Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Kaipaan sitä kyrpää
 victor 11.12.2007
 
 
Muistan sen kerran niin hyvin, kun tulit käymään vaimosi kanssa meillä kylässä ja hameväki lähti kaupungille, niin me alettiin heti nussimaan. Istuit sohvalle ja otit puolikovan kyrpäsi käteen ja aloit hiljalleen runkkaamaan kun riisuin itseni alasti edessäsi.

Kun olin alasti niin polvistuin eteesi ja aloin imemään sinun suurta kyrpääsi ahnaasti lutkuttaen, se maistui niin hyvälle ja oli niin komean kokoinen. Siirryimme kuusysiin ja imit samalla kulliani kun minä imin sinua, yhtäkkiä aloit sormeilla persettäni ja se tuntui tosi hyvältä kun liukas sormesi työntyi mun tiukkaan peppuuni, en jaksanut enää odottaa vaan hain yöpöydän laatikosta liukkaria ja pursotin sitä reilusti kyrpäsi päälle ja hieroin sitä samalla, nyt kun se oli valmiiksi liukastettu niin voin aloittaa ratsastamaan ihanalla kyrvälläsi! Iso kullisi upposi kuitenkin ihan helposti kiimaiseen pikku perseeseeni ja aloin pikkuhiljaa liikuttamaan sitä sisälläni. Samalla kun minä nopeutin tahtia niin aloit runkkaamaan kulliani ja se teki tosi hyvää, voi luoja kuinka sinun kyrpäsi olikaan suuri!

Sanoit mulle että haluat nussia mua takaapäin ja kohta olinkin lattialle nelinkontin. Aloit nussimaan mun tiukkaa persettäni varovasti mutta kuitenkin aina vetäen kyrpäsi melkein kokonaan ulos asti ja sitten taas takaisin pohjaan, kiihdytit tahtia ja samalla runkkasit kyrpääni kovasti, aloimme molemmat huohottaa raskaasti ja kohta laukesimmekin yhtä aikaa huutaen! Jos tiedät ketä tarkoitan niin tulehan käymään, että saan taas tuota ihanaa kyrpää!
 
 
 Kerro mielipiteesi tästä tarinasta tai ota kirjoittajaan yhteyttä!
Muista kirjoittaa sähköpostiosoitteesi jos haluat saada kirjoittajalta vastauksen.
 
Nimimerkkisi:  
E-mail:  
Palautteesi:  
  Automaattivastausten ehkäisemiseksi kirjoita alle oikealla olevat kolme numeroa (esim. 123).
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute