Koodi-puhelin
Ensikerta
Jarkko

Moi, mun nimeni on Jarkko. Olen tällainen pikkukaupungin poika. Viime viikolla mun elämässäni alkoi tapahtua oikein toden teolla.

Petri poimi mut autoonsa kaupungilta, jossa seisoin bussia odottaen. Petri vaan pysähtyi, ja ilmoitti voivansa viedä mut himaan. Tajusin heti, että tässä voisi olla saumaa. Itse asiassa olin lähtenyt paikallisesta diskosta karkuun yhtä tyttöä, joka piirittää mua jatkuvasti.

Petri alkoi heti juttelemaan niitä näitä. Kun se uteli mun ikääni, aloin arvata sen olevan kiinnostunut. Itse se kertoi olevansa 26 eli kahdeksan vuotta mua vanhempi. En epäröinyt hetkeäkään, kun Petri pyysi mut luokseen yökahville.

Yllätyin, joskin myönteisesti, kun Peten kaksion leveällä vuoteella makoili tangat jalassa, jos mahdollista, vielä Petriäkin kiinnostavamman näköinen poitsu. Toni, joksi hän itsensä esitteli, asuu naapurikaupungissa. Toisin kuin Petri, joka on todella tumma ja melko pitkä, Toni on vaalea ihan mun pituinen eli 175 senttiä. Hän täyttää parin kuukauden päästä 19. Niin meitä oli Petrin tyylikkäässä kämpässä pari vaaleaa, nuorta jannua ja isäntä itse tietty.

Kahvin juomiseen ei aikaa kulunut tovia enempää. Petri latasi videoihin poikaleffan, jota tuijotin kuin maailman suurinta ihmettä. En oikein vieläkään meinannut tajuta, että tää on nyt menoa. Viimeisetkin epäilyt häipyivät heti kohta, kun havaitsin Petrin ja Tonin suutelevan intohimoisesti. Yritin näyttää välinpitämättömältä, mutta kun spermanorot valuivat filmissä tuon tuosta, alkoi kyrpäni nytkähdellä levottomasti. Hätkähdin, kun Toni tarttui mua kaulasta ja ujutti villin kielensä suuhuni.

Petri ilmestyi eteeni vailla rihmaakaan. Sen suuri mela keinahteli lähes täydessä stondiksessa uhkaavasti, mutta niin kiihottavasti. Toni heitti hänkin tangat jalastaan ja saman tien sain kaksi kiimaista kullia suuhunpantavaksi. Tonin nuori sapeli oli sopuisan oloinen, ehkä kuusitoistasenttinen ihan terhakka peli. Kummankin pussit heiluivat täyteliäisinä leukaani vasten. Imeskeltyäni hetken tikkareita ryhdyin riuhtomaan omia kuteitani pois. Etenkin farkkujen kanssa oli vaikeuksia, sillä veri oli jo pakkautunut tiukasti isoon kulliini.

Vuoteelta kuului jo ähellystä ja nainnin litinää. Pete kairasi kyrpäänsä Tonin nuoreen perseeseen ja mä töllistelin toimitusta silmät kiimasta hehkuen samalla itseäni runkaten. Kömmin jätkien sekaan ja toni nielaisi mun heppini kurkkuunsa. Yritin ajatella jotain vähemmän kiihottavaa, jotten lennättäisi ihan heti. Pete nousi pukilta ja pyysi mua jatkaan.

Mä ensin epäröin ja ilmoitin, etten ole koskaan ollut silleen. Petri rullasi kortsun mun kullini suojaksi ja ohjasi terskan Tonin reiälle. Painoin kyrpäni sisään. Tiukka anus vangitsi meisselini ihanaan syleilyyn. Huilasin hetken pohjalla saadakseni pitkitettyä orkun tuloa. Sitten nussin sydämeni kyllyydestä niin kuin vain miehenalku nussia voi.

Toni huusi lähes suoraa huutoa kun kullini jyskytti peräseinään. Peten slaikkari upposi rytmikkäästi Tonin suuhun. Toni ilmoitti ensimmäisenä, että nyt lähtee. Mä vedin kyrvän suolesta ja kiskaisin kortsun päältä. Petrin lantio vavahteli orkun lähestyessä. Kaikkien kolmen kasvot vääntyivät, ähellys ja huuto purkautuivat samalla, kun kolme kivikovaa kyspää ruiskutti kuumaa harmaata spermaa Tonin vatsalle, rinnalle ja kasvoille.

Viimeisten pisaroiden vielä sinkoillessa sykäyksittäin, lysähdimme kaikki vuoteelle sikin sokin. Minä ja Pete nuolimme spermat Tonin vatsalta ja rinnalta. Toni itse nuoleskeli huuliltaan kaiken saatavissa olevan. Siinä meni suihin omat ja vieraat eliksiirit. Tovin kuluttua olimme kaikki sikeässä unessa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute