Koodi-puhelin
Fantasia todeksi...
Nautiskelija

Olen 23-vuotias opiskelija ja minulla oli jo jonkin aikaa ollut fantasianani kokeilla miltä seksi itseäni vanhemman miehen kanssa tuntuisi. Vaikka olinkin pitänyt itseäni heterona, niin jostain syystä minua viehätti ajatus päästä noin viiskymppisen miehen hellään käsittelyyn. Jonkin verran vietin aikaa koodi. netin chatissa samalla fantasioiden sopivasta henkilöstä, joka voisi salaisen haaveeni toteuttaa. Osin myös fantasioin että voisin toteuttaa haaveeni hotellissa anonyymisti jonkun vieraspaikkakuntalaisen kanssa, mutta en pitänyt mahdottomana paikallisenkaan miehen löytämistä.

Eräänä kesäisenä iltana olin taas chattaamassa ja juttelin jo tutuksi tulleen miehen kanssa, joka oli juurikin sellainen josta olin haaveillut, mutta jota en vielä ollut uskaltautunut tavata. Olin kyllä esitellyt miehelle runkkaustani webcamin välityksellä ja niin tein myös sinä iltana. Meinasin jo uskaltautua tapaamiseen miehen suostuttelujen kiihottamana, mutta camissa saamani orgasmin jälkeen en vielä uskaltautunut lähteä liikkeelle. Jätin homman hautumaan.

Seuraavana viikonloppuna olinkin käymässä kotonani ja lauantai-iltana ennen nukkumaan menoa mieleni teki jälleen runkata. Haaveilin salaisesta opetushetkestäni ja runkkasin samalla. Päätin kuitenkin lopettaa ja säästellä kiimani seuraavaa iltaa varten. Olin nyt päättänyt tavata tämän haaveitteni kohteen ja toivoin että näkisin miehen chatissa kun palaisin taas opiskelupaikkakunnalleni seuraavana iltana.

Koko junamatkan ajan ajattelin kiihottuneena kuinka kotia päästyäni avaisin tietokoneen ja menisin chattiin ja tapaisin juttutoverini ja ... aah. Voi että se ajatus sitten kiihotti ja matka tuntui etenevän hitaasti.

Vihdoin ja viimein juna oli perillä ja lähdin kävelemään kotiani kohti. Kodin jo lähestyessä, housuissani alkoi pullottaa ihan kunnolla ja kiihotus taas lisääntyi. Pian olinkin jo kotona ja tietokone käynnistyi. Oli kaunis kesäinen sunnuntai-ilta. Juuri täydellinen ilta fantasiani toteuttamiseen, varsinkin kun olin jo hieman puutteessa. Kirjauduin chattiin mutta harmikseni huomasin ettei tuttua juttutoveria ollutkaan kirjautuneena. Päätin kuitenkin jäädä odottamaan. Odotukseni palkittiin ja tuttu nimimerkki sanoikin minulle pian "Hei". Kuulumiset vaihdettuamme mies kysyi minulta että jokos kiinnostaisi tavata livenä. Suostuin miehen ehdotukseen ja sovittiin tapaaminen läheisen kaupan parkkipaikalle. Parkkipaikka oli tyhjä ja odottelin siellä yksin tuntomerkkeihin sopivaa autoa. Pian sieltä se sininen kuvailtu auto jo kaartoikin ja minua kiihotti ajatus entistä enemmän. Nousin autoon ja siellä oli miellyttävän näköinen 5-kymppinen mies joka esittäytyi minulle. Esittelin myös itseni ja kerroin että onpas mukava tavata viimein. Ajoimme autolla miehen asunnolle ja menimme sisään. Olin jo todella kiihottunut. Kävin istumaan sohvalle ja mies toi minulle oluen ikään kuin rentouttaakseen minua. Samalla hän laittoi homopornoa pyörimään televisioon. Katselin välillä televisiota välillä miestä joka hymyili minulle lempeästi. Hän kysyi haluaisinko toteuttaa viimein kertomani fantasian. Nyökkäsin ja hän totesi että hyvä. Hänkin oli valmis tekemään niin kuin halusin. Hän tuli vierelleni istumaan ja suuteli minua kaulalle. Olin jo tuolloin aivan tärisemispisteessä.

Pian mies hyväilikin kovettunutta kaluani vaatteitten läpi ja samalla kosketteli reisiäni ja vartaloani kauttaaltaan. Hän kysyi saisiko riisua minut. Vastasin myöntävästi. Hän otti minulta paidan pois ja samalla hyväili paljasta vartaloani. Seuraavaksi lähti pois housuni. Olin vain bokserit päällä ja kullini oli kovana siellä alla. Mies riisui myös itsenä bokserisilleen. Seuraavaksi mies otti minun bokserini pois ja katsoi kulliani sanoen että näyttääpäs herkulliselta. Otin mieheltä bokserit pois ja hänen kalunsa oli samaa kokoluokkaa kuin minun, noin 15-senttinen. Mies otti kullini suuhunsa ja alkoi imemään. Se tuntui aivan taivaallisen ihanalta. Mies jatkoi ja jatkoi imemistään ja oli erittäin taitava siinä. Meinasin jo pian laueta kunnes kysyin että voisinko minäkin imeä miehen kullia. En ollut koskaan tehnyt sitä ja nyt sitten sain luvan kokeilla.

Otin kovettuneen kullin suuhuni ja imaisin. Mies sanoi minulle että hyvä poika, jatka vain. Jatkoin imemistä ja se tuntui oikeastaan aika mukavalle kun kuuntelin samalla miehen nautintoa. Jatkoi imemistä ja välillä nuolin kullin vartta kunnes mies sanoi että imetään toisiamme yhtä aikaa. Menimme sängylle ja kokeilimme 69:ä. Oli aivan älyttömän ihanaa kun sai imeä miestä ja samalla hän imi minua. Jonkin aikaa niin tehtyämme tunsin että orgasmi on lähellä. Mies huomasi sen ja tuli viereeni makaamaan. Hän sanoi että nyt poika saat nauttia ihanasta orgasmista. Mies meni jalkopäähäni ja alkoi imemään oikein voimakkaasti kulliani. Se tuntui todella ihanalta ja pian tulikin valtava orgasmi. Spermaa tuli todella paljon ja orgasmi kesti kauemmin kuin koskaan aiemmin.

Mies katsoin minua ja sanoi että olen todella ihana. Olin aivan ekstaasissa ja halusin vielä kiitokseksi imeä miehelle orgasmin. Menin hänen jalkopäähänsä ja tein samalla tavalla kuin hän teki minulle. Imin oikein kunnolla ja innokkaasti ja näin kuinka orgasmi lähestyi myös miestä. Pian hänkin sai kunnon orgasmin ja tunsin kuinka suuhuni tuli lämpimät lastit. En ennen ollut saanut sellaista suuhuni. Nielin spermat ja menin miehen vierelle ja hän sanoi että olipas se ihanaa. Tämän jälkeen istuimme vielä sohvalle ja juttelimme eri asioista. Pian tämän jälkeen otimme uuden kierroksen ja olin jo paljon rennompi kuin ensimmäisellä kerralla. Fantasiani oli vihdoin toteutunut ja tapasimme miehen kanssa vielä monta monituista kertaa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute