Koodi-puhelin
Ensikokemus
J

Päivä viime kesänä..

Viettelin vapaapäivää itsekseni himassa ajatellen niitä näitä. Minulla oli jo pitkään ollut ajatuksena lämpimän hetken viettäminen toisen nuoren poitsun kanssa. Mietin että nyt olisi sopiva hetki siirtyä tuumasta toimeen.

Näpyttelin chatin auki ja etsiskelin parikymppistä kokematonta toppia pyörähtämään tuopilla ja sit jos siltä vielä tuntuu nii jatkoilla. Hetken kuluttua sainkin vastauksen 20-vuotiaalta Mikolta, joka oli liikenteessä samoin ajatuksin. Keskustelimme hetken ja vaihdoimme kuvia.. Homma vaikutti toimivan ja sovimme treffit keskustaan Publickiin. Mikko istui pöydässä jo tuoppi huulillaan, vinkkasin ja kävin hakemassa itselleni samanlaisen..

Esittäydyimme ja istuin pöytään Mikon viereen. Juttelimme niitä näitä, kunnes jutut alkoivat menemään seksuaalisiin mieltymyksiin. Kerroin Mikolle kuinka haluaisin olla ikään kuin tytön asemassa ja kuinka olen usein leikkinyt sauvoilla, Mikko kertoi taas pitävänsä pitkästä esileikistä ja rakastelusta, kuten minäkin. Huomasin liikkuvani levottomasti penkillä peitelläkseni jäykistynyttä kalua. Asia helpottui kun Mikko sanoi minulle suoraan että hän on ihan kiimassa. Mikko laittoi kätensä reidelleni ja samalla hetkellä painoin itseni Mikkoa vasten ja suutelimme kiihkeästi, välittämättä monista katseista.. Tunne oli todella kiihottava, pidinhän itseäni melko heterona ja seurustelin tytön kanssa.

Päätimme siirtyä asunnolleni, joten kävelimme muina miehinä junalle, junassa suutelimme ja koskettelimme toisiamme avoimesti, tosin melko tyhjässä vaunussa. Tultuamme asunnolleni riisuimme toisiamme hitaasti. Otin Mikolta päällysvaatteet pois ja ihailin jäykistyneen peniksen profiilia tiukoissa boksereissa, koskettelin sitä päältä ja rupesin Mikon eteen polvistuneena hitaasti hivuttamaan boksereita pois. Kun komeus lopulta paljastui meinasin revetä kiimasta, se oli täysin posliini, kuin omanikin. En hillinnyt enää itseäni vaan imaisin sen syvälle kurkkuuni, Mikko piti käsiään päälläni ja ohjasi liikkeitäni. Hetken kuluttua Mikko rupesi kuulostamaan siltä että olisi tulossa, minä lopetin ja vedin Mikon perässäni suihkuun. suihkussa suutelimme ja minä hyväilin Mikon poikamaista vartaloa ja kalua, samalla kun Mikko hiveli takapuoltani tunnustellen tietään tiukkaan peppuuni.

Suihkun jälkeen kuivasimme toisemme ja siirryimme makuuhuoneen puolelle, Suutelin Mikkoa ja polvistuin hänen eteensä kuin nöyrä tyttö. Otin paljaan suihkunraikkaan kalun huulieni väliin ja imin sitä kiimaisena. Painoin kalun syvälle kurkkuuni ja hivelin samalla peppuani. sitten Mikko nosti minut ylös, käänsi sängylle päin ja tönäisi minut takaa päin nelinkontin sänkyyn sanoen "Nyt korkataan sun pillu". Mikko otti liukuvoiteen yöpöydältä ja levitteli sitä kalulleen ja tiukalle poslarireiälleni.. Mikko hyväili kiveksiäni takaa ja asettui polvilleen jalkojeni väliin. Hän hiveli kalullaan kiveksiäni ja ujutti sen hitaasti "pillunsuulle", Mikko rupesi hitaasti työntymään sisääni samalla kun uikutin kiimasta sekavana, se tuntui taivaalliselta. Mikko laittoi kätensä vyötärölleni ja aloitti rytmikkään naimisen työntyen niin syvälle että tunsin hänen kiveksiensä takovan minua.

Vaikeroin Mikon käsittelyssä, ja rupesin tuntemaan outoa kiimaa, tunsin läheneväni huippua, mutta ei niin kuin tyttöni tai itseni kanssa pelehtiessä, tämä tuntui erilaiselta. Sen enempää Mikko kuin minäkään emme olleet juurikaan koskenut kaluuni, mutta kiimani vain yltyi. Rupesin Ulvomaan kuin naitava teininarttu ja hetken kuluttua lämmin tunne täytti minut, tunsin kuinka kaikki lihakseni jännittyivät ja sykkivät, ja samalla Mikko Laukesi peppuuni. Makasimme raukeina päällekkäin Mikon kalu pepussani sykkien. Olin saanut elämäni ensimmäisen anaaliorgasmin. Mikko nousi päältäni, käänsi minut selälleen ja otti kaluni suuhunsa. Hän imi samalla runkaten kunnes selkä kaartuneena laukesin hänen suuhunsa. Menimme uudestaan suihkuun ja sen jälkeen puimme päällemme. Mikko oli jo tekemässä lähtöä kun Käänsin hänet vielä, suutelimme pitkään ja sovimme tapaavamme vielä..

Saa kommentoida! kiihottavin palkittaneen kiimaisella iltapäivällä…

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute