Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Pysähdyspaikan Panopuu
 Toy Story 01.11.2007
 
 
Vaikka olin jo 19-vuotias, neitsyys oli vielä tallella, sekä miesten että naisten suhteen. Aina olin liian ujo ja arka, mutta nyt olin päättänyt päästää itseni vapaaksi. Paikaksi olin valinnut yhden pysähdyspaikan jossa on isot vessat ja viisi pientä erillistä koppia. Siihen viimeiseen, ovelta katsottuna, olin raapustanut viestin ovenkarmiin jossa oli sähköposti-osoitteeni ja lupaus nuoresta pojasta jonka neitsyys pitäisi kadottaa. Olin käynyt tällä pysähdyspaikalla jo satoja kertoja, ja aina kun menin vessatiloihin ja pienehköön koppiin, ajattelin millaista olisi saada seksiä ensimmäisen kerran siellä. Nyt sitten olin mennyt asiassa eteenpäin…

Olin mailaillut kolmen eri miehen kanssa joista olin sitten valinnut Simon, 44-vuotiaan rakennusmiehen. Hän ilmoitti mitoikseen 188/96/18 ja minä vastasin omillani, 171/65/16. Sovimme etukäteen kaikista järjestelyistä, tai oikeastaan juttu meni niin että Simo lupasi tuoda kaiken tarvittavan – minun piti vain tuoda itseni paikalle. Olimme sopineet että yrittäisimme olla mahdollisimman hiljaa ja tapaaminenkin oli valittu arki-illaksi joka olisi kaikkein hiljaisin. Soitin Simolle salatulla numerolla edellisenä iltana ja varmistin vielä että tapaaminen oli ok. Sitten menin paikalle jo etukäteen ja valtasin nurkkakopin, lukitsin oven perässäni ja odotin sydän kiivaasti hakaten.

Muutaman kerran joku tuli ja meni, meinasin jo lähteä itsekin, kunnes oveen koputettiin kolmesti, kuten oli sovittu. Nielaisin ja avasin lukon jännitystä tihkuen. Simo astui sisään ja lukitsi oven perässään. Hän hymyili jotenkin pelottavasti kun istuin siinä pöntöllä katsellen ylöspäin tätä isoa ja vahvaa körilästä. ”Nätti poika.” Simo kuiskasi ja hyväili hiuksiani. Nielaisin taas kun tunsin hänen kämmenensä poskellani, ”Onko sulla se kondomi?” kysyin arasti kuiskaten kun Simo alkoi pudottaa housujaan. Hän nosti katseensa minuun kysyvästi. Pelästyin, mutta kysyin silti uudelleen, ”Kondomi?” Simo kuuli nyt ja hymähti, ottaen taskustaan yhden. Hänen kyrpänsä seisoi jo kovana ja Simo rullasi kondomin paikoilleen heti, tuoden sen suulleni imettäväksi.

Se maistui aivan kumiselta mutta imin sitä kiiman ja pelon sekaisena kunnes Simo totesi että suuta hän saisi kyllä naiseltaankin. ”Käänny.” Simo sanoi ja nosti minua samalla kädestäni. Olimme sopineet vain imemisestä, mutta en uskaltanut sanoa mitään. Simo käänsi minut ympäri, peppu häntä kohti ja minä otin seinästä tukea käsilläni. Kesti hetken, en nähnyt mitä hän teki ja sitten jotenkin tottuneen oloisesti Simo painoi kyrpäänsä pepulleni, levitti käsillään pakaroitani ja alkoi painamaan kovempaa, kunnes hänen kyrpänsä muljahti peppuuni. ”Mm… onpas kireä…” Simo sanoi ja painautui syvemmälle. Meinasin huutaa, mutta en uskaltanut, peppuuni sattui kun Simon kyrpä raivasi tietään eteenpäin…

”Vitun huora, pikku hinttari… ota sitä kunnolla… mhnn…” Simo kuiski korvaani, en voinut tietää pystyisikö sitä kuulemaan oven alta vai ei. Peppuuni sattui vähän jokaisella työnnöllä, silti tunsin aivan järkyttävää kiimaa. Simon kyrpä souti nyt edestakaisin ja minä yritin vain pitää ynisemiseni hiljaisena. Hän kumartui eteenpäin ja tuli aivan minuun kiinni, huohotti niskaani ja puraisi korvanlehteäni. ”Ah!!” Vinkaisin vahingossa ja punastuin heti ajatellen muita mahdollisia vessassa olijoita. Simoa asia ei näyttänyt kiinnostavan yhtään, hän vain jatkoi peppuni tasaista panemista. Sitten Simo painoi yläruumistani alaspäin, ja jouduin laittamaan molemmat käteni pöntön selkänojan päälle tueksi.

Simo vaihtoi kätensä lantiolleni ja nojasi hiukan taaksepäin, yhä naiden minua. Olin niin kiimassa, pääni hieroutui välillä viileitä seinälaattoja vasten, molemmat käteni tyynynä poskeni alla, iso vahva mies takanani survoen isoa kyrpää peppuuni. Olin kiimasta sekaisin ja samaan aikaan jännitin olimmeko jo jääneet kiinni. Sitten Simo lopetti äkkiä ja vetäytyi ulos pepustani, heitti kondomin pois ja ruiski kuumaa spermaa selkäni ja pakaroideni päälle samalla huohottaen. Hän käänsi minut istumaan pöntölle kasvot häneen päin ja imetti vielä kyrpänsä puhtaaksi pitäen tiukasti päästäni kiinni. Kun olin tehnyt puhdistuksen, huomasin jotain Simon oikealla puolella, kopin ylänurkassa. Kauhistuin kun tajusin mikä se oli.

Jonkinlainen imukuppikiinnityksellä kopin seinään liitetty pieni kamera oli nauhoittanut koko session. Simo vain myhäili irrottaessaan sitä, ”Nyt tiedät että aina kun minä tai tuttuni tarvitsee nuorta poikaa, niin sinä annat. Tai muuten netistä voi pian ladata tämänkin pätkän…” Simo hymyili ja läpsäisi kämmenellään hellästi poskeani muutaman kerran. Hän sai vaatteensa päälle ja lähti kopista ja saman tien koko vessatilasta. Istuin hetken aivan kuin shokissa pöntön kannella, kopin ovi hiukan auki. Ja juuri kun olin kurottamassa vetääkseni kopin oven kiinni, joku tarttui siihen ja suorastaan tunki itsensä koppiin, työntäen minua takaisin pöntön selkänojaa vasten.

Mies oli paljon Simoa nuorempi, ainakin näytti siltä, jotain 25–30-vuotias, vaikea sanoa. Sanaakaan sanomatta tämä ihan komeahkon näköinen mies sulki ja lukitsi oven perässään, kaivoi puolikovan kyrpänsä farkuistansa esiin ja yritti tuoda sitä kasvoilleni. Minä tein parhaani estääkseni häntä käsilläni, eihän hänellä ollut edes kondomia, mutta mies oli nopea ja raju otteissaan, väänsi molemmat käteni pääni taakse niin että olkapäihini sattui. Sitten hän liikkui eteenpäin ja työnsi kyrpäänsä suuhuni. Pelästyin ja jotenkin annoin periksi, ja niin tämä normaalin kokoinen kyrpä tunkeutui huulieni ohi suuhuni. En voinut liikkua, vain olla avuttomana paikoillani.

Mies alkoi heti naimaan suutani kiihkeästi. Hän oli todella raju ja yökkäilin kun tuntui että tukehtuisin, limaa erittyi paljon ja sitä tuntui roikkuvan joka puolella. Suuni naimisen ääni kaikui varmasti ympäri vessatiloja. En tiedä oliko mies jo runkannut kuunnellessaan minua Simon kanssa, mutta kauaa hän ei jatkanut kunnes laukesi syvälle suuhuni, örähdellen nautinnosta. Kuumaa spermaa tuli paljon ja sitä valui suustani ja leualtani kun hän veti kyrpänsä ulos ja poistui nopeasti heti saatuaan housut ylös. Nyt toimin nopeasti ja vetäisin kopin oven kiinni ja lukkoon. Ainakin neitsyyteni oli nyt viety huolella… pyyhin itseni ja vaatteeni parhaani mukaan ja lähdin. Piakkoin jouduin silti tulemaan takaisin…

ps. palautetta haluaisin, saa lähetellä… =)
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute