuhuone oli vajaan metrin levyinen ja pari metriä pitkä huone jonka peräseinällä suihku sijaitsi. Otin vyötärölleni laittamani pyyhkeen pois ja ripustin sen ovessa sitä varten olleeseen koukkuun jolloin jouduin tulemaan lähelle Sinkkasta ja käteni kosketti Sinkkasen vasenta hartiaa. Kosketuksesta tuntui jonkinlainen sähköisyys leviävän koko kroppaani. Ollessani vielä kasvotusten hänen kanssaan kysyin että kumpi menee ensin suihkuun? Sinkkanen vastasi että eikös meidän pitänyt mennä yhdessä ja jäi hymyilemään eteeni. En oikein meinannut saada sanottua mitään joten käännyin ympäri suihkun eteen ja laitoin veden valumaan. Kerkesin säätää veden sopivan lämpöiseksi jolloin tunsin Sinkkasen olevan takanani melkein kiinni minussa. Tässä vaiheessa minua alkoi hieman jännittää että mitäköhän tästä vielä tulee koska huomasin alapäässäni jo pientä heräämistä. En ollut oikein varma että onko Sinkkanen mukana ihan huumorilla että Lindstam saisi ihmetellä tapahtunutta vai painoiko viikon gines pusseissa niin paljon että seksi kuin seksi kelpaa myös hänelle. Itse olen bi-henkinen kaveri ja kiinnostus miehiä kohtaan on aina ollut vähintään yhtä suuri kuin naisia mutta Sinkkasesta en todellakaan vielä ollut varma.

Mentyäni suihkuun aloitin käsilläni kasvojen ja hiusten hieromisen jolloin tunsin Sinkkasen kädet selälläni. Värähdin kosketuksesta jolloin hän totesi että ”oletpa sä herkkä”. Totesin että tämän gineksen jäljiltä olen todellakin herkkänä joten varohan vaan. Kuulin takaani hyväksyvän naurahduksen ja kädet aloittivat selkäni hieromisen. Sinkkanen hieroi vasemmalla kädellään selkääni samalla kun otti oikealla kädellään edessäni olevalta hyllyltä suihkusaippuan. Tällöin hän joutui tulemaan osittain kiinni minuun. Tunsin hiukan kovettuneen kalun pakaroillani jolloin suustani pääsi selvästi kuuluva hyväksyvä ynähdys. Sinkkanen ei kommentoinut asiaa mitenkään vaan otti käsiinsä suihkusaippuaa ja astui hieman taaksepäin pois suihkun alta. Peräännyin itsekin hieman saippuoinnin ajaksi.

Sinkkanen alkoi hieroa saippuaa ensin selkääni mutta vähitellen myös pakaroilleni. Minulla alkoi seistä tässä vaiheessa jo täydellä teholla. Sinkkanen hieroi pakaroitani vieden välillä sormiaan myös peppuvakooni. Värähdin sormien osuessa herkälle alueelle. Tunsin käsien siirtyvän hierovalla liikkeellä vähitellen sivujen kautta etupuolelleni. Ensin sormet osuivat ohimennen kasseihini joka aiheutti koko kroppaani värähdyksen. Sinkkanen jatkoi lantioni saippuoimista ja kädet osuivat kiveksiini pari kertaa uudestaan ennen kuin hän otti ne kokonaan vasempaan käteensä ja heti perään oikea käsi tavoitti kivikovana seisovan kaluni. Ylettyäkseen varustukseeni oli Sinkkanen ”joutunut” tulemaan täysin selkääni kiinni ja tunsin kuinka hänen kova kalunsa jäi väliimme selkääni vasten pystyyn.

Sinkkanen aloitti runkkaamiseni samalla kun toinen käsi hieroi kiveksiäni. Minä liikutin lantiotani siten että peppuvakoni hyväili Sinkkasen kalun vartta ja terska hieroi alaselkääni vasten. Minä huokailin muutaman runkkausliikkeen jälkeen jo niin kovasti että Sinkkanen katsoi parhaakseen irrottaa otteensa kalustani ja alkoi hieroa saippuaisilla käsillään vatsaani ja rintojani. Olimme molemmat hoikkia suhteellisen hyväkroppaisia kundeja. Minä olen hiukan reilu 180 pitkä ja Sinkkanen oli noin 10 senttiä minua pidempi. Tuntui äärimmäisen hyvältä olla vasten itseäni pidemmän kundin hyväiltävänä varsinkin kun pusseihin oli kertynyt kiimaa jo hieman reilun viikon ajalta. Sinkkasen käsien hieroessa kroppaani ja puristellessa nännejäni otin suihkusaippuan ja hieroin itse sitä hiuksiini ja kasvoihin. Siirryin lyhyen askeleen eteenpäin suihkun alle huuhtelemaan saippuoita.

Sinkkanen pysyi minussa kiinni ja auttoi pesemään minut puhtaaksi. Kun saippua oli huuhdottu päältäni sanoin että nyt on hänen vuoronsa. Käännyin ympäri jolloin olimme kasvotusten. Katsoin ensin häntä silmiin ja havaittuani niistä erittäin kiimaisen katseen alaspäin katsoin myös itse välissämme olevaa kahta kivikovana seisovaa kalua. Minun kaluni oli hieman Sinkkasen kalua paksumpi mutta hänellä oli vastapainoksi muutaman sentin pidempi. En voinut vastustaa kiusausta tarttua hänen kaluunsa ja tein muutaman runkkausliikkeen.

Tässä vaiheessa kiimani kasvoi mikäli mahdollista entisestään ja työnsin Sinkkasen suihkuun. Halusin saada hänet pestyä että pääsen käsittelemään tuota kalua. Jäin hänen sivulleen seisomaan siten että otettuani suihkusaippuaa käsiini kykenin vasemmalla kädellä hieromaan sitä hänen vatsaansa ja kalulleen oikean käden hieroessa hänen selkäänsä ja pakaroitaan. Sinkkanen hyväili käsittelyssäni ja pesi itse kasvonsa ja hiuksensa. Vetelin hänen esinahkansa taakse ja hieroin saippuoidulla kädellä paljasta terskaa. Sinkkanen huokasi ja tarttui äkisti käteeni ottaen sen pois kyrvältään. Hän sanoi hymyillen että taitaa olla kanssa aika herkässä. Huuhtelimme saippuat pois molempien päältä ja yritin pitää käteni kurissa.

Sinkkanen jätti veden valumaan ja kääntyi minua vasten. Katsoin häntä silmiin jolloin hän sanoi että "nyt saat ottaa sen suuhun". Sanoin hymyillen ”kiitos” ja menin polvilleni. Otin välittömästi paljaan terskan suuhuni ja aloin tunnustella sitä kielelläni joka puolelta. Sinkkanen tarttui käsillään niskastani kiinni ja alkoi varovasti painaa kaluaan syvemmälle suuhuni. Hän nai suutani ensin hitain vedoin mutta totesi ettei kestä ja alkoi naida kiihtyvällä tahdilla suutani terskan hakatessa nieluuni. Naintia ei kestänyt montaa vetoa kun tunsin suuni täyttyvän spermasta. Yritin niellä kaiken ja siinä kohtuullisen hyvin onnistuin. Nuolin kyrpää ja sen terskaa puhtaaksi katsomalla samalla ylöspäin ja näin helpottuneilla kasvoilla leveän hampaat paljastavan hymyn. Jatkoin kyrvän nuolemista kunnes hän käski minua lopettamaan. Nousin ylös, tartuin häntä niskasta ja vedin hänen kasvojaan alaspäin lähemmäs omaani. Työnsin kieleni Sinkkasen hieman hymystä raollaan olevien huulien välistä syvälle suuhun jolloin alkoi hillitön kielipeli. Tartuin samalla hänen kyrpäänsä ja totesin sen olevan edelleen kovana. Jatkoin hänen runkkaamistaan ettei stondis hellittäisi. Hetken aikaa suudeltuamme vedin kasvoni hieman irti hänestä ja sanoin että nai mua.

Sinkkasen silmiin syttyi kiimainen kiilto ja hän suorastaan käänsi minut ympäri. Hän otti käsiinsä suihkusaippuaa ja hieroi sitä peppuuni työntäen sormensa sisälleni. Työnsin peppuani vasten hänen kiimaista sormeaan ja hän nai hetken sillä reikääni. Samalla hän saippuoi vielä oman kyrpänsä ja alkoi hieroa terskalla ensin vakoani ylös ja alaspäin. Olin niin kiimassa etten kaivannut moista kiusoittelua joten käskin työntämään sen jo sisään. Sinkkanen vei kyrpänsä reikääni kohti. Tartuin itse hänen kaluunsa että sain sen ohjattua oikeaan kohtaan ja aloin painamaan peppuani sitä vasten. Nopeasti kiimainen reikäni antoi periksi ja terska painui sisään. Suustani pääsi kohtuullisen kovaääninen voihkaisu. Pysähdyin hetkeksi, ja kun peppuni oli tottunut kiimaiseen kaluun, tartuin molemmin käsin Sinkkasen lantiosta kiinni ja vedin hänet sisääni pohjaan asti.

Sinkkanen aloitti naimaan ensin pitkillä rauhallisilla vedoilla. Hän veti kyrpänsä ulospäin aivan huulille asti vain terskan jääden pitämään peppuani auki ja painoi siitä määrätietoisella työnnöllä kyrpänsä pohjaan asti ahneeseen peppuuni. Käskin häntä naimaan kovempaa jolloin hän totesi hieman naurahtaen että selvä. Sinkkanen tarttui kunnolla lantiostani kiinni ja aloitti hillittömän naimisen. Touhuistamme kuului niin armoton lätinä märkien kehojemme hakatessa toisiamme, ettei suihkun lorina varmasti sitä peittänyt. Ajatukseni harhautui hetkeksi tuvan puolella olevaan Lindstamiin, ja totesin mielessäni, ettei hänelle varmasti jäänyt epäselväksi mitä suihkussa tapahtui. Ajatukseni palautui kuitenkin salamana takaisin anaaliani hakkaavaan kyrpään kun tunsin hampaat ja kielen kaulallani. Niskani käsittely sai minut voihkimaan ja ynisemään kiimasta.

Olin nostanut käteni seinää vasten että Sinkkanen saisi naida minua omaan vapaaseen tahtiinsa. Huomattuaan kiimaisen voihkintani hän siirsi kätensä etupuolelleni ja alkoi taas käsitellä kaluani ja kiveksiäni. Hänen ei tarvinnut tehdä montaa runkkausliikettä kun minä laukesin suihkun kaakeleille ja minulta tuli paljon. Ilmeisesti supisteleva reikäni sai myös Sinkkasen laukeamaan karjahtaen sisääni. Sinkkanen jäi lauettuaan vielä peppuuni painaen yläkroppansa vasten omaani. Hän otti kätensä pois kyrvältäni ja havaittuaan spermaani sormillaan toi sormensa vielä kasvojeni eteen ja sanoi että kato nyt mitä teit. Sanomatta mitään otin vuorollaan kunkin spermaisen sormen suuhuni ja nuolin puhtaaksi. Sinkkanen taputti tämän jälkeen päätäni ja sanoi naurahtaen että ”kiltti poika”.

Sinkkanen tokeni hieman ja alkoi vetäytyä ulos pepustani. Aloin supistaa peppuani että saisin ”imettyä” viimeisetkin tipat hänen kalustaan. Kun kalu oli ulkona, supistui reikäni kiinni ja tunsin kuinka Sinkkasen spermat jäivät suurimmaksi osaksi peppuuni. Sinkkanen vei vielä oikean kätensä pakaroilleni ja ohjasi minua kääntymään ympäri. Olimme kasvotusten ja nyt vuorostaan Sinkkanen työnsi kielensä suuhuni ja hieman lyhyemmän suutelun ja kielipelin jälkeen hän totesi olevani kiimainen kaveri jolloin naurahdin ja sanoin hänelle samaa. Hän jatkoi vielä että nyt ainakin tietää keneen voi tarvittaessa ginespaineet purkaa. Nyökyttelin ja sanoin että kyllä ”sun spermat kelpaa mulle ihan millon vaan”

Otimme vielä pikaiset suihkut koska peuhatessa oli tullut hieman kuuma ja spermaroiskeet piti pestä ihoiltamme ja kaakeleilta. Kuivasimme itsemme minun pyyhkeeseen koska Sinkkanen ei ollut ottanut omaansa mukaan. Avasimme suihkun oven ja näimme kuinka Lindstam vilahti tuvan puolelle. Sinkkanen sanoi minulle hiljaa hymyillen että se pervo varmaan oli oven takana kuuntelemassa. Päästin suustani varsin kuuluvan naurun. Mentyämme tuvan puolelle pukeutumaan Lindstam istui sohvalla jalat ristissä posket punoittaen. Hän ei edes katsonut meihin päin vaan yritti olla kuin mitään ei olisi tapahtunut. Katsoimme Sinkkasen kanssa toisiamme hieman kysyvästi kunnes Sinkkanen pyysi minua kanssaan tupakalle.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute